Moguce je, iskazete interesovanje za usluge kolektivno i dodju ljudi naprave projekt za odredjeni grad i krene uvodjenje. Kada nema interesovanja onda nema ni sirenja. Mjesta gdje je bilo interesovanja, Brcko Distrikt, Zvornik, oko Gorazda, Janja, Srebrenica imaju uvedeno.Schlager je napisao/la:jel ovaj tuzlak trola ili mu je zaista toliko tesko shvatiti da u fbih ko god hoce moze legalno uzeti sportklub,a u rs da je nemoguce legalno uzeti moja tv?
U Federaciji mozes uvesti to legalno ali pod cijenu unistavanja koke nosilje. Da nije tako i da to nije Srbijanski plan onda ne bi dopustili mtelu da ima SK zar ne? Neka vama ukinu SK pa onda cemo moci realno da pricamo.
Stvarno ne kontam sta je logika toga mi ne mozemo da uvedemo vi mozete? Da se citava Federacija presalta na Telemach, a RS ostane na mtelu i onda da jedan od njih uzme prava? E pa mozda njih ta liga uopste ne zanima i ti prenosi
Kada podvucemo crtu dodjemo do zakljucka da je legalno uvesti mojutv ako si navijac neke ekipe iz RSa ali da ljudi to ne zele jer Telecom nije Srpski, a mtel jeste i ne zele da daju tu pare, a druga stvar je da Telemach nece da unistava mtel pa onda nemate ni tog problema i imate sve regularno usluge i kanale. I sada korisnik Telecoma kriv i Telecom sto neko nema mojutv da gleda jer nije platio, a neko ko plati mojutv treba da suti i trpi jer nema neke druge kanale.
Drzava ako je drzava neka onda mtel ili Telemach kupe prava, utakmice ne trebaju biti na BHT, mogle su na Arenama dok ih nisu tamo pustili. To je realno i to je zakon trzista. Ko kupi prenosi, Telecom kupio i prenosi na svojoj tv, ako neces da platis neces gledati.