Zato treba dovesti Badelja koji je majstor za sexy opstrukciju igre, bez onog kranluka ala Gattuso.rope11 je napisao/la:genoa će kupiti lapadulu za 12 miliona, hajde nek' smo i to doživjeli da milan jednom nalevati đenoveze, a ne obrnuto kao obično
znači zamjenio si ga igračem sličnih (ne)kvaliteta i još profitirao 11 miliona na klocu, super
da je galiani ovdje on bi ga dao na posudbu i to bi namjestio da klub plaća pola plate
imat ćemo zanimljivu navalu sa ovoliko ofanzivaca i tehnički potkovanih igrača, svi u napad yebo odbranuHakan Çalhanoğlu has created more chances (182) in the Bundesliga than any other Bayer Leverkusen player since he joined the club.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ima on zagarantovanu postavu u Hr svakako, al' neće imati istu formu poslije sezone u Milanu i sezone u Realu. Real je ipak veći, i trenutno najveći level za jednog fudbalera.rope11 je napisao/la:pa pratim dosta igrača na instagramu i rijetko viđam da lajkuju objave od drugih klubova, eventualno bivši igrači lajkuju pokoju sliku, a lukica ne lajka samo slike sa oficijalne stranice milana nego čak i sa nekih fan stranica
ne možete reći da nije čudno...
to što igra sa hrvatskom SP iduće godine ne mjenja apsolutno ništa, pa njemu je zagarantovana postava taman da se u zrinjski vrati![]()
mada znam da to sve djeluje nerealno jer ja prvi ne bih napuštao real s kojim će osvojiti još par trofeja dok bi u milanu osvojio qurac od ovce, al' eto, lik je očigledno simpatizer milana i imamo pravo maštati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Lotito zeza sa Bigliom, hajdemo po Modrića. Legao bi nam ko budali nekoliko krošea. Nerealno bi bilo očekivati Luku u Milanu ali baš je čudno viđati takve objave po twitteru. Nisam nešto upratio da Real dovodi neku zamjenu ali zna se kako oni rade stvari pa ništa nije nemoguće. Ko zna, možda Luka traži neki novi izazov ako ovi misle da ga prodaju. Još ako je on navijač Milana što ne znam čuda su moguća.
Sutra očekujem objavu za Calhanoglua, prekosutra za Contija a srijeda je otvorena za bilo koga. Ne bih imao ništa protiv da srijeda bude rezervisana za odlazak De Sciglia u crno bijele iz Torina.
Sutra očekujem objavu za Calhanoglua, prekosutra za Contija a srijeda je otvorena za bilo koga. Ne bih imao ništa protiv da srijeda bude rezervisana za odlazak De Sciglia u crno bijele iz Torina.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Real već ima Kroosa, Casemira, Llorentea, Isca, Kovačića, Dani Ceballos(možda), zar im treba nešto još? Najpoštenije bi bilo da Luku prodaju Milanu.celikmilan je napisao/la:Lotito zeza sa Bigliom, hajdemo po Modrića. Legao bi nam ko budali nekoliko krošea. Nerealno bi bilo očekivati Luku u Milanu ali baš je čudno viđati takve objave po twitteru. Nisam nešto upratio da Real dovodi neku zamjenu ali zna se kako oni rade stvari pa ništa nije nemoguće. Ko zna, možda Luka traži neki novi izazov ako ovi misle da ga prodaju. Još ako je on navijač Milana što ne znam čuda su moguća.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Luka Mordic?? Ma hajte molim vas... Zamisli paninijev album i mora Lukina slika pored ostatka ekipe milsim da bi i njega bilo sramota. Ako neko iz reala treba doci kod nas onda James ima tu potrebnu kvalitetu da se uklopi u ekipu 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
pa jarane ne bi igrao u trećoj kazahstanskoj ligi nego u milanu, forma bi manje-više bila na istom nivou kao i u realu 
on je definitivno simpatizer milana i ako mu je do novih izazova ovo je pravo vrijeme jer su mu 32 godine i jedan od zadnjih vozova u karijeri da pređe u bolji klub i odigra par dobrih sezona.
dobro ajde ne mora baš odmah ove sezone, može i iduće...
naša ekipa je dovoljno seksi da nas jedan luka neće ugroziti
on je definitivno simpatizer milana i ako mu je do novih izazova ovo je pravo vrijeme jer su mu 32 godine i jedan od zadnjih vozova u karijeri da pređe u bolji klub i odigra par dobrih sezona.
dobro ajde ne mora baš odmah ove sezone, može i iduće...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Od ovih trenutnih u Realu bez obzira na kvalitete niko ne može zamijeniti Luku a za Ceballosa si možda u pravu jer mislim da sam negdje čuo da ga Real želi dovesti naročito kad je bio najbolji igrač ovog sad prvenstva za mlade. Sad možemo i maštati zar ne?Romagnoli13 je napisao/la:Real već ima Kroosa, Casemira, Llorentea, Isca, Kovačića, Dani Ceballos(možda), zar im treba nešto još? Najpoštenije bi bilo da Luku prodaju Milanu.celikmilan je napisao/la:Lotito zeza sa Bigliom, hajdemo po Modrića. Legao bi nam ko budali nekoliko krošea. Nerealno bi bilo očekivati Luku u Milanu ali baš je čudno viđati takve objave po twitteru. Nisam nešto upratio da Real dovodi neku zamjenu ali zna se kako oni rade stvari pa ništa nije nemoguće. Ko zna, možda Luka traži neki novi izazov ako ovi misle da ga prodaju. Još ako je on navijač Milana što ne znam čuda su moguća.
