Prva Europska utakmica nakon puno godina pa nekako i razumijem sve ovo, jos kad dodamo bunker protivnika sto je uvijek tesko za probiti dobijemo ovo
Inace Levski je pobjedio Sutjesku 3:1 i puno su blizi utakmici s Hajdukom
Za koga ti navijaš u HNL-u ?jopaa7 je napisao/la:Upravo to, najbitnija je pobjeda i samo se ona gleda ovdje. Evo ipak 2:0 sto je odlicno, idemo dalje ajde.
Prva Europska utakmica nakon puno godina pa nekako i razumijem sve ovo, jos kad dodamo bunker protivnika sto je uvijek tesko za probiti dobijemo ovoJos sam citao da je bilo nekih sitnih problema tokom puta u Andori i boravka tamo ali 2:0 je i vise nego dovoljno za uzvrat gdje bi trebalo biti puno opustenije i bolje.
Mislim da se sa zadnje dvije ili tri stranice to lijepo moze vidjetiBaboon je napisao/la:Za koga ti navijaš u HNL-u ?jopaa7 je napisao/la:Upravo to, najbitnija je pobjeda i samo se ona gleda ovdje. Evo ipak 2:0 sto je odlicno, idemo dalje ajde.
Prva Europska utakmica nakon puno godina pa nekako i razumijem sve ovo, jos kad dodamo bunker protivnika sto je uvijek tesko za probiti dobijemo ovoJos sam citao da je bilo nekih sitnih problema tokom puta u Andori i boravka tamo ali 2:0 je i vise nego dovoljno za uzvrat gdje bi trebalo biti puno opustenije i bolje.

Ali kakva tribina za navijače, nigdje ulaza, dušu dalo za navijačke skupine.Signore je napisao/la:Fino napreduje na Rujevici. Samo me zanima gdje ce smjestiti toalete za ovu tribinu. Mogli bi gore na vrhu postaviti one montazne, kao na zapadu Maksimira (jedina tribina na kojoj sam se popi*ao, na ostalim ne znam kako izgledaju)
Otkupili su zemljište, najesen kreće izgradnja kampa, stadion ubrzo (gradit će ga u fazama i igrati na njemu dok traje gradnja, kao što rade Nijemci, recimo).Pikaci je napisao/la:kad osijek gradi svoj stadion i kamp ? ako moze neko detaljnije...

Ma tesko da ce Hrts ista Osijeka prenosti, pa nisu ni Rijeku prosle sezone.Signore je napisao/la:Ma i oni imaju budzet i gledaju da od njega zarade sto vise. Bitno da prenosi bilo tko. Dinamo i Hajduk su sami od sebe atrakcija, a Rijeka je sampion pa logicno da prenose sve. Osijek je tu zrtva, al prenosit ce HNTV, mada se protiv Luzerna nadam Areni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.