Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Eto ima mozak od Modrica i Scholesa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Znaci da sumiramo ovo cirkuzanje
Bez mozga ustvari znaci da nema mozak pomenutih majstora, jer ko nema navedeno taj je.... logicno bez mozga, prema toj masi masi definiciji. Il je crrrrnoo il belo...

Bez mozga ustvari znaci da nema mozak pomenutih majstora, jer ko nema navedeno taj je.... logicno bez mozga, prema toj masi masi definiciji. Il je crrrrnoo il belo...
A smooth sea never made a skilled sailor.
To du igraci koji igraju mozgom a on ne igra tako ,igra na fizikalije i zdravo,dobar je al igra kako sam i rekao
Zeljeznicar! 1921 !
Kada nekom kazes, citiram "... fizikalije i sut, a nigdje mozga,...", onda i 'tice na grani znaju sto to znaci.
Podnesi to ko Tifa, mojne biti Rizo Ruza.
Podnesi to ko Tifa, mojne biti Rizo Ruza.
Sta cu ja pricat sa tobom kome su Bakayoko i Fabinho Wc igraci,uzivaj
Zeljeznicar! 1921 !
Tako to zavrsava, kreiranjem sopstvene utopije.
Logicno da nigdje nisam napisao da je Bakayoko wc, te da sam pomenuo kak je Fabihno na korak do top klase il preciznije - proslu sezonu prekuco. Igrac da bi bio klasa, mora to dokazati vise od jedne sezone na jednoj poziciji te logicno na top levelu.
I da dodam jenog pravog wc-a, naime radi se o...tam taram tam... ma Labilnom.
Logicno da nigdje nisam napisao da je Bakayoko wc, te da sam pomenuo kak je Fabihno na korak do top klase il preciznije - proslu sezonu prekuco. Igrac da bi bio klasa, mora to dokazati vise od jedne sezone na jednoj poziciji te logicno na top levelu.
I da dodam jenog pravog wc-a, naime radi se o...tam taram tam... ma Labilnom.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja se nebi složio da neke sezonske igrače ili igrače koji su igrali u ekipama koje su buknule,nazovamo WC.
Nema puno WC igrača,nama je to jasno.Ali mi konstantno guramo u WC klasiku.
Što se tiće veznjaka,sada tu imamo samo par igrača...Recimo Krosa dovedeš i kažeš da si doveo WC igrača.Ali dovedeš Matića ili Fabhina onda si doveo samo boljeg igrača nego što imaš trenutno u rosteru.Ne znam šta tu nije jasno.
Idemo dovesti šta se može u ovom trenutku i biti zadovoljni.Nadat se da će Mou odraditi posao sa svojim metama.
Jer Mou zna da mu je ova sezona ključna...ili jesi li nisi!?
Nije budala da rizikuje sa pojačanjima...Mislim da će to odraditi na vrhunskom nivou.
Mada kako vidim da uzme Rosa,Krosa,Grizmana,Lewu ili Suareza i Ronalda gratis...opet bi bar 30% ovdje na forumu ljudi bilo nezadovoljno.Šta će mu ovaj star,šta će mu ovaj panj,šta će mu ovaj spor,šta će mu ovaj ispuhao,itd...
Hebeš ti nas,**** balkasnki mentalitet...
Nema puno WC igrača,nama je to jasno.Ali mi konstantno guramo u WC klasiku.
Što se tiće veznjaka,sada tu imamo samo par igrača...Recimo Krosa dovedeš i kažeš da si doveo WC igrača.Ali dovedeš Matića ili Fabhina onda si doveo samo boljeg igrača nego što imaš trenutno u rosteru.Ne znam šta tu nije jasno.
Idemo dovesti šta se može u ovom trenutku i biti zadovoljni.Nadat se da će Mou odraditi posao sa svojim metama.
Jer Mou zna da mu je ova sezona ključna...ili jesi li nisi!?
Nije budala da rizikuje sa pojačanjima...Mislim da će to odraditi na vrhunskom nivou.
Mada kako vidim da uzme Rosa,Krosa,Grizmana,Lewu ili Suareza i Ronalda gratis...opet bi bar 30% ovdje na forumu ljudi bilo nezadovoljno.Šta će mu ovaj star,šta će mu ovaj panj,šta će mu ovaj spor,šta će mu ovaj ispuhao,itd...