Zadnja izmjena: celikmilan, dana/u 03 jul 2017, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
celikmilan
- Kontakt:
Nisam homofob ni u kojem slučaju ali baš ste momci pretjerali oko komentarisanja izgleda naših igrača u zadnje vrijeme. A uostalom, nije ni Luka tako loš 
ovaj Andre Silva je mozda los fudbaler, al je zato katastrofalan izvodjac penala :kafa:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma ima još dosta objava koje je čovjek označio lajkom u zadnjih par sedmica, ja sam negdje oko 10ak našao.S druge strane također prati United na instagramu, ali potpuno drugačija situacija.Pregledao sam desetine objava unazad dva mjeseca i ništa nisam našao.rope11 je napisao/la:pa jarane ne bi igrao u trećoj kazahstanskoj ligi nego u milanu, forma bi manje-više bila na istom nivou kao i u realu
dobro ajde ne mora baš odmah ove sezone, može i iduće...![]()
![]()
![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad vam na Olimpicu zavali barem dva komada, uvidjet' ćeš u kakvoj si zabludi bioChinaglia je napisao/la:ovaj Andre Silva je mozda los fudbaler, al je zato katastrofalan izvodjac penala
iz penala jel :mrgreen: :kafa:Romagnoli13 je napisao/la:Kad vam na Olimpicu zavali barem dva komada, uvidjet' ćeš u kakvoj si zabludi bio :kafa:Chinaglia je napisao/la:ovaj Andre Silva je mozda los fudbaler, al je zato katastrofalan izvodjac penala :kafa:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jedan glavom na asistenciju vašeg doskorašnjeg kapitena i jedan penalChinaglia je napisao/la:iz penala jelRomagnoli13 je napisao/la:Kad vam na Olimpicu zavali barem dva komada, uvidjet' ćeš u kakvoj si zabludi bioChinaglia je napisao/la:ovaj Andre Silva je mozda los fudbaler, al je zato katastrofalan izvodjac penala![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Glasine o kojima se nešto manje piše ali postoje su sljedeće.Fassone i Mirabelli su već navodno imali neke kontakte sa Lukom ali ponudu Realu bi tek mogli poslati ove sedmice. Dalje, nakon low cost, low risk transfera Borinija, Milan bi mogao posegnuti za još jednim takvim poslom, ali nije Kjaer u pitanju već Wesley Sneijder.Također bih podržao i ovaj potez, uvijek je dobro imati iskusnog ali i dalje kvalitetnog igrača u rotaciji, koji bez problema može biti od pomoći kad god zatreba.
To za Modrića ne želim komentarisati, samo ću reći da smatram da je to u ovom trenutku zaista nemoguća misija.
Za Sneijdera, hmm, ne znam šta da kažem, momak je svoje najbolje dane karijere proveo u Interu, prvo sa te strane koliko je realno da dođe u Milan? Druga stvar, igrač je u godinama, vjerujem da mu je stalo da do kraja karijere uzme što više love, a u Milanu sigurno neće dobiti lovu kao što bi dobio u Galati, da ne spominjem Kinu i MLS...
Ukoliko bi on pristao doći ovdje za malu platu i ulogu igrača rotacije, gdje skoro nikako neće igrati od početka utakmice, te povremeno dobijati priliku sa klupe, onda možda i može. Mada u globalu, nisam za njegov dolazak.
Za Sneijdera, hmm, ne znam šta da kažem, momak je svoje najbolje dane karijere proveo u Interu, prvo sa te strane koliko je realno da dođe u Milan? Druga stvar, igrač je u godinama, vjerujem da mu je stalo da do kraja karijere uzme što više love, a u Milanu sigurno neće dobiti lovu kao što bi dobio u Galati, da ne spominjem Kinu i MLS...
Ukoliko bi on pristao doći ovdje za malu platu i ulogu igrača rotacije, gdje skoro nikako neće igrati od početka utakmice, te povremeno dobijati priliku sa klupe, onda možda i može. Mada u globalu, nisam za njegov dolazak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
krajnje mucko provokatorski komentar :shifty:Romagnoli13 je napisao/la:Jedan glavom na asistenciju vašeg doskorašnjeg kapitena i jedan penal :beba:
Je li završen kompletan medicinski pregled? Kakvo je stanje sa Hakanovom fizičkom spremom?
Pretpostavljam da je na niskom nivou jer nije igrao dugo vremena.
Sneijder ni pod razno. Sampdoria ga ne želi u timu a da ga Milan dovodi.
To je pojačanje u stilu Galeta. "Dovodimo pravog šampiona" "LP je u našim genima" i sl. gluposti.
I koliko vidim, izgleda da će nakon potpisivanja Contia biti na redu prodaja igrača. Nakon toga će vidjeti sa koliko novca raspolažu i sa tim novcem pokušati dovesti još koje pojačanje.
Pretpostavljam da je na niskom nivou jer nije igrao dugo vremena.
Sneijder ni pod razno. Sampdoria ga ne želi u timu a da ga Milan dovodi.
To je pojačanje u stilu Galeta. "Dovodimo pravog šampiona" "LP je u našim genima" i sl. gluposti.
I koliko vidim, izgleda da će nakon potpisivanja Contia biti na redu prodaja igrača. Nakon toga će vidjeti sa koliko novca raspolažu i sa tim novcem pokušati dovesti još koje pojačanje.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ma James ce doci sig,nekako sam ubijedjen u to 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neka zavrse Contia i onda neka otpad rasprodaju do kraja jula sto se mene tice, a do kraja ljeta ima dovoljno vremena da se popuni i nadopuni ostatak ekipe.
kad igrate LE (kval. jel tako)?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.