Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 23 avg 2010, 15:01

Ajde ba o cemu vi rasppravljate...

Dok macke nema,misevi kolo vode... :D bolje da skontamo kako cemo intera skinut sa trona nego rasprava Juve vs Milan...treba i jednim i drugim jos mnogo da bi se sa interom ganjali...tanki smo i jedni i drugi,milan je iskusna ekipa sa par odlicnih pojedinaca...i kao takvi mislim da nemogu u kontinuitetu igrat da bi na kraju titulu uzeli.Juventus je mladja ekipa,ima tu i svjeze krvi sad...vidjecemo kako ce se to poslozit,dosta je prinova bilo a po meni kljucna stvar je da se ekipi vrati pobjednicki mentalitet,to je najvaznije...samopouzdanje i samouvjerenost.

Roma je vrlo dobra ekipa takodjer,genoa se znatno pojacala,napoli svake sezone sve jaci,viole ce sigurno bit bolje nego prosle sezone...

uglavnom, bice ovo zanimljivo prvenstvo gdje ce Juventus uzeti 30. scudetto 8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 15:01

A_d_0 je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ronaldinho jedan od najvecih svih vremena ako ne i najveci,Pato najbolji mladi igrac,Milan 7 titula LP Juventus 2-3,Milan 3. Juventus 7.,Milan igra Ligu Prvaka Juventus Evropa Ligu. Idemo daljeeee....
Niko ne osporava njegov talenat ali nije najbolji, vjerovatno je najbolji mlada igrač Milana :mrgreen: . Ja koliko znam da je Muller proglašen za naboljeg mladog igrača :lol: , a gdje je tad Milanov Pato bio možda sa Ronaldinhom na Piću :mrgreen: . A koliko skudeta ima Milan :?:
Muller najbolji igrac svjetskog prvenstva,Pato na gala veceri proglasen najboljim mladim igracem svijeta. Uputi se molio bih.
Kad je toliko dobar ako nije igrao na SP, nemoj sa Dunga ovo Dunga ono. Kad si toliko dobar moraš biti pozvan nije on prošle sezone ništa pokazao tu nagradu mu je samo budala mogla dati. Kakve gala večeri ja gledam utakmice a ne gala večeri. I ne odgovori mi koliko Milan ima Skudeta :?:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 avg 2010, 15:03

Post prije je bio o Scudettima i odgovor je 17. Jedino tu ste bolji. Ostalo sve je na nasoj strani. A ti il se pravis malouman il si bas malouman u vezi Pata? Kad Juventusov igrac sa 20 bude vrijedio 60 miliona nazovi dat cu ti broj.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 15:04

Italia je napisao/la:
@tony Juve prolse godine nije imao uopste krila.. Camo na klupu, Gio u Parmu i doveli su Krasica, Pepea, Lanzufamea i Martineza.. logicno da ce prva dva biti starteri, a ovi na klupi.. sjeti se koliko smo imali povreda prosle godine.. a Aquilani ce igrati u vezi, dok ce Diego igarti u napadu.. i tako ce biti mjesta za sve..

edit: ako nemas nista pametno reci monolog onda idi sa teme.. nisi zanimljiv ;)
ok al Krasic, Pepe, Lanzufame i Martinez su svi odreda desna krila, taj akvilani u liverpulu nije odigro 10 utakmica, možda 5 u prvom sastavu, zašto bi on sad bio vama pojačanje, prije da sjedi na klupi i čeka koju minutu, a diego u napadu je niđe veze jer sa svojom snagom i visinom nemože biti špic niti je ikad bio niti će biti, on vam ja najbolji vezni a vi kako god hoćete, dižite u nebo marchisia i sl. a diego je za njega tata
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2010, 15:05

@Daffy,

Ovdje si jedino ti koji ne govori/piše/ ništa pametno. Nego, ako se ne varam ovo je forum?! Ili se možda varam? Dakle, nadam se da ne moram pisati ti definiciju istoga. Čuj tjeraš me sa teme. Zašto? Zato što sam napisao da ti je poznavanje fudbala = mom poznavanju nuklearne fizike(ok, tek sam to sad napisao, ali dalo se naslutiti).