Hebeš ti nas,**** balkasnki mentalitet...
-
reddevil96
- Kontakt:
Manchester United FC - Transferi
Fabinho Bakayoko i Morata nisu trenutno wc igraci ali sigurno imaju potencijal da za 2-3 godine budu wc igraci
Oni su odlična ispomoć ekipi međutim United mora dovesti i bar jednog wc igrača ovaj prijelazni jer imamo samo 2wc igrača od kojih je 1 golman
Trebaju nam igraci koji su jednim potezom u stanju riješit utakmicu kao sto Che ima hazarda i costu jer bez takvih igrača se ne moze osvojit naslov
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oni su odlična ispomoć ekipi međutim United mora dovesti i bar jednog wc igrača ovaj prijelazni jer imamo samo 2wc igrača od kojih je 1 golman
Trebaju nam igraci koji su jednim potezom u stanju riješit utakmicu kao sto Che ima hazarda i costu jer bez takvih igrača se ne moze osvojit naslov
Fabinho i Bakayoko nikad nece biti WC igraci ni danas nemas 3,4 WC vezna igraca,kakav Bakayoko
Zeljeznicar! 1921 !
-
reddevil96
- Kontakt:
Sergio modric kroos veratti pogba kante thiago koke naingollan vidal eto prvi koji mi padnu na pamet trenutno wc veznjaci
Kakav Pogba, taj nema mozga a bez istog ne moze biti wc, ne?
Cuj Fabinho ne moze biti wc
23 godine, odlican na poziciji beka. Nakon toga, zbog taktickih varijanti prebacen u sredinu gdje je opet prekucao. Strasno visok fudbalski IQ, sto objasnjava ovaj prebrzi period prilagodbe u novoj roli.
Gledajuci top nivo prosle sezone - vrhunska izvedba pomenutog Brazilca u uzvratu protiv Gradjana, onoj pobjedi protiv Spursa te generalno u grupoj fazi, kljucna figura u pobjedi na PSG-om,...
Francuska liga nije konacno mjerilo, al glede defanzivnih sposobnosti, presjecanja, oduzetih lopti te uopce duel igre, tu je pokazao sto moze te formu prenio na navedenu lp.
Protiv Citya (u prvom mecu) cijela ekipa je izgledala odlicno nekih sat vremena a onda kolektivan pad zbog precjenjivanja vl spreme sto je u konacnici uzrok tog sokantnog poraza. Naravno Juve je stepen iznad a bilo koja bravura u takvim mecevima tesko dodje do izrazaja pogotov kada ti protivnik nametne svoj ritam.
Da bi iznijeli tako smjelu prognozu, tu istu moramo temeljiti na analizi odredjenih parametara, usporedbi,... te logicno obrazloziti.
Epilog - Fabinho sa ovim skill setom ima sve predispozicije da postane wc al u vecem klubu (jer tesko da ce Monaco zadrzati kostur iz prosle sezone).
Cuj Fabinho ne moze biti wc
Gledajuci top nivo prosle sezone - vrhunska izvedba pomenutog Brazilca u uzvratu protiv Gradjana, onoj pobjedi protiv Spursa te generalno u grupoj fazi, kljucna figura u pobjedi na PSG-om,...
Francuska liga nije konacno mjerilo, al glede defanzivnih sposobnosti, presjecanja, oduzetih lopti te uopce duel igre, tu je pokazao sto moze te formu prenio na navedenu lp.
Protiv Citya (u prvom mecu) cijela ekipa je izgledala odlicno nekih sat vremena a onda kolektivan pad zbog precjenjivanja vl spreme sto je u konacnici uzrok tog sokantnog poraza. Naravno Juve je stepen iznad a bilo koja bravura u takvim mecevima tesko dodje do izrazaja pogotov kada ti protivnik nametne svoj ritam.
Da bi iznijeli tako smjelu prognozu, tu istu moramo temeljiti na analizi odredjenih parametara, usporedbi,... te logicno obrazloziti.
