Daleko mu kuća od Koševa.f0rest1946 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/ivan-sesa ... eler/69445
Od danas slobodan, sta mislite o njemu?
Prelaskom u Široki Brijeg je pokazao da mu obraz nije jača strana.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Daleko mu kuća od Koševa.f0rest1946 je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/ivan-sesa ... eler/69445
Od danas slobodan, sta mislite o njemu?
Zar nisi cuo? Said kad zavrsi pripreme bit ce nase najvece pojacanje, godinu dana je dangubio sad je odlucio da se spremi i prepisa ligu. Bgm, tako onaj aligator rekao.joker90 je napisao/la:Kad li će nam iz kluba šta javiti o statusu Saida u FKS!
Fakat se ozbiljno pitam kad će riješiti ovo sa njim. Rahman mu uzeo broj, a on se tamo šprda kako mu je FKS na prvom mjestu i da neće niđe!FrancescoTotti je napisao/la:Zar nisi cuo? Said kad zavrsi pripreme bit ce nase najvece pojacanje, godinu dana je dangubio sad je odlucio da se spremi i prepisa ligu. Bgm, tako onaj aligator rekao.joker90 je napisao/la:Kad li će nam iz kluba šta javiti o statusu Saida u FKS!
to kazem jer igraca njegovog kvaliteta imas 15 u drzavi, a mladji od njega, jeftiniji i uz to sve nisu stranci, samo za te stvari trebas prvo imati dobar scauting i drugo, trenera mudonju, koji umjesto da sad u cetvrtak na lijevog beka stavi pindru koji 1000% NIJE losiji igrac od bekica, on ce opet ziheraski ici da mu nbkic ordinira po lijevoj strani!Stroj1946 je napisao/la:Ko iz akademije može igrati zadnjeg veznog a da je destrutktivac ? Ovaj ako ode u zrinjski kolko vidim hoće da ga vrate, za po godine će se kukat što nama nije doš'o.Pantelija je napisao/la:onda ugasiti akademijuStroj1946 je napisao/la:Ja bi volio da dođe Barišić ovaj, ako istina za njega. Bezobrazan igrač, što nam i treba jedan takav, jak, visok, dobar u skoku. Igra stopera i zadnjeg veznog.
Pidro mali je odličan igrač. Gledo sam ga par puta. Sigurno bi se brzo ustalio. Trenutno je sa Bekićem na približnom nivou, samo što je mlađi i ima prostora za napredak. Igra momak sve po lijevoj strani. To je do trenera sad, što reče treba imat muda za to.Pantelija je napisao/la:
to kazem jer igraca njegovog kvaliteta imas 15 u drzavi, a mladji od njega, jeftiniji i uz to sve nisu stranci, samo za te stvari trebas prvo imati dobar scauting i drugo, trenera mudonju, koji umjesto da sad u cetvrtak na lijevog beka stavi pindru koji 1000% NIJE losiji igrac od bekica, on ce opet ziheraski ici da mu nbkic ordinira po lijevoj strani!
4 godine postoji akademija, nisuu izbacili zadnjeg veznog,,, strasno!
Puma ima najjaci dizajn i trude se puno vise nego nike(3 godine isti model samo boju na rukave pa na ramena a isto sve i adidas (ona sranja od dresa u repkiThrillerHz je napisao/la:http://sportsport.ba/galerija/chelsea-p ... ve/10160#1
Ovaj Nike se bas ni ne trudi, imaju ljudi jedan kalup i samo boje mijenjaju. Razlika izmedju naseg i Celzijevog dresa samo u tom sto je njihov plav, a nas bordo![]()
bordoakapitar je napisao/la:Ja zbog Ahmetovica i Bekica vise ni tuzlansku sol ne kupujem...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
TobeYarabi je napisao/la:ko je ovaj WroteColon? u sve se mjesa, ko vegeta
Imam ja negdje na računaruledesma je napisao/la:Ima izać' hahahhahahahhahaEvolution87 je napisao/la:Sajina, u citav i sa puno luka.BelminM23 je napisao/la:Desetka je guzina ili Rahmanova?
