Do kada traje prelazni rok u Europi? Mislim da se igrači bez ugovora mogu dovoditi i do kraja avgusta. A biće ih kada izvise, nudiće se sami.braco je napisao/la:Nije još potpisao mada mediji govore da je blizu potpisa za Zrinjski.nide je napisao/la:kada se sjetim izjave na polusezoni naseg trenera govorio je kako smo dobre igrace i doveli u tom prijelaznom roku jer je u opticaju mali broj igraca i kako ce biti mnogo lakse kao u ovom vaktu a mi smo napravili manje posla sada nego na polusezoni. Sada kada Lendric ode ostat ce mo i bez spica a i ovako jedva Gol zabijemo. Nadam se da imaju neko rijesenje i neznam sta bi sa Sulejmanom jeli podpisao za zrinjski
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nikad više takve ne bih dovodio. Dođu samo da ostanu u kakvoj takvoj takmičarskoj formi, pristanu na sve uslove samo da bi malo igrali, ne žele nikakve dugoročne ugovore, nisu prošli pripreme i većinom su beskorisni.Monci je napisao/la:Do kada traje prelazni rok u Europi? Mislim da se igrači bez ugovora mogu dovoditi i do kraja avgusta. A biće ih kada izvise, nudiće se sami.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma nama se nude igracine skoro svake godine, zato sad treba cekat do septembra da nam se ponude
igrac koji je kvalitet naci ce klub vec sad a oni Pozderi, Djermanovici i ostale vedete one slovenske ublehe mozda ostanu do augusta bez kluba.
Igrača bez ugovora možeš dovesti i poslije registracionog perioda ljetnog prelaznog roka,a ovo je dokument za ovaj prelazni rok:Monci je napisao/la:Do kada traje prelazni rok u Europi? Mislim da se igrači bez ugovora mogu dovoditi i do kraja avgusta. A biće ih kada izvise, nudiće se sami.braco je napisao/la:Nije još potpisao mada mediji govore da je blizu potpisa za Zrinjski.nide je napisao/la:kada se sjetim izjave na polusezoni naseg trenera govorio je kako smo dobre igrace i doveli u tom prijelaznom roku jer je u opticaju mali broj igraca i kako ce biti mnogo lakse kao u ovom vaktu a mi smo napravili manje posla sada nego na polusezoni. Sada kada Lendric ode ostat ce mo i bez spica a i ovako jedva Gol zabijemo. Nadam se da imaju neko rijesenje i neznam sta bi sa Sulejmanom jeli podpisao za zrinjski

Marković i Križman su 6. septembra prošle godine potpisali ugovore sa Željom.
Ne kažem da bi ih dovodio, kažem da postoji opcija. Kriterije i uslove valjda postavljamo mi, i u junu, i u augustu i u januaru. Tako smo doveli Križmana i Markovića. Staviš par bitnih kriterija (godine, dužina ugovora, max. plata) i ako se neko pojavi slučajno, možda ga i odradiš, nikada se ne zna...Virtu4l je napisao/la:Nikad više takve ne bih dovodio. Dođu samo da ostanu u kakvoj takvoj takmičarskoj formi, pristanu na sve uslove samo da bi malo igrali, ne žele nikakve dugoročne ugovore, nisu prošli pripreme i većinom su beskorisni.Monci je napisao/la:Do kada traje prelazni rok u Europi? Mislim da se igrači bez ugovora mogu dovoditi i do kraja avgusta. A biće ih kada izvise, nudiće se sami.
Hoćemo li dobiti šta love za Višću? Mediji prenose da prelazi u Trabzonspor za 5 mil. eura.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
MA ne prelazi nego trabzon je rekao da hoce odgovor dali ga puštaju ili ne. Mogu oni još izvuci koju paru za njega s i da ne ode neće ništa izgubiti.Maxi je napisao/la:Hoćemo li dobiti šta love za Višću? Mediji prenose da prelazi u Trabzonspor za 5 mil. eura.
Na jednom nasem forumu se Miroslav Stevanović pominje kao potencijalno pojacanje Zvezde...
Jel' bilo kakve price o tome i kakav je uopste sada njegov status, slobodan igrac?!
Jel' bilo kakve price o tome i kakav je uopste sada njegov status, slobodan igrac?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A sto se tiče pojačanja u ljetnjem prelaznom roku konto sam na trenerovu kartoteku i te tolike igrače koje on ima u njoj. Konto sam doći će igrači velikog kalibra a izgleda da je nama najbolje da se uzdamo u naše mlade nade i da njima dajemo šanse za dokazivanje. Makar dobiješ neko obeštećenje kada idu i imaš zaradu od svakog prijelaznog roka. Nadam se da će Višća i Bajić napraviti dobre transfere i daćemo dobiti koji euro od obeštećenja.
