20 KMmuamer_15 je napisao/la:znal neko kolko se placa da se postane clan fks
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Nije mi to bio cilj da kažem da ćemo sa husarićem praviti jako Sarajevo. Htio sam reći pukla tikva pa se polako neke stvari otkrivaju pa i ovo sa Kantardžićem i Ibrakovićem, očigledno su i oni pravili "jako Sarajevo".Esport je napisao/la:Ohladi malo vrući(heat), daleko nam kuća, ako Husarić pravi Sarajevo jakim klubomheat je napisao/la:Ja sam tad nudio Ibrakovicu i Kantadzicu licno i Ordagica,Mesanovica,Pirica,Husica i sve im dao na papiru,uslove igraca i detalje!Rekli su da ce javit mi nikad se nisu javili da imas info!Nakon toga jedini koji me zvao iz kluba je Hurtic i trazio malog Nermina Hajdarevica i Dinu Hodzica da vidi kako da bi ih mogli dovesti!I care kad se osvoji TITULA,nema tu price vise kolko se i sta potrosilo,cilj je ostvaren,i te sezone FKS je kroz Evropu sve vratilo!Samo je ucesce u LP predkolu 500.000e da ne govorim sponzorski ugovori,TV prava,to ti je biznis!Sa Dinom se je titula osvojila a sa ovima znas sta cemo osvojit?!Ni Bajramski turnir snjima necemo uzet!Sad Selam i eto malo sam ti pojasnio sve!
Izjava Husarića na Facebooku da nam je davao u paketu igrače a Kantardžić i Ibraković nisu htjeli Ordagića, Pirića itd.![]()
Danas se beru plodovi djelovanja bratije.
- HordasIstok
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
skoroalen je napisao/la:Al ispraćali nekad. Nekad je i Mančester ispraćao neke Stouke i Sanderlende sa 3 razlike a sad se muče na Old Trafordu sa svima. Vremena se mijenjaju, sve više ambicioznih klubova se javlja, mnogi mali klubovi imaju jake ljude i uprave iza sebe, i teže da budu veliki. Prije svega Radnik, Krupa, Mladost, pa i Sloboda kad ih je Sisoje gurao. Sad je to ova Sloga. Nema više "malih i velikih", a naša je greška što smo na istom nivou na kojem smo bili prije 10 godina, kad smo stvarno bili veliki u odnosu na ostale. Mi smo prvi u ligi dobili neke pare, da smo mogli postat Real Madrid lige, uz pametna ulaganja. Ovako smo u levelu te Mladosti ili Krupe.zagor1987 je napisao/la:Koliko ti "svi favoriti" imaju u sezoni pobjeda protiv nas sta sve procitat necuHordasIstok je napisao/la:cuj slabija liga a prije smo sa koseva ispracali sviju po 2 3 u hendikepu pa cak i 4 5 a sada su svi favoriti protiv nas cak i izjednaceni, nda je bio pojam uzet bod u gostima A sada je pojam uzet bod kuci, a 2017ta pretplaceni igraci misle bosna ko engleska i italija pa se traze plate desetine milja maraka pa nagore cim mu das platu zna se sta biva i sad kazu nekvalitetna liga a radnuku 5 celiku 6 melji 3 ili 4 svinjskom 3 idt a sad havarija a neke ekipe iz federalke mi haraju ligom a sta prije ekspresnan povratak u cvajtu
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
nadovezo sam se samo na post o pl a to o krivcima nema potrebe sad pisati jer lose mi bude odmah kako god iz godine u godinu liga ce sve jaca biti a jel bitno koliko imaju pobjeda ili skor protiv nas kad te potope u najbitnijim tekmama? Koliko je ekipa doslo skinutih gaca u ove zadnje 2 3 sezone? nama se cini da nam je liga slaba i klubovi ali nisu samo nam je problem infrastruktura kakav bi se nogomet igrao da svi imaju teren kao na hasetu pecari zenici sugavici idt evo mladosti ode kuzmanovic brkic ljudi dovedu arezinu idt
- escobarpablo
- Kontakt:
U tu cijenu uključena tabla apaurina od 10mg, taman da prebrodiš prvih mjesec danamikimaus je napisao/la:20 KMmuamer_15 je napisao/la:znal neko kolko se placa da se postane clan fks
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
20 Eura ako si dijaspora.mikimaus je napisao/la:20 KMmuamer_15 je napisao/la:znal neko kolko se placa da se postane clan fks
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Strijelci?pitic je napisao/la:Popišat se po Gušinim prijateljima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Poslije mjesec dana ti bude bolje....Ili se objesisescobarpablo je napisao/la:U tu cijenu uključena tabla apaurina od 10mg, taman da prebrodiš prvih mjesec danamikimaus je napisao/la:20 KMmuamer_15 je napisao/la:znal neko kolko se placa da se postane clan fks
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bas hocu da pisem,cuj Guso da im smjestaj zavrsipitic je napisao/la:Popišat se po Gušinim prijateljima.
Citam izjavu Jamaka:Sarajevo favorit za osvajanje titule iducu sezonu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
X1 Crnkić, X1 Hebibović. Gušu smjestit na JUG pa makar i sam bio na JUGU.High je napisao/la:Strijelci?pitic je napisao/la:Popišat se po Gušinim prijateljima.
SRETAN BROJ - 1725
A Almir Bekić?pitic je napisao/la:X1 Crnkić, X1 Hebibović. Gušu smjestit na JUG pa makar i sam bio na JUGU.High je napisao/la:Strijelci?pitic je napisao/la:Popišat se po Gušinim prijateljima.
Vidim niko da pohvali dječije karte, a Tobe postavio. Da je kakva negativa, vec bi bilo 10 stranica napisano o tome..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Pustio bih svakako džaba.zlo87 je napisao/la:Vidim niko da pohvali dječije karte, a Tobe postavio. Da je kakva negativa, vec bi bilo 10 stranica napisano o tome..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Utorak nam postaje novi 'simbol'
Sad svi cekamo sutra i pojacanje 
Samo da ne bude Grašin 'Utorak'
Za karte,
Svako dvoje djece dovede jedno odraslo, eto fine posjete..
Samo da ne bude Grašin 'Utorak'
Za karte,
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gledaj tepiha, u kuću bih ga umjesto laminata postavio.MortemHz je napisao/la:![]()
Kad će stolice vratiti?
I za šta je ovaj mali ulaz?
Sumnjam da su očistili sve stolice, ali još bolje ako jesu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na koji mislis?BelminM23 je napisao/la:Gledaj tepiha, u kuću bih ga umjesto laminata postavio.MortemHz je napisao/la:![]()
Kad će stolice vratiti?
I za šta je ovaj mali ulaz?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: benko21, BeYaZ, DoktorXabaras i 34 gosta.