Jel ima neko onu konverzciju što je bila hit? Što puzigaću muči sarajka, onaj sa slušama u ušima....
Mozda od Zorana Blagojevica bude nesto. Ako mu se pruzi prilika i ako mi budemo imali strpljenja..Pantelija je napisao/la: 4 godine postoji akademija, nisuu izbacili zadnjeg veznog,,, strasno!
omaklo se slovoSarajlijica1946 je napisao/la:Pantelija nije pindro.Al me nasmija, pindro.
Nemoj sta zahatariti.
Slažem se da Hebib može biti na klupi, ali ne mogu da vjerujem da su Ahmetović i Bekić još uvijek članovi FKS. Jedino objašnjenje mi je da loše stojimo financijski pa ih se ne mogu lako riješiti niti dovesti bolje. Al eto, navikli smo da se brukamo pa hajd..KrajisnikBosnjak je napisao/la:Brate vjeruj mi da se sva trojica mogu iskoristiti u mnogim utakmicama.FrancescoTotti je napisao/la:Hebibovic, Ahmetovic i Bekic su najgori igraci u ekipi trenutno. Ako bi Velkoski mijenjao Ahmetovica, Ivetic Bekica, a Mico Hebibovica to bi vec bilo odlicno. Samo sto bi to bile neprirodne pozicije i za Ivetica i za Kuzmanovica...al bi sigurno bili duplo bolji od ova druga dva slijepca.
Posebno Hebibović koji može uvijek uskočiti na bek ili krilo, Ahmetović kad uđe u formu nezaustavljiv je, nažalost ne ide ga već duže vrijeme, Bekić je jedno vrijeme bio izuzetan igrač, prodoran i znao je ubaciti, nažalost on je totalno pao, ne znam zašto, ali je nula prekrižena trenutno.
"To ti meni ?!?!?"MartinSco je napisao/la:Slažem se da Hebib može biti na klupi, ali ne mogu da vjerujem da su Ahmetović i Bekić još uvijek članovi FKS. Jedino objašnjenje mi je da loše stojimo financijski pa ih se ne mogu lako riješiti niti dovesti bolje.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Brate vjeruj mi da se sva trojica mogu iskoristiti u mnogim utakmicama.FrancescoTotti je napisao/la:Hebibovic, Ahmetovic i Bekic su najgori igraci u ekipi trenutno. Ako bi Velkoski mijenjao Ahmetovica, Ivetic Bekica, a Mico Hebibovica to bi vec bilo odlicno. Samo sto bi to bile neprirodne pozicije i za Ivetica i za Kuzmanovica...al bi sigurno bili duplo bolji od ova druga dva slijepca.
Posebno Hebibović koji može uvijek uskočiti na bek ili krilo, Ahmetović kad uđe u formu nezaustavljiv je, nažalost ne ide ga već duže vrijeme, Bekić je jedno vrijeme bio izuzetan igrač, prodoran i znao je ubaciti, nažalost on je totalno pao, ne znam zašto, ali je nula prekrižena trenutno.
Desava se, pisaj ga.Pantelija je napisao/la:omaklo se slovoSarajlijica1946 je napisao/la:Pantelija nije pindro.Al me nasmija, pindro.
Nemoj sta zahatariti.
ja mislim da ce ga otjerati cim mu istekne ugovor..samo se to cekajoker90 je napisao/la:Kad li će nam iz kluba šta javiti o statusu Saida u FKS!
196 cm, nije loše, još jedna banderaElCartel11 je napisao/la:Dobar igrac, stoper, jos ima nase drzavljanstvo barem po tm![]()
https://www.transfermarkt.com/ivica-zun ... ler/139943
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.