FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stvarno ovaj forum se ne treba nekad citat. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
ocekuje se eksplozija radovca u ovoj sezoni 

- kupus army
- Kontakt:
Vala ni ja ga posle svega ne mogu smisliti,jedna velika nula od covjeka.Ne mogu da vjerujem da ljudi zale za istim onim Bekicem koji je odglumio povredu da ne igra derbi na Grbavici,jer se p.icka prepala pritiska i eventualno loseg rezultata.Ovdje ljudi kao da imaju amneziju,pa se sjecaju samo ova dva gola iz penala Listici i konama.Pantelija je napisao/la:Sta nije kriv, **** vas on
Od maja prošle godine ga Ganjaju a on svaki put kaže sačekajte malo, pa malo, pa.dodje.decembar pa mi rekli nema priprema ako neces ugovor on rekao.evo.ako ne.odem nigdje u.januaru potpisujem, pa prodje.prelazni rok, ne.ode, pa uprava.ga pošalje na tribine a ćala ga spasi i vrati ga, i opet.obeća da ako ne.ode u.lige 5 da će produžiti i onda se.ni čali koji ga je spasio tribina ne.javlja na.telefon
Picka najveća ljudska, kurcina od.kapitena, hinja kojoj je.klub ponudio ono što neke ekipe kompletne imaju sa 16 igrača
Dabogda.ti se.sve vratilo slino narandžasta operisana
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja kad sam procitao ustati pa spomenuti Haris Duljevic, jos ga onaj podrzava. Evo ne znam, u soku sam stvarno.Zagor je napisao/la:Stvarno ovaj forum se ne treba nekad citat.
Da nije kisa jaka sad bih izasao kera da izlemam!
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ustat i popisat mu se stojeci u ustahilmo je napisao/la:[emoji106]DBR1987 je napisao/la:.. ustat pa spomenut HARIS DULJEVIC !
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evolution87 je napisao/la:Ustat i popisat mu se stojeci u ustahilmo je napisao/la:[emoji106]DBR1987 je napisao/la:.. ustat pa spomenut HARIS DULJEVIC !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da nema nikakve potrebe za dovođenje Stojčeva. Na poziciji iza napadača mogu igrati sva 3 trenutna vezna. Dakle Sarić, Rahmanović i Radovac te i Velkoski ako onog jablana ostavimo u prvoj u napadu.
Radije bih volio vidit u vezi nekog igrača tipa Petraka, Tomića. Dakle zadnji vezni, sposoban ukrast loptu povezat linije kada je potrebno. Trenutno osim Ivetica takvog nemamo.
Radije bih volio vidit u vezi nekog igrača tipa Petraka, Tomića. Dakle zadnji vezni, sposoban ukrast loptu povezat linije kada je potrebno. Trenutno osim Ivetica takvog nemamo.
Moze se reci da je Duljevic solidno igrao kod nas, nije imao staristiku aman zaman, nije imao ni neke aman zaman poteze i nije izmamio neke aplauze. Sve dobro bi obicno greskama ponistio, a sve lose bi vadio dobrom igrom i tako u krug.
Sretna mu u nastavku osim ako kod kona ne zavrsi.
Ne iznenadite se ako Duljevic kod kona zavrsi, jer definitivno kod nas vise nece.
A mi trebamo da molimo Boga da ovaj Rahmanovic nastavi igrat kao ovo jedno poluvrijeme jer bi to znacilo vise nego tri duljevica.
Ne iznenadite se ako Duljevic kod kona zavrsi, jer definitivno kod nas vise nece.
A mi trebamo da molimo Boga da ovaj Rahmanovic nastavi igrat kao ovo jedno poluvrijeme jer bi to znacilo vise nego tri duljevica.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zasto za oba igraca ima statistika, osim za Duljevica. Tamo se samo navodi da je postao "A"reprezentativac?
- ElCartel11
- Kontakt:
Dje onaj iz HNL-a sto nas kao ceka
Dolazi brate izgidosmo!

Dolazi brate izgidosmo!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja sam, kao što sam i napisao. Ali, kad sagledaš sve, treba radi širine, jer nikad ne znaš hoće li se neko povrijediti, pa uzmi u obzir još i suspenzije i pad forme. Ako nemaju neko drugog u planu, onda nek dođe Stojčev, mada ja tom opcijom i nisam nešto zadovoljan i sretan. Ova druga opcija je isto strašna, i Sarić i Radovac i Rahmanović po meni zaslužuju prvu postavu. E sad dolazimo do dijela o defanzivnom veznom. Šteta što nismo ugrabili Tomića ili Petraka, koji bi nam legao samo tako. Fali nam taj DF pravo, Ivetiću to nije prirodna pozicija, ali korektno to odrađuje. Nemam ni napameti nekog dobrog defanzivnog, vidjećemo šta će biti. Nešto nisam ni za Velkoskog, ali kakva je situacija sad u napadu, nek su ga doveli. Ja i dalje imam želju za Komazeca, kakav je to igrač uuu.TobeYarabi je napisao/la:i ja sam za varijantu bez stojceva. nisam bas za to da se vracaju oni koje smo otjerali. stojcev je dobar igrac ali strah me njegove kurcobolje. nisam previse odusevljen ni velkoskim iako znam da voli fks i igrace srcem, ali je pitanje koliko je spreman. nijedan od njih nije se bas naigrao u svojim klubovima, nakon sto su otisli od nas.AlfredNobel je napisao/la:Ovako bi to moglo izgledati kad bi Miloš došao, kakva bi ovo ekipa bila auu.Lično sam za ovu drugu varijantu bez Stojčeva, ali sezona je duga, nikad ne znaš ko će se povrijediti, još suspenzije, sa jedne strane bi nam Miloš i mogao valjati. Valjda ne bi imao qurcobolju kad bi došao, kao što je to bilo u prvom mandatu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Slaba statistika pa zato.Sarajlijica1946 je napisao/la:Zasto za oba igraca ima statistika, osim za Duljevica. Tamo se samo navodi da je postao "A"reprezentativac?
You are someone else I am still right here
Nek ide ako imaju da mu daju 350 k eura po sezoni.ShofaII je napisao/la:Moze se reci da je Duljevic solidno igrao kod nas, nije imao staristiku aman zaman, nije imao ni neke aman zaman poteze i nije izmamio neke aplauze. Sve dobro bi obicno greskama ponistio, a sve lose bi vadio dobrom igrom i tako u krug.

SRETAN BROJ - 1725
- muhamedhulk
- Kontakt:
Otp'o se taj, bio je desetka. Sad Krste dosao umjesto njega...
Ocekujemo stopera i veznog. Niko pojma nema ko bi mogao sletiti
Ocekujemo stopera i veznog. Niko pojma nema ko bi mogao sletiti

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Krste nit je desetka niti treba to igrati pogotovo pored Rahmanovica sad, tako da sto se te pozicije tice ne bih nista dalje trazio, nama je potrebniji defanzivni vezni
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, riki46 i 50 gostiju.