Ne, sa Goskom bi igrali nakon drugog pretkola.irfo je napisao/la:jel nama pocinje liga izmedju dvije utakmice drugog pretkola?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Nadolazi mi nekakva velika emocija kako gledam ovog starijeg gospodina sa šalom
PS: Koliko su pitari ulaznica dobili u Podgorici, njih je dole bilo sigurno preko milje
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 01 jul 2017, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
to je dobroVirtu4l je napisao/la:Ne, sa Goskom bi igrali nakon drugog pretkola.irfo je napisao/la:jel nama pocinje liga izmedju dvije utakmice drugog pretkola?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Lista transfera je manje više poznata, Zec, Zajmović, Graovac i Ramović, plus ovaj Projić. Ma ko će ga znati, eto čini se da je pravi lijevi bek i da igra samo tu poziciju, vidjećemo ga, jbg, djeluje mi kao prinova.Neandertalac je napisao/la:Hajde postavi listu transfera ako imaš pri ruci. Šta kažeš za ovog Projića?
Ono što mi se ne sviđa je to da ćemo kvotu stranaca ispuniti sa ovakvim (sumnjivim) igračem.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja sam čuo da je on iz čuvene Slavkine kartoteke, tako da nemam sumnje

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Od decembra se povezuje s nama Projić, tako da je sigurno Slavko vidio nešto u njemu. E sad koliko je kvalitetan to je jedan veliki upitnik, ali možda i bude dobar igrač u našem dresu što me i ne bi čudilo s obzirom da su nas često znali igrači od kojih imamo niska očekivanja pozitivno iznenadit.
S ozbzirom da su iz kartoteke Crnov, Sesar, Krstanovic, Stojanovic, nema sumnje da ce ovaj biti pojacanjeQwerty90 je napisao/la:Ja sam čuo da je on iz čuvene Slavkine kartoteke, tako da nemam sumnje![]()
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sirok ... ook+status
zanimljiva analiza sta se moze kad imas trenera koji zna nesto,a kod nas u 6o. minuti Zeba, Zec i Blagojevic stoje u pet metara i gledaju jedan drugog i na kraju se zavrsi akcija vracanjem lopte do Kjosevskog
- Neandertalac
- Kontakt:
Projić sigurno nije klasa niti igrač od kojeg bi trebali očekivati vrhunske partije na individualnom nivou. Opet vrlo vjerovatno da je pouzdan igrač koji bi mogao pomoći da tim dobije dimenziju više, čvrstinu i odgovornost u igri. Vjerovatno je to razlog zbog čega je baš on Slavkin pik i da ga uklapa u svoju viziju tima.
Vidjećemo kako će te vizije izgledati na terenu.
Kakve su ponude za "projekat kluba", hoćemo li se opariti?
Vidjećemo kako će te vizije izgledati na terenu.
Kakve su ponude za "projekat kluba", hoćemo li se opariti?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nas najveci problem i jeste trener. Kad uporedis nasu igru i igru Sirokog vidis koliko su oni bolje igrali,a imali su tezeg protivnika. Ili u onoj prijateljskoj kad su nas ubili bukvalno u svakom segmentu igre u prvom poluvremenu. Sigurno nemaju toliko kvalitetnije igrace od nas. Nema nekih naznaka da ce se nesto promijeniti kod nas.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 01 jul 2017, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Priblizne cifri za koju je Memija otiso, sad radimo sa pravim menadzerima nista vise turskaNeandertalac je napisao/la: Kakve su ponude za "projekat kluba", hoćemo li se opariti?
- MocMahale444
Ko je ovaj WroteColon? sve nas prati svaki citirani post. Nekideeee na drugu temu ovo je nasa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bas me zanima kako vi znate da Projic nece biti pojacanje? Gledate u kasike, vidoviti forumasi ili?
Imamo već opekotina, teško zarastaju.
Jedna baba mi je ovdje rekla da je Propolis tata mata za opekotine.Qwerty90 je napisao/la:Imamo već opekotina, teško zarastaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma ev nije loše ni ovo mlijeko od Aloe vereVirtu4l je napisao/la:Jedna baba mi je ovdje rekla da je Propolis tata mata za opekotine.Qwerty90 je napisao/la:Imamo već opekotina, teško zarastaju.
Dobar i koristan igrac u JSL je ako nista dobar i koristan za nase kaljuza lige... cak ako ne i vise... ovaj projic je vjerojatno dosta dokazan... i u inostranstvu nije igrao u naivnim klubovima, dapace za nase standarde odlicni klubovi...
Očekujem da bude siguran prvotimac i neko ko ce donijeti stabilnost na lijevom beku... sad da ce biti klasa kao kvesic ni u kom slučaju ali za ove sve igrace na lijevom beku prethodnih nekoliko godina vjerujem da ce biti dosta bolji...
Očekujem da bude siguran prvotimac i neko ko ce donijeti stabilnost na lijevom beku... sad da ce biti klasa kao kvesic ni u kom slučaju ali za ove sve igrace na lijevom beku prethodnih nekoliko godina vjerujem da ce biti dosta bolji...
Ma ako ne bude krivac za golove meni je već dobar, ako tamo i dalje bude propuh, jhebaji ga onda.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Zamisli kakav debilko moraš biti da štancaš acc i dođeš provocirati kao ovaj "Željkan"Virtu4l je napisao/la:Jedna baba mi je ovdje rekla da je Propolis tata mata za opekotine.Qwerty90 je napisao/la:Imamo već opekotina, teško zarastaju.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!