FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Čisto sumnjam da im nisu bile obećane neke premije i u slučaju osvajanja lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
e cuj premije
hoce cunu kraljevica marka.
Cim pomenu premije odma im reci ostale su u Krupi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
hahahahha ova ti je dobra.MocMahale444 je napisao/la:e cuj premijehoce cunu kraljevica marka.
sto se tice dovodjenja igraca bilo bi najbolje da klub moze privuci sebi jedno jakih 30-tak kompanija i reci im evo nama trebaju 5- 6 igraca takvog i takvog profila. kompanije neka placaju igraca dakle sve financije i kada se ostvari transfer oni zaradu djele izmedju sebe. Klub nema trenutno tu stabilnost da dovodi vanserijske igrace u nasu ligu, a to je preduslov da napravis iskorak u euro kupovima a tu se i igraci prodaju. To je vjerovatno tako i Mamic radio u dinamu i imao je dinamo rezultate e sada sto to nije islo mozda sve legalnim putem to je druga stvar ali je to metoda za uspheh i istovremeno mogucnost dovesti investitore u klub jer ce se moci i koja marka zaraditi direktnim ulaganjem. Stim bi i ostatak tima koji je pod ugovorom sa klubom imao vecu cjenu prilikom prodaje igraca jer ima iskustvo igranja evropskih tekmi. samim tim bi i posjecenost bila veca na domacim utakmicama i zarada kluba bi bila jako dobra i kroz neki period od 5-6 godina mogli bi imati i mi dinamo u bih.
- plavousrcu
- Kontakt:
Tako je i bolje. Nakon proslogodisnjeg fijaska Nikolica na pres konferenciji sa Kosticem bolje he sutiti i raditi. Zeta nam ne moze ozbiljnije zaprijetiti, bojao sam se vise Crnogoraca, ali bez razloga. Oni su u rangu Mladosti i ne vidim kako da ne prodjemo.Neandertalac je napisao/la:Ove sezone niko od upravljačkih struktura ne najavljuje ništa, ciljevi pod upitnikom.
Red, rad, disciplina
Inače ako nekoga interesuje, premije za Zetu su plate igrača. Prođete, dobijete plate. Meni je to sasvim ok, svakako su nas dobro koštali ispuštanjem titule.
P.S. Ovi transferi Bajića i Višće ako se dese imaju i pozitivnu stvar, nevezano za novac ali u budućnosti da se zna, ima tamo negdje jedan Željo i njegova škola fudbala, poneki igrač koji je kvalitetan i može dosta dobro igrati. Reklama.
- Neandertalac
- Kontakt:
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije lose jer je dosao badava. Pitanje je da li prodaja je pametan izbor. Imamo li u steku kvalitetnu zamjenu, imamo li naseg omladinca ako nista da ga guramo.Neandertalac je napisao/la:Lendrić 200.000€.
Hajcaj
ako mu je to vrijednost onda jeb.iga
Ako je 200 tisuca eura onda je to sasvim ok cifra. Da zaradimo na njemu 200.000 maraka za uhar je. Bolje ista nego kao Miro dzaba. Da smo bogdo i za njega uzeli 200.000 maraka.
ako se zvanicno izaslo da je odbijena rekordna ponuda na zimu, onda je 200 k premalo
Pa mrtva sloboda mrtvog krpica proda za iste pare
Pa mrtva sloboda mrtvog krpica proda za iste pare
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Optimizam na Trešnjici: Željezničar nije nepobjediv
Zeta prošlog četvrtka na ,,Grbavici“ nije ličila na ekipu iz druge polusezone proteklog prvenstva Crne Gore.
https://www.cdm.me/sport/fudbal/optimiz ... epobjediv/
Zeta prošlog četvrtka na ,,Grbavici“ nije ličila na ekipu iz druge polusezone proteklog prvenstva Crne Gore.
https://www.cdm.me/sport/fudbal/optimiz ... epobjediv/
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Malo je to za "projekat kluba". Znam par forumaša, strašni momci a barataju vezama i gađaju ciframa.
Oni bi mogli pomoći
Oni bi mogli pomoći
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije nase djete, ali cijena je tu negdje. Ne ljava mu manager mogo je u Tursku za duple pare da ima boljeg...
Pa dobro, poznato je da Kinezi preplaćuju igrače, tako da je i za Lendrića cifra od 500k eura baš ogromna.
Mislim da je njegova objektivna vrijednost oko 300k eura.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
fazon je sto se nije na zimu trebalo prepotentno izlazit sa informacijom "odbijena najveca ponuda u historiji lige " i onda 4 mjeseca poslije ga prodas za iste pare ko sloboda krpicaRaonffa je napisao/la:Pa dobro, poznato je da Kinezi preplaćuju igrače, tako da je i za Lendrića cifra od 500k eura baš ogromna.
sami sebi skacemo u stomak po ko zna koji put
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Taj potez se pokazao kao loš zato što nismo osvojili titulu. Da jesmo, druga priča bi se vrtila.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slažem se, al' ipak treba sačekati i vidjeti kako će se završiti to sve oko Lendrića, pa ćemo onda o visini odštete.irfo je napisao/la:fazon je sto se nije na zimu trebalo prepotentno izlazit sa informacijom "odbijena najveca ponuda u historiji lige " i onda 4 mjeseca poslije ga prodas za iste pare ko sloboda krpicaRaonffa je napisao/la:Pa dobro, poznato je da Kinezi preplaćuju igrače, tako da je i za Lendrića cifra od 500k eura baš ogromna.
Mislim da je njegova objektivna vrijednost oko 300k eura.![]()
sami sebi skacemo u stomak po ko zna koji put
Lendrić je završena priča, hoće li biti 200 ili 300 hiljada eura, ne zanima me previše. Koliko god da bude dobro je, Lendrić je pošteno odradio svoj ugovor u Želji na obostranu korist. Ako prođemo Zetu, sa tom lovom od Lendrića, zarada ovog ljeta će se popetni na 1,5 miliona KM.
Mi trenutno imamo mnogo veći problem, a on se zove Vedran Kjosevski. Vedran je već na zimu bukvalno slobodan igrač i svaki klub će ga sačekati tih 5-6 mjeseci da bi ga džaba doveo. Ponavljam se kao papagaj ali izgleda da niko ozbiljno ne shvata taj potencijalni problem. Zuban mu je menadžer i sa lakoćom će mu dogovoriti transfer ako bude imao čiste papire.
Gospodo nemojte tako olako dozvoliti da ostanemo bez ovog dragulja!
Mi trenutno imamo mnogo veći problem, a on se zove Vedran Kjosevski. Vedran je već na zimu bukvalno slobodan igrač i svaki klub će ga sačekati tih 5-6 mjeseci da bi ga džaba doveo. Ponavljam se kao papagaj ali izgleda da niko ozbiljno ne shvata taj potencijalni problem. Zuban mu je menadžer i sa lakoćom će mu dogovoriti transfer ako bude imao čiste papire.
Gospodo nemojte tako olako dozvoliti da ostanemo bez ovog dragulja!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda postoji neka ponuda za Vedrana ili jos cekaju da vide da li ce stici nesto.
Vjerujem da ce mu ponuditi ugovor ako odluci da ne ide nigdje ovo ljeto.
Vjerujem da ce mu ponuditi ugovor ako odluci da ne ide nigdje ovo ljeto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako nigdje ne ode ovog ljeta, pretpostavljam da će dobiti novi ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lekqqq1921, zastitaIdentiteta i 46 gostiju.