No, udovoljit ću ti i otići. Ostavljam te da se diviš igračinama poput Meloa, Marchisia, Pepea, Legrotagliea, te da "pametuješ u prazno".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 15:06

juventus 0244 je napisao/la: Kad je toliko dobar ako nije igrao na SP, nemoj sa Dunga ovo Dunga ono. Kad si toliko dobar moraš biti pozvan nije on prošle sezone ništa pokazao tu nagradu mu je samo budala mogla dati. Kakve gala večeri ja gledam utakmice a ne gala večeri. I ne odgovori mi koliko Milan ima Skudeta :?:
pa kad nije tako dobar što je sad igrao zajedno sa neymarom u napadu i svaki zabio po gol, u pata na leđima 9, a to je vrhunac fudbala uvjek bio i biće brazilski dres sa brojem 9, a dunga je tako pametan i dobar trener da sa brazilom nije bar do polufinala mogao

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 avg 2010, 15:08

tony-mortale je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la: Kad je toliko dobar ako nije igrao na SP, nemoj sa Dunga ovo Dunga ono. Kad si toliko dobar moraš biti pozvan nije on prošle sezone ništa pokazao tu nagradu mu je samo budala mogla dati. Kakve gala večeri ja gledam utakmice a ne gala večeri. I ne odgovori mi koliko Milan ima Skudeta :?:
pa kad nije tako dobar što je sad igrao zajedno sa neymarom u napadu i svaki zabio po gol, u pata na leđima 9, a to je vrhunac fudbala uvjek bio i biće brazilski dres sa brojem 9, a dunga je tako pametan i dobar trener da sa brazilom nije bar do polufinala mogao
Doduse 10-ka u Brazilu je vrh,ali i 9 su nosili neki od najvecih i to nemoze svako. Al pusti to i Iaquinta nosi 9 u Italiji.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 15:09

tony-mortale je napisao/la: pa ove sezone ni vi nas dva puta niste pobjedili, ali ste prošle sezone 2 puta izgubili i to lagano sa po 3-0, a vi ste krenuli porediti igrače i gle čuda kad vi to radite ispadne da juve na najmanje 9 ili 10 pozicija je jači a to nije ni blizu tako prije da milan ima na 6 ili 7 bolje igrače, ali nema veze, a milan od prošle godine je jedan od 3 -4 najgora u zadnjih 30 godina, pa opet 3. završio s tim da se do 3-4 kola prije kraja i za titulu borio, a ove sezone smo realno jači, pušteni su dida favali oddo jankulovski i kaladze(ne računaju više na njih), došli papa yepes, amelia i boateng, plus najmanje 2-3 primaverca, znači jači smo definitivno nego lani.
a za vas ja neznam jestel jači ako ste doveli 4 desna krila kad samo 1 može igrati, i ako ste doveli škart iz liverpula da vam igra umjesto najboljeg igrača kojeg imate u vašem timu a to je diego
Nije Juve pobjedio ove sezone, ali eto popravlja se nije ni izgubio, ali kad ste vi ove sezone tako se pojačali trebali ste nas pojesti, e vidiš da nije tako Juventus se vraća polako uigrava se ekipa za Seriu A, ali polako vidjet cemo u ligi kako će biti, ti kako reče ove sezone će biti 6:0, za Milan :roll: . Budi malo realan, a evo neka i ostali forumaši kažu jesam li bio relana kod upoređivanja igrača, ponavljam uporedio sam igrače Milana koje je Ministar naveo saigračima Juventusa, s tim da nisam pomenuo Diega, Del Piera, Bufona, Pepa, Krasića, Aquilania. Diego će igrati mediana tako da nema veze sa Aquilaniem.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 avg 2010, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 23 avg 2010, 15:11

sarajlija89 je napisao/la:Ajde ba o cemu vi rasppravljate...

Dok macke nema,misevi kolo vode... :D bolje da skontamo kako cemo intera skinut sa trona nego rasprava Juve vs Milan...treba i jednim i drugim jos mnogo da bi se sa interom ganjali...tanki smo i jedni i drugi,milan je iskusna ekipa sa par odlicnih pojedinaca...i kao takvi mislim da nemogu u kontinuitetu igrat da bi na kraju titulu uzeli.Juventus je mladja ekipa,ima tu i svjeze krvi sad...vidjecemo kako ce se to poslozit,dosta je prinova bilo a po meni kljucna stvar je da se ekipi vrati pobjednicki mentalitet,to je najvaznije...samopouzdanje i samouvjerenost.

