FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nide
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nide » 03 jul 2017, 20:32

http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/bajic ... iji/243265

Kao što i spomenu moglo bi se nam posrećiti. Nažalost prodajemo našu djecu prejeftino.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 20:37

Izgleda da ce onaj kapiten Zete biti spreman. Losa vijest.[emoji107]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 20:50

nide je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/bajic ... iji/243265

Kao što i spomenu moglo bi se nam posrećiti. Nažalost prodajemo našu djecu prejeftino.
Sta ce nam se posreciti? Najgora opcija po nas, iz Fenera se nikad nece prodati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 03 jul 2017, 20:51

Ma yebo ba kapitena Zete, pa nije Pepe jarane...ako ih nemožemo proći, treba nas yebat kolektivno..otići dole, odigrati muški, zabiti gol i to je to...

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 jul 2017, 21:42

Virtu4l je napisao/la:
nide je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/bajic ... iji/243265

Sta ce nam se posreciti? Najgora opcija po nas, iz Fenera se nikad nece prodati.
steta sto umjesto procenta uzesmo vise para :damn:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 03 jul 2017, 21:45

Steta sto nema 20% kao kod Amira to bi nam bio budjet za iducu sezonu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 jul 2017, 21:51

[youtube][/youtube]
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 jul 2017, 21:59

ne smije se nikad vise desit da prodamo mladog igraca i da ne stavimo procenat od iduceg transfera u dogovor
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 jul 2017, 22:02

Raonffa je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Šta je sa tobom Neandertalac? U zadnjih mjesec dana pljuješ sve redom i podsmijehuješ se na hinjaka svakom potezu ljudi iz kluba?
Zamisli tek ako se ispadne od Zete sta ce biti ? nedaj boze msm , Ma @Nea iznosi svoj stav i misljenje mnogo se grjesilo i fulalo stose tice nekog sportskog segmenta kod nas, Isto tako svi ovi ljudi iz uprave su zasluzeni sto igramo evropu na nasoj Grbavici sve im idu pohvale na tome i kapa dole, jer nit jedna uprava do sada koja je bila prije Misketa i Vukotica i ostalih nije iznijela neki svoj program nit ideju da se gradi nasa Grbavica ... Hajcajte ljudi na fb televiziju FACE treba im pisat da odkupe prenos iz Podgorice
Ma sve je to uredu, ima svoj stav, ima konstruktivne postove, dobar je forumaš i zna situaciju u Želji, to nije problem uopšte. Nego mi je bezveze, svi napišemo da su Graovac i Zec odigrali vrlo dobro protiv Zete, on odmah kontru svima udari kao kako možete pisati da su pojačanja nakon jedne utakmica, za sada su samo prinove.

To što neko napiše da su odigrali dobro, ne znači da ih odmah smatramo ekstra pojačanjima i da će uopšte biti ekstra pojačanja, nema potrebe da on kontrira na taj način, nismo djeca. Pa onda za ovog Projića, ja prvi napisao da ne očekujem nešto puno od njega, da treba sačekati par utakmica da vidimo kakav je, on se podsmijehuje, spominje Partizan u kontekstu Projića, omalovažava ga unaprijed, o Stani govori u superlativima, Marcelo za Projića koji ima trofeja kao oni sezona... Isto kao da je Stanić svaki taj trofej sam osvojio, a činjenica je da je zapravo u svakoj (osim možda one zadnje titule 2013-te, ne sjećam se baš najbolje) toj trofejnoj generaciji bio igrač rotacije, nikako udarna igla u ekipi, al' nebitno.
Ma Meni je Graovac igro drama dobrom pa cak uz njeg Sindikalac nije los bio, Mada bi ja pored graovca gurno Kemicu bilo bi top, Jer Boggi je u godinama svaki brzi igrac ce mu pobjeci to je za nas opasnost dok Kemo je mlad ima brzinu i treba mu dati Slavko sansu ... Stose tice Zeca meni je solidan bio, valjda nadomjesti Miruu iako ce mu bit tesko , Stose tice Projica sigurno nije los izbor u godine necu da ulazim nadam se da ce se pokazat kao pojacanje- Jer Po meni Stana poslije Slobode kad je dao goo tu tekmu je bio najaci uz Miru, zebu, i lendrica, od te utakmice stanic se pogubio jednu odigra kako valja 5 ne odigra, Stanica treba gurnut na krilo da bude zakiu zamjena posto ovaj crnov vise je povredjen neg sto igra ili ga na desnog beka gurnut u rotaciji sa sinisom, dok uz Projica npr lego bi subic nam, Duga je sezona i bice sigurno , bice vremena da se dokazu i Sinan Ramovic i projic i ostali , pokazace se jesul oni pojacanja za nas ili ne... Ma Nea je po meni jedan extra forumas ima pravo na kratiku , ovo ne govorim da mu se ja ulizujem ili bilo kome , nemozemo svi da mislimo isto neko mora bit Kontra a to je on sto je negdje dobro !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 22:07

