Ja sam uvijek na strani FK Sarajeva! Počeli su evo inat boys! Mehmed Janjoš!!PitarBordo je napisao/la:Rahat smo dok tebe imamo na našoj strani.joker90 je napisao/la:MEHMED JANJOŠ!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ljudi kako je moguce da ''najbolji'' igrac PL Duljevic ode besplatno iz kluba ove sezone? Za ovo neko treba odgovarati, ne bi me cudilo da se ovo desilo nekim manjim klubovima ali Sarajevu...
A sprdali smo se kad su nam kone poslale ponudu od 400.000 eura za doticnog...
A sprdali smo se kad su nam kone poslale ponudu od 400.000 eura za doticnog...
Jel' to nesto znas?SiouxLukavac je napisao/la:Sutra lijep dan za pojačanje kao uvertira za najavu revanša, još kad bi doveli kakvog kvalitetnog veznog, vjerujem da bi raspoloženje kod velike većine bila na nivou, pozitiva bi bila i to znači vjetar u leđa igračima ka pohodu na drugo pretkolo i dodatne euriće, upravo, na vas je red!!!
Ne treba ti certifikat, potpises izjavu da broj tvoj i napravice ti novu. Ne mogu garantovat, provjeri.PitarBordo je napisao/la:A izgubio sam bh telecom karticu dok sam bio vani... Sad kad se vratim uzimam novi broj jer nemam pojma gdje mi je certifikat... Tako da mogu zvati do jučer.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Tacno. Desavalo mi se vise puta. Al mijenjaj ti broj brate, bolje jeShofaII je napisao/la:Ne treba ti certifikat, potpises izjavu da broj tvoj i napravice ti novu. Ne mogu garantovat, provjeri.PitarBordo je napisao/la:A izgubio sam bh telecom karticu dok sam bio vani... Sad kad se vratim uzimam novi broj jer nemam pojma gdje mi je certifikat... Tako da mogu zvati do jučer.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Cala ce ostati do kraja sezone i osvojiti duplu 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Tako je bilo oduvijek, prije hejbet godina se trazio ciko da te uvede, a sada ....KrajisnikBosnjak je napisao/la:Osobama ženskog pola, djeci mlađoj od 6g. ulaz treba biti besplatan!
Nekima je izgleda veći ćejf zaraditi šta ja znam 50.000KM sa 4 hiljade ljudi na stadionu, nego zaraditi iste pare,a vidjeti 10 hiljada ljudi na utakmici. Ja sam uvijek podržavao publiku, narod, te veću popunjenost stadiona!
Ako si na pretplati, jedan racun i licna sve rjesavajuShofaII je napisao/la:Ne treba ti certifikat, potpises izjavu da broj tvoj i napravice ti novu. Ne mogu garantovat, provjeri.PitarBordo je napisao/la:A izgubio sam bh telecom karticu dok sam bio vani... Sad kad se vratim uzimam novi broj jer nemam pojma gdje mi je certifikat... Tako da mogu zvati do jučer.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Znamkinosvra je napisao/la:Jel' to nesto znas?SiouxLukavac je napisao/la:Sutra lijep dan za pojačanje kao uvertira za najavu revanša, još kad bi doveli kakvog kvalitetnog veznog, vjerujem da bi raspoloženje kod velike većine bila na nivou, pozitiva bi bila i to znači vjetar u leđa igračima ka pohodu na drugo pretkolo i dodatne euriće, upravo, na vas je red!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
A gubljenje je i više nego dobro došlo haman. To sa certifikatom mi je samo izvlakuša.pasica je napisao/la:Tacno. Desavalo mi se vise puta. Al mijenjaj ti broj brate, bolje jeShofaII je napisao/la:Ne treba ti certifikat, potpises izjavu da broj tvoj i napravice ti novu. Ne mogu garantovat, provjeri.PitarBordo je napisao/la:A izgubio sam bh telecom karticu dok sam bio vani... Sad kad se vratim uzimam novi broj jer nemam pojma gdje mi je certifikat... Tako da mogu zvati do jučer.
Samo Saraj'vo.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Spavaš li mirno Zarijo iz Baltija ? 
- PitarBordo
- Kontakt:
Treba se takmičit' u dobru.joker90 je napisao/la:Ja sam uvijek na strani FK Sarajeva! Počeli su evo inat boys! Mehmed Janjoš!!PitarBordo je napisao/la:Rahat smo dok tebe imamo na našoj strani.joker90 je napisao/la:MEHMED JANJOŠ!!
Samo Saraj'vo.
Očistiše tribine, a kiše, kako najaviše, neće biti, još nema Hrustemovića i travnjak je sređen - neće ovo izaći na dobro! Previše je pozitivnog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
High je napisao/la:Očistiše tribine, a kiše, kako najaviše, neće biti, još nema Hrustemovića i travnjak je sređen - neće ovo izaći na dobro! Previše je pozitivnog!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo još da @pitic da predikciju!MortemHz je napisao/la:High je napisao/la:Očistiše tribine, a kiše, kako najaviše, neće biti, još nema Hrustemovića i travnjak je sređen - neće ovo izaći na dobro! Previše je pozitivnog!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ništa se ne bi postiglo da se sad Čala promijeni. Ne znam, kasno je nekako.
Sretan rođendan čovjeku o kome razmišlja 75% foruma kad se dotaknemo teme "trener".
Šefe, nek je hairli.
HM!
Sretan rođendan čovjeku o kome razmišlja 75% foruma kad se dotaknemo teme "trener".
Šefe, nek je hairli.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zarija će nastradat u četvrtak
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bivši defanzivac Sarajeva, Adnan Kovačević, stigao je na probu u poljsku ekipu Korona Kielce.
Pouzdani defanizivac koji je u svojoj karijeri nastupao za Travnik i Sarajevo bi po svemu sudeći trebao uskoro realizovati prvi inostrani transfer.
Kovačević je odigrao i 55 minuta u prijateljskom meču Korone protiv drugog tima Werdera iz Bremena, a poljski klub je bio bolji sa 4:2.
http://****/stigao-na-probu-kova ... -angazman/ - Sportske
Pouzdani defanizivac koji je u svojoj karijeri nastupao za Travnik i Sarajevo bi po svemu sudeći trebao uskoro realizovati prvi inostrani transfer.
Kovačević je odigrao i 55 minuta u prijateljskom meču Korone protiv drugog tima Werdera iz Bremena, a poljski klub je bio bolji sa 4:2.
http://****/stigao-na-probu-kova ... -angazman/ - Sportske
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Prošlo predskazivanje i sam znaš kako je prošloHigh je napisao/la:Samo još da @pitic da predikciju!MortemHz je napisao/la:High je napisao/la:Očistiše tribine, a kiše, kako najaviše, neće biti, još nema Hrustemovića i travnjak je sređen - neće ovo izaći na dobro! Previše je pozitivnog!
SRETAN BROJ - 1725
- TobeYarabi
- Kontakt:
strasan igrac nam dolazi, ali ne smijem pominjati ime zbog rizika da ne propadne transfer 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.