AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ponovno su aktivirana imena Matuidia i L.Gustava ako Lotito ne prestane sa glupiranjem pa jedan od ove dvojice bi mogao doći umjesto Biglie.Generacijski su tu negdje, o kvalitetama ne bih raspravljao, jer svi ti igrači su već iskusni i dokazali su koliko mogu ili ne mogu. Matuidi bi mogao biti jedan od onih poslova koje bi Raiola mogao isposlovati naravno uz umješanost Donnarumme u sve to.Gustavo je igrač koji bi mogao doći za relativno mali novac, a mogao bi dosta pomoći ekipi u ovom tranzitnom periodu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la:S obzirom da očekujem još barem 3-4 igrača i nakon potpisa Hakana i Contia, teško da će Milan igrati takav fudbal u tom dijelu sezone.Jer bit' će vjerovatno 8 novih igrača u prvih 11 i valja to uigrati.Mislim da je realnije neki dobar fudbal očekivati na proljeće inshallah.nextterrain je napisao/la:Ako budu došla željena pojačanja, očekujem horde glory huntera u 9. mjesecu kada budemo igrali atomski fudbal
Ma znam sve, šalu na stranu, mislim ono što radi uprava je fenomenalno dovode se mladi igrači koji su uz to i iskusni, koji imaju dosta utakmica u svojim ligama, ali i u Europi. S tim receptom, mislim da bi Biglia bio ključan u svemu ovom, najteža pozicija na terenu uz to super igra, poslužio bi Locatelliju kao učitelj.
Za Montellu se ne brinem, ići će sad malo teže, dosta je novih igrača, ali generalno svatko u ekipi će znati igrat fudbal i očekujem da ćemo imati velik posjed lopte i zbog tog se nećemo puno ni trošiti
vrlo prosta filozofija, bolje uigravati nove kvalitetne igrače nego igrati sa prijašnjim smećarima koji obitavaju u klubu zadnjih sezona 
halal im bio svaki lošiji rezultat zbog neuigranosti, makar znaš da ćeš kroz par mjeseci imati top ekipu.
eh da nam je matudija, čovjek je yebena radilica na terenu, samo da nema onog goveda od agenta
romanjoli na instagramu je hit
halal im bio svaki lošiji rezultat zbog neuigranosti, makar znaš da ćeš kroz par mjeseci imati top ekipu.
eh da nam je matudija, čovjek je yebena radilica na terenu, samo da nema onog goveda od agenta
romanjoli na instagramu je hit
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Milanov Luca Vido je zvanično prešao u Atalantu. Contija u Milanu očekujem veoma brzo.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma lako je uigrati ekipu kada igrači posjeduju kvalitet. Sa kvalitetnim igračima vidjecemo kakav je Montela trener.
L.Gustavo je panj od igrača vjerujete. Lik se oprostio od ozbiljnog fudbala. Njega ne želim ni pod razno. Dovođenje njega bi bilo isto ono kad smo Esiena doveli.
L.Gustavo je panj od igrača vjerujete. Lik se oprostio od ozbiljnog fudbala. Njega ne želim ni pod razno. Dovođenje njega bi bilo isto ono kad smo Esiena doveli.
Svaka cast za ovo. Po mom misljenju Montela ce biti nasa najslabija karika ove sezone.LegendKiller je napisao/la:Ma lako je uigrati ekipu kada igrači posjeduju kvalitet. Sa kvalitetnim igračima vidjecemo kakav je Montela trener.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- nextterrain
- Kontakt:
Calhanoglu practically a Milan player for €21-22M + bonuses. He will arrive either tomorrow or Monday and then take his medical. [MilanNews]
predosjetio sam to danas
predosjetio sam to danas
klinac bi ga predosjetio da novinari nisu otkrili sve detalje 
izgleda da bi u ponedjeljak mogli ozvaničiti contija i hakana odjednom
izgleda da bi u ponedjeljak mogli ozvaničiti contija i hakana odjednom
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Izgleda da je gotovo. Calhanoglu sutra dolazi na preglede i potpis na 4 godine gdje će zarađivati 2,5m. Bayer će dobiti 20m + 4m bonusa.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hakane,Hakane 
Konacno poslujemo i djelujemo kao ozbiljan klub. Sta su nam ljudi i radili proteklih godina to nisu istine
Konacno poslujemo i djelujemo kao ozbiljan klub. Sta su nam ljudi i radili proteklih godina to nisu istine
ljepota vas je bilo gledat, ako mi vjerujes :kafa:UrbyEmanuelson je napisao/la:Hakane,Hakane :D
Konacno poslujemo i djelujemo kao ozbiljan klub. Sta su nam ljudi i radili proteklih godina to nisu istine :D
Hocemo li napokon zaigrati sampionsku formaciju 4312 sredina :
Kessie ---X ----Bonaventura
-------Hakan---------
Tako bi volio da umjesto ovoga x bude neko drugi ,a ne Montolivo...ali opet dobro i ovako
-------Hakan---------
Tako bi volio da umjesto ovoga x bude neko drugi ,a ne Montolivo...ali opet dobro i ovako
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne maštajte džaba o toj formaciji, ubi vas nostalgija.