Slobodan ko ptica na grani...istekao ugovor sa nama, nismo se dogovorili za dalje...marconato je napisao/la:Na jednom nasem forumu se Miroslav Stevanović pominje kao potencijalno pojacanje Zvezde...
Slobodan igrač. Po bh. medijima se ništa nije spominjalo u vezi njegovog odlaska kod vas. Neki momak je na forumu neki dan napisao post u vezi Stevanovića i Zvezde:marconato je napisao/la:Na jednom nasem forumu se Miroslav Stevanović pominje kao potencijalno pojacanje Zvezde...
I Stevanovica znam licno, znas kako je ono kad je mala okolina, svako svakoga zna. O njemu nema sta da pricam, znate sve, al da mogu da ga nateram naterao bih ja njega u ZvezduAli momak koliki god da je Zvezdas, a jeste veliki, on nece, imao je ponudu da predje sada ovaj prelazni rok ali nece, kaze momak, "ne mogu ja u Zvezdu, preveliki pritisak, i sve ostalo" a gde ce jos nista se ne zna, ima nekih ponuda ali nista se ne zna vise nego sto pise po raznim portalima.
@Monci i braco, hvala.
Vjerovatno ima neke istine, cim se pominje iz raznih izvora..
Vjerovatno ima neke istine, cim se pominje iz raznih izvora..
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 03 jul 2017, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Neandertalac
- Kontakt:
To što svi pišu ne znači da bi ja trebao pisati već vi fino pročitajte šta se piše pa onda odgovarajte.
Evo sada ko ima vremena neka izvuče postove, opet 80% pametnjakovića svršavalo na skoro svakog igrača koji je prošao kroz Želju zadnje dvije godine. Od Lazića, Pozdera, Husića, Kramarića itd itd
I sada ja "pljuckam" što kažem kako možete reći "pojačanja" nakon jedne utakmice. A vi "svi" pametni.
Raonfa@ Pa naravno da ću ismijavati sve što smaržtram da je loše i pogrešno. Šta drugo bi trebao?
Evo sada ko ima vremena neka izvuče postove, opet 80% pametnjakovića svršavalo na skoro svakog igrača koji je prošao kroz Želju zadnje dvije godine. Od Lazića, Pozdera, Husića, Kramarića itd itd
I sada ja "pljuckam" što kažem kako možete reći "pojačanja" nakon jedne utakmice. A vi "svi" pametni.
Raonfa@ Pa naravno da ću ismijavati sve što smaržtram da je loše i pogrešno. Šta drugo bi trebao?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Stevanović bi grijao klupu kod vas.marconato je napisao/la:@Monci i braco, hvala.
Hvala. Vjerovatno ima neke istine, cim se pominje iz raznih izvora..
@Nea
Pa jel' ti se to ništa ne sviđa, jer ismijavaš sve redom zadnjih mjesec dana?
Neki dan si se sam sa sobom posvađao poslije utakmice protiv Zete, prvo nisi bio nešto zadovoljan, pa kada si pogledao snimak onda si ipak bio zadovoljan.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bi, ali ne bi bio los kao back up kada (ako) prodamo Srnića i(li) Ruiza..Raonffa je napisao/la:
Stevanović bi grijao klupu kod vas.
Razumijemo se.marconato je napisao/la:Bi, ali ne bi bio los kao back up kada (ako) prodamo Srnića i(li) Ruiza..Raonffa je napisao/la:
Stevanović bi grijao klupu kod vas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Na kraju ce se za Stevanovica ispostaviti da je najbolje bilo za njega da je produzio ugovor i ostao jos jednu polusezonu ili sezonu.
Ovo sto smo vidjeli od Zeca je sasvim solidno. Protiv Zete se nije bas osjetio izostanak Stevanovica. Jos da nam je jedno dobro krilo na drugoj strani bilo bi super.
Ovo sto smo vidjeli od Zeca je sasvim solidno. Protiv Zete se nije bas osjetio izostanak Stevanovica. Jos da nam je jedno dobro krilo na drugoj strani bilo bi super.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 03 jul 2017, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Raonfa@ lažeš. Ja poslije tekme napisao samo, zadovoljan rez, igra i navijanje minus.
Sutra samo malo pohvalio zalaganje i to je to.
Imaš postove pa pogledaj kad već glumiš drota.
Sutra samo malo pohvalio zalaganje i to je to.
Imaš postove pa pogledaj kad već glumiš drota.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo da se ne patiš. Svađao se sam sa sobom
Prezadovoljan rezultatom. Navijanje i igra, minus.
Neandertalac je napisao/la:Moram priznati da mi se popravio utisak nakon odgledanog snimka. Ima tu nešto, vidi se disciplina i odgovornost, čvrstina. Rastrčani smo, bekovi se non stop ubacuju, stoperi visoko stoje, veznjaci prilaze, pokušavaju nešto organizovat.
Zeta tanka, al baš, doduše zatvorili smo ih fino, smanjili prostor i stajali blizu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 33 gosta.