Prijatelju, ja ne navijam za FK Sarajevo._amel_13_BHf_ je napisao/la: sto bi mi vama dali bodove???jedino zasluzeno ih mozete odnjet mada sumnjam da cete u tome uspjet
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: F.K.Buducnost Banovici
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Arsenalisation
- Kontakt:
navijam za zelju jbg...sta cu...buducnost volim jer sam odavdje jer treniram tu...al da mi prosle godinenismo kupili utakmice na pocetku kad smo imali omjer 8-0-0...ne bi ni usli...
ok...i da nije namjestena utakmica al je cinjenica da je Sarajevo mnogo imucniji,uigraniji i samim tim bolji klub od nas...zalosno ali istina...nekad boli... 
P.S. Jesi gledao tekmu?
P.S.2.amire sto nisi danas bio na utakmici(da nisi bio u ist.sarajevu)
P.S. Jesi gledao tekmu?
P.S.2.amire sto nisi danas bio na utakmici(da nisi bio u ist.sarajevu)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
daj ba ne budi glup... ako racunamo da je Premijer Liga domacinska liga i da svaka domaca utakmica bez 3 boda je neuspjeh onda ova tvoja teorija nema smisla...MinistaR je napisao/la:Blekić sve sredio, mojne se brinuti FKS![]()
![]()
![]()
Slavija da Banovićima, Banovići Sarajevu i tako u krug.
Slavija-Sarajevo
Slavija-Buducnost
Buducnost-Sarajevo
Ovdje samo Sarajevo ne igra kod kuce i nema nikakve bodove da ponudi kako bi ostali klubovi prihvatili takav krug... Slavija bi bila najveci gubitnik jer bi izgubila 3 domaca boda sto puno znaci za jedan klub koji ce se boriti za ostanak. Za Buducnost ovo nista ne znaci jer bi ostali na 'nuli'
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Ok, izvinjavam se i povlačim rečeno. Svejedno, neka pobijede najbolji i neka na kraju slave najbolji.
- Arsenalisation
- Kontakt:
evo info...nisu kupili temu...ko neki intervju sa Emirom Ikanovicem...
JA:al i sad ne mogu prezalit ono protiv celika
EMIR:ne mogu ni ja
JA:jbg...
znaci niste kupili...?
EMIR:jel sumnjas?
JA:ne sumnjam
znaci cisti smo...?
EMIR:cisti ko suza
JA:Hvala ti brate na informacijama...posto ce neki misliti da je Fake pitao sam covjeka preko fb...malo sam uredio ovo JA EMIR...jer kad sam paste ovdje sve se pomijesalo...
znaci niste kupili...?
znaci cisti smo...?
JA:Hvala ti brate na informacijama...posto ce neki misliti da je Fake pitao sam covjeka preko fb...malo sam uredio ovo JA EMIR...jer kad sam paste ovdje sve se pomijesalo...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
pa sta ti ja rece beny??? :S ti i tvoja teorija...a sarajevo cemo viditi kolko su uigraniji od nas..ocel se ko opkladit??? ako bd pobjedi da se taj nejavlja 20 dana na forumu...a ako sarajevo ja se nejavljam 20 dana?? ocel koArsenalisation je napisao/la:evo info...nisu kupili temu...ko neki intervju sa Emirom Ikanovicem...![]()
znaci niste kupili...?
znaci cisti smo...?
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
_amel_13_BHf_ je napisao/la:pa sta ti ja rece beny??? :S ti i tvoja teorija...a sarajevo cemo viditi kolko su uigraniji od nas..ocel se ko opkladit??? ako bd pobjedi da se taj nejavlja 20 dana na forumu...a ako sarajevo ja se nejavljam 20 dana?? ocel koArsenalisation je napisao/la:evo info...nisu kupili temu...ko neki intervju sa Emirom Ikanovicem...![]()
znaci niste kupili...?
znaci cisti smo...?
Hocu ja i to da cemo vas dobiti 2 razlike sigurno
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok? 
nece nikad imatimarken je napisao/la:Ljudi da li neko zna kada će Budućnost imati veb sajt na internetu?Živimo u 21.vijeku a još nemate veb sajt šta čekate napravite ga što prije možete. Nemojte navijačke veb sajtove koristiti kao sajtove klubova.Pozdrav od Markena
Evo Markena, zastupnika FIFA-e

zna li neko ko od premijerligaša,osim Buducnosti, još nema web.Mislim da ih vecina nema
Nema Zvijezda, Drina, Leotar, Travnik...r_emir je napisao/la:zna li neko ko od premijerligaša,osim Buducnosti, još nema web.Mislim da ih vecina nema
nema Slavija. znači trećina ligeMinistaR je napisao/la:Nema Zvijezda, Drina, Leotar, Travnik...r_emir je napisao/la:zna li neko ko od premijerligaša,osim Buducnosti, još nema web.Mislim da ih vecina nema
nismo jedini,ali fakat je to tuga sto klub nema svoju stranicu
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
nea ni slobodar_emir je napisao/la:nema Slavija. znači trećina ligeMinistaR je napisao/la:Nema Zvijezda, Drina, Leotar, Travnik...r_emir je napisao/la:zna li neko ko od premijerligaša,osim Buducnosti, još nema web.Mislim da ih vecina nema
nismo jedini,ali fakat je to tuga sto klub nema svoju stranicu
_amel_13_BHf_ je napisao/la:aj moze...znaci ako nebude tako nejavljas se na forumu 20 dana..a ako bude ja se nejavljam.. ok?
Dogovoreno moze i po 30 dana da se ne javljamo, kako god zelis tebi dajem prednost. Ipak ste vi dosta slabij klub, pa ti dajem od srca prednost.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-
Respektiva
Aha Blekić namjestio nadajte se , Budućnost zasluženo pobjedila u Lukavici i sad pričate da ce bit namjesteno ..
Imamo bolju ekipu od Buducnosti to je defintivno , po meni bi trebali pobjediti i ako ce to vrlo tesko biti ali nada zadnje ne umire..
Imamo bolju ekipu od Buducnosti to je defintivno , po meni bi trebali pobjediti i ako ce to vrlo tesko biti ali nada zadnje ne umire..
Nema Blekić veze sa ovom utakmicom. Budućnost je dobila jer su bolji. Dobit će i Sarajeva. 
FK Slavija - http://www.fkslavija.com/MinistaR je napisao/la:Nema Zvijezda, Drina, Leotar, Travnik...r_emir je napisao/la:zna li neko ko od premijerligaša,osim Buducnosti, još nema web.Mislim da ih vecina nema
Drina - http://www.fkdrinazv.com/
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Samo naprijed momci u sljedecem kolu svi Manijaci su uz vas 
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nas su zajebali za prošlu stranicu,lik uzeo pare nesto malo uradio i zbriso u inozemstvo...pametan ha ya 
1947!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.