FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 03 jul 2017, 23:07

Mi nemamo neke zlatne sredine (opet ponavljam), mi i'l se dignemo ko digo kvasac ili smo manji od makovog zrna.

Svaka cast Zeti i treba ih postovati ali ako izgubimo od njih svi se roknut kolektivno trebamo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 23:11

anonimni je napisao/la:Da si kakvim se predstavljaš ovdje već 7 godina, otiš'o bi u Podgoricu casual, uzeo kartu za neku od ostalih tribina i pogledao utakmicu, a ja se smijem opkladiti u šta god da ćeš utakmicu sa streama gledati :)
Kad smo već kod ulaznica, ovi još ništa ne objavljuju. Biće veselo u Podgorici, dosta naših će doći u privatnim aranžmanima i biće nas na svim tribinama.

Ko zna, možda nam Varvari spreme i doček, da se malo zagriju za Grobare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jul 2017, 23:14

Ma biće svega, ne sumnjam u to ni sekunde, kao ni dosta ljudi s kojima sam pričao na tu temu, nadam se samo da ovi što neće ići s grupom nisu ludi da dođu s obilježjima, inače bi s njima moglo biti svega... Grupa manje-više, nemam za njih toliko brige :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 23:15

Ako ne daj Boze ispadnu ( pu pu pu ) sve ih kolektivno ostaviti u CG pa nek nadju sebi klubove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 23:26

anonimni je napisao/la:Ma biće svega, ne sumnjam u to ni sekunde, kao ni dosta ljudi s kojima sam pričao na tu temu, nadam se samo da ovi što neće ići s grupom nisu ludi da dođu s obilježjima, inače bi s njima moglo biti svega... Grupa manje-više, nemam za njih toliko brige :mrgreen:
Mi smo dobro prošli, navijači Levskog su dobili samo 256 ulaznica za meč u Nikšiću protiv Sutjeske. Baš jučer su crnogorci usvojili novi zakon o sprječavanju nasilja na sportskim manifestacijama, nećemo valjda biti prvi na kojima će ga primjeniti :mrgreen:

Iskreno, mislim da ni obilježja neće biti problem, nije njima Zeta toliko zanimljiva, samo Varvari mogu praviti probleme.
Voli te tvoje Sarajevo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 jul 2017, 23:30

Neymar11 je napisao/la:]

Ma Meni je Graovac igro drama dobrom pa cak uz njeg Sindikalac nije los bio, Mada bi ja pored graovca gurno Kemicu bilo bi top, Jer Boggi je u godinama svaki brzi igrac ce mu pobjeci to je za nas opasnost dok Kemo je mlad ima brzinu i treba mu dati Slavko sansu ... Stose tice Zeca meni je solidan bio, valjda nadomjesti Miruu iako ce mu bit tesko , Stose tice Projica sigurno nije los izbor u godine necu da ulazim nadam se da ce se pokazat kao pojacanje- Jer Po meni Stana poslije Slobode kad je dao goo tu tekmu je bio najaci uz Miru, zebu, i lendrica, od te utakmice stanic se pogubio jednu odigra kako valja 5 ne odigra, Stanica treba gurnut na krilo da bude zakiu zamjena posto ovaj crnov vise je povredjen neg sto igra ili ga na desnog beka gurnut u rotaciji sa sinisom, dok uz Projica npr lego bi subic nam, Duga je sezona i bice sigurno , bice vremena da se dokazu i Sinan Ramovic i projic i ostali , pokazace se jesul oni pojacanja za nas ili ne... Ma Nea je po meni jedan extra forumas ima pravo na kratiku , ovo ne govorim da mu se ja ulizujem ili bilo kome , nemozemo svi da mislimo isto neko mora bit Kontra a to je on sto je negdje dobro !
Upravo ovo za Stanu, momak je najbolje partije pružao na krilu. Sjećam se 2014-te godine, Stana bio naš ubjedljivo najbolji igrač, i samo ga je ona nesretna povreda spriječila da poslije Metalurga ode u inostranstvo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jul 2017, 23:32

Virtu4l je napisao/la:Mi smo dobro prošli, navijači Levskog su dobili samo 256 ulaznica za meč u Nikšiću protiv Sutjeske. Baš jučer su crnogorci usvojili novi zakon o sprječavanju nasilja na sportskim manifestacijama, nećemo valjda biti prvi na kojima će ga primjeniti :mrgreen:

Iskreno, mislim da ni obilježja neće biti problem, nije njima Zeta toliko zanimljiva, samo Varvari mogu praviti probleme.
Dobro, ako je po Wikipedii suditi, 256 i jest nama čuvenih 5% kapaciteta nikšićkog stadiona, engleska Wikipedia kaže da podgorički ima 15230 mjesta i kad se oduzme dio koji UEFA traži uvijek to je tu negdje :)

Ko će im znati, ne moraju ni Varvari biti, iskren da budem nemam pojma kakav je narod dole i šta je sa Srbima, ako ih još ima mogu i oni neorganizovano napasti ostale, ali to je svakako već navika što se gostovanja općenito tiče, ko ide na njih zna šta će i kako se čuvati, samo se treba nadati da kakav veći belaj ne izbije pa da taj zakon i dobije primjenu na ljudima koji će biti dole :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 23:38

anonimni je napisao/la:Ko će im znati, ne moraju ni Varvari biti, iskren da budem nemam pojma kakav je narod dole i šta je sa Srbima, ako ih još ima mogu i oni neorganizovano napasti ostale, ali to je svakako već navika što se gostovanja općenito tiče, ko ide na njih zna šta će i kako se čuvati, samo se treba nadati da kakav veći belaj ne izbije pa da taj zakon i dobije primjenu na ljudima koji će biti dole :mrgreen:
Narod je ovdje nezainteresovan, tipično crnogorski, 95% nacije ni ne zna da se igraju tamo neke utakmice. Sumnjam da će onaj majmun Rajo Božović huškati obzirom kako smo ih dočekali u Sarajevu, hvale nas gdje god stignu.