Šest pojačanja a tek smo zakoračili u juli.
Šest pojačanja a tek smo zakoračili u juli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LegendKiller
- Kontakt:
Druže na početku prelaznog roka smo se dogovorili da te X igrače nećemo spominjati, mister Xove nećemo više dovoditi. Kad vidim ovaj X odmah mi naumpadne Čelo i prelazni rok koji počinje 31.08.meskalin je napisao/la:Hocemo li napokon zaigrati sampionsku formaciju 4312 sredina :
-------Hakan---------
Umjesto tog X staviti Lokatelia, Montolivo sa klupe neka ulazi, a nadam se nekom igrači umjesto Bonaventure Forsbergu npr. Loka i Kesi i odrađivali posao nazad ova dvojica naprijed.
Sigurno ce dovesti jos jednog veznog, jednostavno moraju. Na Montoliva se ne moze ozbiljnije racunati. Uvijek mu je manjkalo fizicke prisutnosti za tu poziciju centralnog veznog a tek sad posle par teskih povreda, dugog perioda neigranja a i godine vec postaju faktor. Moze imati ulogu igraca sa klupe, zadnjih 30 min da odigra ili da pokrije tu poziciju u slucaju povrede ili odmaranja igraca i to protiv slabijih protivnika.
Biglia je bio idealan za tu poziciju ali .......
Biglia je bio idealan za tu poziciju ali .......
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- muha milanez
- Kontakt:
Ne sumnjam da ce naci dobro rješenje za tu poziciju, sad samo lagano pratit razvoj situacije. Nevjerojatno kakav posao su uradili otkad su preuzeli funkcije u klubu Mirabelli i Fasonne. Strašan!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rodriguez-Hakan-Jack, će kidati po lijevoj strani.
Svaka cast Milanu na ovim pojacanjima, a vjerujem da ce ih biti jos 
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Kazem x jer mozda dovedu nekoga, ali bude li bila sredina Kesie Loca i Bonaventrua nece to biti bas mocno ko sto mi ocekujemo, zato treba pojacati vezni red s jos jednim igracem.LegendKiller je napisao/la:Druže na početku prelaznog roka smo se dogovorili da te X igrače nećemo spominjati, mister Xove nećemo više dovoditi. Kad vidim ovaj X odmah mi naumpadne Čelo i prelazni rok koji počinje 31.08.meskalin je napisao/la:Hocemo li napokon zaigrati sampionsku formaciju 4312 sredina :
-------Hakan---------
Umjesto tog X staviti Lokatelia, Montolivo sa klupe neka ulazi, a nadam se nekom igrači umjesto Bonaventure Forsbergu npr. Loka i Kesi i odrađivali posao nazad ova dvojica naprijed.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakan je i na instagramu potvrdio da kreće za Milano.I inshallah stiže za sat-dva u Casa Milan.
Fenomenalan merkato zasad bez i jedne greške, ovo nije niko od nas očekivao realno. Pogledajte samo spisak igrača koje je Milan doveo, i sve su to momci koji su još uvijek jako mladi i mogu dodatno napredovati. Samo su Borini i Musacchio nesto stariji, a imaju 26-27 godina.
Nakon što i Conti potpiše sutra ili preksutra. Očekuje se da onda svim silama se angažuju oko dovođenja najključnijeg igrača u sredini terena. Te popunjavanje ostalih pozicija.A vjerujem da ćemo na kraju mercata dobiti i jednog igrača koji ima statu superstar-a.
Nakon što i Conti potpiše sutra ili preksutra. Očekuje se da onda svim silama se angažuju oko dovođenja najključnijeg igrača u sredini terena. Te popunjavanje ostalih pozicija.A vjerujem da ćemo na kraju mercata dobiti i jednog igrača koji ima statu superstar-a.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.