irfo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sta ce nam se posreciti? Najgora opcija po nas, iz Fenera se nikad nece prodati.
steta sto umjesto procenta uzesmo vise para :damn:
Mislim da je to bio naš maksimum u tom trenutku. Baja je već počeo slabije da igra i da je ostao još jednu sezonu kod nas prije da bi bio Dženis i Kerim nego ovo što je danas.

Sljedeća sezona će vjerovatno biti Amirova i on bi nam mogao donijeti bukvalno milione.
Voli te tvoje Sarajevo.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 03 jul 2017, 22:16

Vidoviti forumasi sve znaju ko ce se odakle prodati i nece :kafa: 1,10 kvota da sve znaju :mrgreen: 7,60 da nista ne znaju bujrum :lol:

Nego sta ste se prepali Zete ko da su Real jbt. Idemo ih zgazit dole jer smo bolji i kvalitetniji. Koliko smo def dobili karata za utakmicu?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jul 2017, 22:21

700, sasvim dovoljno za spektakl :cool:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 03 jul 2017, 22:27

Ne mogu da nadjem kad se prodaju karte i to??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 22:31

Katana je napisao/la:Vidoviti forumasi sve znaju ko ce se odakle prodati i nece :kafa: 1,10 kvota da sve znaju :mrgreen: 7,60 da nista ne znaju bujrum
Normalno da znamo jer gle čuda - pratimo fudbal. Iz turskih velikana igrači uglavnom odlaze kao slobodni, bez obeštećenja i prava je rijetkost da neki od njih ode za neku ozbiljnu cifru, ovo se posebno odnosi na Fenerbahce, oni su najgori. Za to ne trebaš biti vidovit, trebaš imati samo malo mozga.

Što se tebe konkretno tiče, već mi poprilično ideš na qrac, napisao si pedesetak postova negative i prozivanja u svakom od njih.
Voli te tvoje Sarajevo.

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 03 jul 2017, 22:40

Iskreno meni je sad najbitnije da prodjemo Zetu, odnosno da obezbjedim kartu za istu. Gatanja me previse ne zanimaju samo vi gatajte i pravite se pametni za sve. Ocekujem neke promjene u sastavu. Umjesto Ugljese - Markovica jer je nekako domaci u Cg i sigurno ce mu biti komotnije igrati. Umjesto Zeca-Crnovo ako uopce trenira. To bi bila neka moja zelja.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 22:44

Neka Markovica na klupi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 03 jul 2017, 22:51

Tu su njih dvojica u pet deka. Obojica se negdje sakrivaju, pasovi su im prvom do sebe, ne znaju povuci loptu odigrati nesto al Markovic zato sto je igrao u CG, ipak je drugacije i zato njemu dajem prednost a vidjet ces da ce tako biti.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jul 2017, 22:52

LjoZee je napisao/la:Neka Markovica na klupi.
Normala. Markovic izgleda spor ko puž.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Katana
Kontakt:

Post Postao/la Katana » 03 jul 2017, 23:00

Ma nek igra ko hoce samo da prodjemo.. :pray: :pray:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jul 2017, 23:02

Virtu4l je napisao/la:Što se tebe konkretno tiče, već mi poprilično ideš na qrac, napisao si pedesetak postova negative i prozivanja u svakom od njih.
Što li Bože!? :mrgreen:

@Katana
Da si kakvim se predstavljaš ovdje već 7 godina, otiš'o bi u Podgoricu casual, uzeo kartu za neku od ostalih tribina i pogledao utakmicu, a ja se smijem opkladiti u šta god da ćeš utakmicu sa streama gledati :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, LoveFootball1987 i 68 gostiju.