High je napisao/la:Bježi tamo!MortemHz je napisao/la:6High je napisao/la:Koliko hiljada u četvrtak?Bit će barem osmica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Tesko, jedino ako istok izvuce...High je napisao/la:Bježi tamo!MortemHz je napisao/la:6High je napisao/la:Koliko hiljada u četvrtak?Bit će barem osmica.
-
Coromandel
- Kontakt:
majkl je rekao da su zavrseni. za petraka doduse nije nista rekao, zato je i potpisao za drugi klub.fks74 je napisao/la:Znaci, nema Petraka, nema Obradovica, nema Ordagica . Pa tko ce doci majka mu stara ?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Torlak me podsjeti na utakmicu s Orebrom koliko je tad bila dobra pozitivna atmosfera sjever i istok krcati ( zapad zatvoren ). A nismo ni tad imali neku ekipu al nekako pozitiva je bila, sad milion nekih negativnosti vjerovatno je razlog sto smo visoko poletili pa sad nekako sve izgleda lose . ja ocekujem 7-8 milja nije dugo bilo utakmice.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Tad nismo imali za kifle, dok je sad druga situacija, slaba liga, nikad slabija a mi se mucimo haman I u evropu uci. Zato je raja nervozna I napeta.
UPRAVA NAPOLJE!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pa ni sad nemamo za kifle.RichmanBiH je napisao/la:Tad nismo imali za kifle, dok je sad druga situacija, slaba liga, nikad slabija a mi se mucimo haman I u evropu uci. Zato je raja nervozna I napeta.
1946~
ThrillerHz je napisao/la:Pa ni sad nemamo za kifle.RichmanBiH je napisao/la:Tad nismo imali za kifle, dok je sad druga situacija, slaba liga, nikad slabija a mi se mucimo haman I u evropu uci. Zato je raja nervozna I napeta.
Svasta procitati
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije istina, liga je uvijek potanka, ne vidim neke oscilacije u kvaliteti lige, plus sugestija Savezu, bolje da smanjimo na 10 klubova, ili ako već imamo 12 klubova da se ukine liga za prvaka i liga za opstanak, jer ničemu ne vode. Bezvezne su.RichmanBiH je napisao/la:Tad nismo imali za kifle, dok je sad druga situacija, slaba liga, nikad slabija a mi se mucimo haman I u evropu uci. Zato je raja nervozna I napeta.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
@ThrillerHz A hoću li smišljati nove fazone za Saida? Hoću li stavljati nekakve slike Rustemovića, kao dijete od 10 godina? Koliko znam i o Ordagiću se pisalo mnogo puta i prije onog članka da ima našu ponudu na stolu, pa nikom ništa. Nisam zalijepio 10 igrača, već jednog, a znam da su šanse da ga dovedemo ravne šansama da ćemo Zariu pobijediti 7-0. Relax..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dolaziš li na Koševo?!BelminM23 je napisao/la:100 na dočeku iz Golubovca, pa idu zajedno na golubarnik.High je napisao/la:Koliko hiljada u četvrtak?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HordasIstok
- Kontakt:
cuj slabija liga a prije smo sa koseva ispracali sviju po 2 3 u hendikepu pa cak i 4 5 a sada su svi favoriti protiv nas cak i izjednaceni, nda je bio pojam uzet bod u gostima A sada je pojam uzet bod kuci, a 2017ta pretplaceni igraci misle bosna ko engleska i italija pa se traze plate desetine milja maraka pa nagore cim mu das platu zna se sta biva i sad kazu nekvalitetna liga a radnuku 5 celiku 6 melji 3 ili 4 svinjskom 3 idt a sad havarija a neke ekipe iz federalke mi haraju ligom a sta prije ekspresnan povratak u cvajtu
Teška vremena prijatelju moj. Biti će prilike da se i za Sarajevo potegne samo zbog utakmice.High je napisao/la:
Dolaziš li na Koševo?!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Taguj na zvanicnoj Gigh koga vodis na tekmu.High je napisao/la:Bježi tamo!MortemHz je napisao/la:6High je napisao/la:Koliko hiljada u četvrtak?Bit će barem osmica.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesi ti iz Doboja pasa?BelminM23 je napisao/la:
Teška vremena prijatelju moj. Biti će prilike da se i za Sarajevo potegne samo zbog utakmice.
Jesam.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Jesi ti iz Doboja pasa?
Zadnji put kada sam baš bio zagrijan da idem, bilo je protiv Borusije i na proslavu titule, ali omaklo mi se, uglavnom sam razmišljao o tome da sam odem, pa je to odmah i procedura kako se vratiti nazad poslije utakmice u kasne sate i slično.
Ali za taj luksuz si morao 70KM minimalno si priuštiti, a nije bi bilo do toga kao školarac.
Trenutno utakmice reprezentacije posjećujem, jer za to se nekako lakše organizovati... a yebiga, i da izvinite, ima se šta i pogledati nekada.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bilo je i na jugu preko dvije milje.bordobijeli je napisao/la:Torlak me podsjeti na utakmicu s Orebrom koliko je tad bila dobra pozitivna atmosfera sjever i istok krcati ( zapad zatvoren ). A nismo ni tad imali neku ekipu al nekako pozitiva je bila, sad milion nekih negativnosti vjerovatno je razlog sto smo visoko poletili pa sad nekako sve izgleda lose . ja ocekujem 7-8 milja nije dugo bilo utakmice.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Nemam FB.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Taguj na zvanicnoj Gigh koga vodis na tekmu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Malo ti je teze doci na tekmu. Pogotovo ako je u pitanju vecernji termin. Valjda dodes nekad. Ne znam et sta da ti kazem, ako ima nesto napisi mi reci cu ti. 
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Razmisljao sam o tome, ali ja ne mogu bez njega. Bar 5 min danas.High je napisao/la:Nemam FB.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Taguj na zvanicnoj Gigh koga vodis na tekmu.
Pisao sam ovdje, Zenica ili Banja luka, gostovanje ću odraditi, ali sa domaćom publikom, dobro Zenica se možda i može u kavez, ali Banja luka, samo na zapad.Sarajlijica1946 je napisao/la:Malo ti je teze doci na tekmu. Pogotovo ako je u pitanju vecernji termin. Valjda dodes nekad. Ne znam et sta da ti kazem, ako ima nesto napisi mi reci cu ti.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 29 gostiju.