Naravno, svugdje ima budala, ali teško oni mogu organizovati neku veću grupu da pravi belaj, nema ih toliko.
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 23:38

Za 6 mjeseci Stanicu,Fejzicu,Bogicevicu,Stevanovicu i Zajmovicu isticu ugovori.
Bas me zanima hoce li se Stanicu i Stevanovicu ponuditi novi. Za Bogicevica ocekujem da tad zavrsi karijeru.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jul 2017, 23:44

@Virtu
Da ne prosipam šuplju bezveze, vjerujem ti vis-a-vis brojnosti i svega toga i nadam se da će proći kako treba što se te strane tiče, i njima je to u interesu, ne može Rajo prosipati silu Evropljanima :mrgreen: a naravno i na terenu, žao mi je što neću moći dole biti no Bože moj, vama svakako sretno, a ovim šatro navijačima poput momka od kojeg je ova naša priča i počela nemam šta ni reći, šteta što forum takve trpi...

Što se ekipe tiče, sve već ispričano, Fejzić valjda treba biti trener golmana (bar je takva priča bila prije pola godine, nisam upućen je li se šta mijenjalo), onom majmunu se ugovor ne bi trebao nuditi, a Stanić mi je enigma, nit' ga ostaviti nit' mu ugovor nuditi.. Neka ova polusezona bude mjerilo ako se mene išta pita :mrgreen:

Kapiten Blue Traina

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 jul 2017, 23:53

LjoZee je napisao/la:Za 6 mjeseci Stanicu,Fejzicu,Bogicevicu,Stevanovicu i Zajmovicu isticu ugovori.
Bas me zanima hoce li se Stanicu i Stevanovicu ponuditi novi. Za Bogicevica ocekujem da tad zavrsi karijeru.
Jadranko će Osmankovićevu generaciju ispratiti u fudbalsku penziju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 23:54

"Ja mislim da smo na Grbavici odigrali jednu jako dobru utakmicu što se tiče zalaganja, volje i želje i ako to uspijemo ponoviti u Titogradu, bit će nam puno lakše. Nadam se da ćemo proći u sljedeći krug takmičenja”, rekao je Slavko Petrović.
E vidi mu Titograda braćo moja mila :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 03 jul 2017, 23:55

braco je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Za 6 mjeseci Stanicu,Fejzicu,Bogicevicu,Stevanovicu i Zajmovicu isticu ugovori.
Jadranko će Osmankovićevu generaciju ispratiti u fudbalsku penziju.
[emoji38] [emoji38]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2017, 23:57

Jadranko će ostati da radi u klubu, sasvim zasluženo. Nije on ništa kriv za sve što se dešavalo, osim za loše partije i to mu ne mogu halaliti.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 jul 2017, 23:58

Virtu4l je napisao/la:
"Ja mislim da smo na Grbavici odigrali jednu jako dobru utakmicu što se tiče zalaganja, volje i želje i ako to uspijemo ponoviti u Titogradu, bit će nam puno lakše. Nadam se da ćemo proći u sljedeći krug takmičenja”, rekao je Slavko Petrović.
E vidi mu Titograda braćo moja mila :lol:
zastarjela mu je i geografija osim trenerskih metoda :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 jul 2017, 00:18

Ove sezone niko od upravljačkih struktura ne najavljuje ništa, ciljevi pod upitnikom.

Red, rad, disciplina :)

Inače ako nekoga interesuje, premije za Zetu su plate igrača. Prođete, dobijete plate. Meni je to sasvim ok, svakako su nas dobro koštali ispuštanjem titule.

P.S. Ovi transferi Bajića i Višće ako se dese imaju i pozitivnu stvar, nevezano za novac ali u budućnosti da se zna, ima tamo negdje jedan Željo i njegova škola fudbala, poneki igrač koji je kvalitetan i može dosta dobro igrati. Reklama.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 04 jul 2017, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 jul 2017, 00:23

Neandertalac je napisao/la:
Inače ako nekoga interesuje, premije za Zetu su plate igrača. Prođete, dobijete plate. Meni je to sasvim ok, svakako su nas dobro koštali ispuštanjem titule.
i treba tako, sasvim normalna stvar je da se prodje zeta, i ne treba nikakvih premija zato, za AIK je vec druga situacija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 jul 2017, 00:35

Virtual, gdje taj izvještaj tvoj što si rekao napisati? Jesi se otrijeznio od onog miješanja pića :)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 04 jul 2017, 00:37

S obzirom na kraj prethodne sezone, ja bi im za premiju stavio, osiguran prevoz iz Podgorice za Sarajevo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jul 2017, 00:39

A ja se pitam sto odjednom imaju onoliku zelju za pobjedom. Sve je jasno sad ako je to istina za premije.[emoji38]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, ristagrad i 38 gostiju.