Roma je vrlo dobra ekipa takodjer,genoa se znatno pojacala,napoli svake sezone sve jaci,viole ce sigurno bit bolje nego prosle sezone...

uglavnom, bice ovo zanimljivo prvenstvo gdje ce Juventus uzeti 30. scudetto 8-) 8-)

evo macke ili ti kera :lol: ,

uuuuuuu, ta zadnja recenica.... :roll: :lol: , ne znam cemu toliki optimizam, doveli Krasica i odma scudetto, ambicije su pooooorasle :lol: jedino da Interu dodje uhljup Kouyt onda bi neko imao sanse,....

i lakse malo s pisanjem ne stignem sve procitati :mrgreen:

p.s. hocetel da pocnemo uporedjivati igrace Intera sa ostalim pa da vidite kako niko nema sanse :D :mrgreen: 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 15:14

al fazon je da milanu nije igrao najbolji napadač, najbolji odbrambeni i jedino pojačanje u veznom redu, a ja nisam ni očekivao da vas pojedemo jer to su realno ipak totalno nebitne utakmice, a ako će diego igrati iza napadača, a pepe i krasić po boku, ili ko već gdje ćeš natrpati tog čuvenog marchisia, fenoMELA i sisoka(po meni uz diega vaš najbolji igrač)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 15:18

vuvu_zzz je napisao/la:
p.s. hocetel da pocnemo uporedjivati igrace Intera sa ostalim pa da vidite kako niko nema sanse :D :mrgreen: 8-)
pa baš tu nebi dobro prošao inter, al oni i jesu dokazali da 11 vrhunskih igrača ne znači jak tim, jer morinjo je napravio najjači tim od igrača koji i nisu svjetska klasa, stanković, motta, pandev milito,muntari nisu definitivno po imenu nešto jaki al zato kad izađu na teren odigraju 100% ono što se od njih traži i tu je snaga intera i po meni su i ove sezone bar 20% iznad svih ostalih, roma i milan tu negdje, juve malko iza njih, napoli, palermo, sampa, genoa malo više iza i to je to, ostali ništa specijalno

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 avg 2010, 15:20

@Vuvuzela :P :D

To ja u inat svima :D 8-) 8-)

Svjestan sam ja situacije,mora juve mnogo bolje od postojeceg ako zeli titulu..al vrijeme ce pokazat,ekipa je dobra,treba je poslozit i da pocnu pobjedjivat...inter je favorit napram sviju al mi cemo cekat svoju sansu,imam neki fin osjecaj..al eto...vidjecemo..ne uzbudjuju me zasad previse sve te prognoze i analize...inter je favorit al...

SONO SEMPRE 29 8-) 8-)
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 23 avg 2010, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 avg 2010, 15:20

e svašta navijači Juventusa i Milana govore da su neki njihovi igrači svijetska klasa, bože sačuvaj kako se ne možete pomiriti s činjenicom da trenutno ni Roma ne može Interu ni prismrditi, a da prismrde poluekipe Milana i Juventusa, al ko vam je kriv što navijate za klubove zbog nekih trofeja, šta vi znate šta je fudbal?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 15:20

tony-mortale je napisao/la:al fazon je da milanu nije igrao najbolji napadač, najbolji odbrambeni i jedino pojačanje u veznom redu, a ja nisam ni očekivao da vas pojedemo jer to su realno ipak totalno nebitne utakmice, a ako će diego igrati iza napadača, a pepe i krasić po boku, ili ko već gdje ćeš natrpati tog čuvenog marchisia, fenoMELA i sisoka(po meni uz diega vaš najbolji igrač)
JA nisam rekao za ovu utakmicu nego za ligu da bi nas trebali pojesti kako pricate, evo opet nije igrao ovaj onaj. Pa nije ni u Juventusa igrao Krasić, Aquilani, Bufon. Koga nema bez njega se mora i to je jadno izvlačiti se kad kažeš da nije igrao neki igrač. A za Diega se izvinjavam žurio sam pa nisam dobro napisao on će igrati mediana, a Amauri ispred njega Špica. Pepe i Krasić Krila dok će se Aquilana-Marchiso-Sissoko-Melo rotirati u veznom redu.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 avg 2010, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 15:22

muXmania je napisao/la:e svašta navijači Juventusa i Milana govore da su neki njihovi igrači svijetska klasa, bože sačuvaj kako se ne možete pomiriti s činjenicom da trenutno ni Roma ne može Interu ni prismrditi, a da prismrde poluekipe Milana i Juventusa, al ko vam je kriv što navijate za klubove zbog nekih trofeja, šta vi znate šta je fudbal?
ne ne ljudi koji navijaju zbog trofeja su ti sad svi odreda ili za inter ili za barsu, eventualno čelzi, ja za milan navijam prije nego se dosta vas na ovoj temi i rodilo, a o interu znam više nego 90% vas što se sad izjašnjavate velikim navijačima