Epilog - Fabinho sa ovim skill setom ima sve predispozicije da postane wc al u vecem klubu (jer tesko da ce Monaco zadrzati kostur iz prosle sezone).
Segio-napadač????????? Ne znam nijednog Sergia koji je vezista, a da je WC.reddevil96 je napisao/la:Sergio modric kroos veratti pogba kante thiago koke naingollan vidal eto prvi koji mi padnu na pamet trenutno wc veznjaci
Modrić- nakon Pogbe najbolji veznjak na planeti
Kroos- nabijanje statistike sa bezbroj pasova prvom do sebe. WC igrač
Veratti- 150cm igrač, igra u francuskoj ligi, kad god sam ga gledao u LP-sramotio se
Thiago- Ako se misli na onog iz Bayerna, klasični špansko-brazilski firgoš koji pokušava postati Kroos, nije WC igrač.
Koke- WC igrač
Naingolan- Razbijač, navodno WC igrač, nema trofeja kojeg nije osvojio.
Vidal- crveni karton svaka bitnija tekma, rijetko neinteligentan igrač.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
-
reddevil96
- Kontakt:
Sergio busquets 
-
reddevil96
- Kontakt:
Largie Ramazani, a 16y old Belgian/Burundian striker, has signed a four-year deal with Manchester United. @hlnsport #cafc #mufc #rsca
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Pozicija napadaca rijesena, kome treba Moratareddevil96 je napisao/la:Largie Ramazani, a 16y old Belgian/Burundian striker, has signed a four-year deal with Manchester United. @hlnsport #cafc #mufc #rsca
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa da, rekoh da ne znam niti jednog Segia vezistu, a da je WC.reddevil96 je napisao/la:Sergio busquets
Going on up to a spirit in the sky...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cuj Kroos nije WC igrac. Igrac kakvog treba dovest bez da pitas za cijenu brate..
⭐
Naredne sedmice kreću pripreme, što znači da bismo u ovoj trebali nazočiti završavanju nekih poslova (nadam se).
Čitam na SkySportsu da Everton dovodi Keane-a. Danas je na medicinskim pretragama. Ovo vjeojatno znači da Jones i Smalling ostaju.
Također, na istom izvoru čitam da nisu odustali od Rooneya. Sad, je li se Rooney ranije vratio treninzima zbog Mourinha ili zbog Koemana vidjet ćemo. Ja sam skeptik po pitanju njegovog odlaska u Everton ali oni kad prodaju Lukaku i Barkleya htjet će napraviti neki megalomanski transfer a u toj ulozi jedino Rooneya mogu vidjeti.
@Feld
Tipujem da dovođenje Ribalte kao i revamp scouting službe prošle godine cilja na takvu transfer politiku kakvu ima Chelsea. Ali trebat će dosta vremena za to. U zadnje vrijeme nam djeca sve za neku siću idu (Hernandez, Pearson, Keane...). Jedino smo McNaira prodali za 5 miliona prošle sezone a to je po meni dobra prodaja bila.
Čitam na SkySportsu da Everton dovodi Keane-a. Danas je na medicinskim pretragama. Ovo vjeojatno znači da Jones i Smalling ostaju.
Također, na istom izvoru čitam da nisu odustali od Rooneya. Sad, je li se Rooney ranije vratio treninzima zbog Mourinha ili zbog Koemana vidjet ćemo. Ja sam skeptik po pitanju njegovog odlaska u Everton ali oni kad prodaju Lukaku i Barkleya htjet će napraviti neki megalomanski transfer a u toj ulozi jedino Rooneya mogu vidjeti.
@Feld
Tipujem da dovođenje Ribalte kao i revamp scouting službe prošle godine cilja na takvu transfer politiku kakvu ima Chelsea. Ali trebat će dosta vremena za to. U zadnje vrijeme nam djeca sve za neku siću idu (Hernandez, Pearson, Keane...). Jedino smo McNaira prodali za 5 miliona prošle sezone a to je po meni dobra prodaja bila.
- Feldmarschall
- Kontakt:
José Mourinho is becoming increasingly frustrated at adding only Victor Lindelof to his sqaud in the current transfer window, with the Manchester United manager concerned no more major signings will be in place when the pre-season tour starts on Sunday. (@Guardian)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.