MortemHz je napisao/la:Ma meni je jedino zao sto nismo dobili neke pare za Dulju, ovo ostalo sto je otislo je super, jos da i drugi Bekić ode pa da prodisemo malo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Ma meni je jedino zao sto nismo dobili neke pare za Dulju, ovo ostalo sto je otislo je super, jos da i drugi Bekić ode pa da prodisemo malo.
Drug, znam sigurno da je Dulji ponuđeno 11 hiljada eura mjesečno za produženje ugovora, a za ovu dvojcu ne znam.Historicar je napisao/la:Baš me zanima da li su Duljeviću ponudili jednaku platu kao Velkoskom i Rahmanoviću.
Ma vjerovatno ti je to ono da su imali 2-3 milje mi im ponudili 5 a oni traze 7-8..kaladze je napisao/la:Pise da su svoj trojici ponudjeni bolji POBOLJSANI uslovi za potpisivanje novih ugovora, ne znam odakle informacija da nisu htjeli pristati na mizeriju?
High je napisao/la:Nikad on nije bio najbolji igrač lige, ali da je valjao - jeste.
I onda Sarić onako kako je navikao, nonšalantno na 25 metara od našeg gola preda loptu protivniku.BordoBolesnik je napisao/la:Stojcev-Rahmanovic-Saric???
Hajmo se igrati uzmite nam loptu ako mozete
Hara kiriBordoBolesnik je napisao/la:Stojcev-Rahmanovic-Saric???
Hajmo se igrati uzmite nam loptu ako mozete
AlfredNobel je napisao/la:Ovako bi to moglo izgledati kad bi Miloš došao, kakva bi ovo ekipa bila auu.
Ili druga varijanta ukoliko Stojčev ne dođe. Još jedna strašna ekipa.
Lično sam za ovu drugu varijantu bez Stojčeva, ali sezona je duga, nikad ne znaš ko će se povrijediti, još suspenzije, sa jedne strane bi nam Miloš i mogao valjati. Valjda ne bi imao qurcobolju kad bi došao, kao što je to bilo u prvom mandatu.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, ŠTA_JE i 78 gostiju.