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 avg 2010, 15:28

vuvu_zzz je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:Ajde ba o cemu vi rasppravljate...

evo macke ili ti kera :lol: ,

ma ne vrijedi ti s njima upoređivati, kladim se da bi neki našli boljeg od Snaidera, Milita, Maicona, Zannetija, Etoa.. zar nečitaš gore spominju se neke Ronaldinje ( njemu svaka čast, ali meni sad ni u Laktašima nebi igro ), Felipe melo pepe amauri borielo, da umreš od smijeha.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 avg 2010, 15:28

muXmania je napisao/la:e svašta navijači Juventusa i Milana govore da su neki njihovi igrači svijetska klasa, bože sačuvaj kako se ne možete pomiriti s činjenicom da trenutno ni Roma ne može Interu ni prismrditi, a da prismrde poluekipe Milana i Juventusa, al ko vam je kriv što navijate za klubove zbog nekih trofeja, šta vi znate šta je fudbal?
Kako ne volim evo sa ovom pričom da neko navija ze neki klub zbog trofeja, pa ako je tako onda niko ne bi trebao navijati za Juventus, Milan, Real, Liverpool (pomrli su ti koji su trebali navijati za ovaj tim ili su manjina :mrgreen: ) itd. Šta ja mogu što sam se rodio u doba kad je Juventus bio već popularan, da sam se rodio i 1900 opet bi navijao za Juventus kontas brate ne mozes to tako gledati. Iako ima ljudi koji navijaju zbog trofeja ali takvi najviše ima Brasa, Chelsi i Inter realno. Ja da navijam za Juventus zbog trofeja prestao bi ga gledati kad je igrao u drugoj ligi, ali naprotiv pratio sma i tad utakmice. ;)
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 23 avg 2010, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 avg 2010, 15:32

ne ne ljudi koji navijaju zbog trofeja su ti sad svi odreda ili za inter ili za barsu, eventualno čelzi, ja za milan navijam prije nego se dosta vas na ovoj temi i rodilo, a o interu znam više nego 90% vas što se sad izjašnjavate velikim navijačima
nisam simpatizer Intera, naprotiv mrski su mi i oni kao i Milan i Juventus, ali realno oni su klasa...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 23 avg 2010, 15:35

vuvu_zzz je napisao/la:
pa baš tu nebi dobro prošao inter, al oni i jesu dokazali da 11 vrhunskih igrača ne znači jak tim, jer morinjo je napravio najjači tim od igrača koji i nisu svjetska klasa, stanković, motta, pandev milito,muntari nisu definitivno po imenu nešto jaki al zato kad izađu na teren odigraju 100% ono što se od njih traži i tu je snaga intera i po meni su i ove sezone bar 20% iznad svih ostalih, roma i milan tu negdje, juve malko iza njih, napoli, palermo, sampa, genoa malo više iza i to je to, ostali ništa specijalno
Milito :shock: nije svijetska klasa, ok malo je bilo cudno sto smo doveli Milita iz Genoe kao zamjenu za Ibru, ali taj isti Milito je pokazao u jednoj sezoni vise nego Ibra, znam da je tek u 30 godini presao u veliki klub ali to nemora znaciti da nije svijetska klasa,...svi znamo da je i u Genoi i u Zaragozi bio najbolji igrac i strijelac, u jednoj tekmi Realu zabio 4 komada :P a to sto ga niko nije htio njihov problem...U top 5 reci cu da je napadaca sasvim sigurno.... ostale igrace sto si nabrojao hajd nisu Interu svijetska klasa ali ekipama Milana, Juventusa bi bile izvan svijetska klasa :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 23 avg 2010, 15:38

eto vidiš rekoh ti ja nije Milito svijetska klasa, ali zato jeste Pato, Ronaldinjo, pepe, felipe Melo, Krasić i ostali fudbalski znalci

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.