Ja danas nista ne odigrah al zato sutra rasturanje sinovi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bolje jedan nego ni jedanSamo F.K.S !! je napisao/la:hebo vas to vise date gomilu parova pa mora 1 proci :S
Barney Stinson je napisao/la:Celtic 1
C. Zvezda 2![]()
Federer 1![]()
Široki B. 1![]()
Dinamo 2![]()
FC Timisoara 1![]()
Gl. Rangers 2![]()
Lech P. 1![]()
Dynamo 1![]()
![]()
Galatasaray 1![]()
Club Brugge 1![]()
Cottbus 1![]()
PSV - AZ 4+![]()
Rosenborg - Molde 2![]()
![]()
Rusija/16 1![]()
Bordeaux X2![]()
nadam se da jesineko_iz_mase je napisao/la:Ja hodžu pratim. Ako neću njegovu nafaku uz ramazan uzeti,neću ničijuhodža je napisao/la:Makedonija-V.Britanija.....1.....1,50
Latvija-Izrael.....2.....1,40
Poljska-Bugarska.....1.....1,30
BiH-Mađarska.....1.....1,35
Finska-Italija.....2.....1,25
kvota : 4,61
Za prvi put, dosta uspješno !hodža je napisao/la:Brasov - Unirea Urz....1....0-2 gola....0-1 gola
Brasov je u gostima dobio Temišvara 2-1, dok je sa Steauom kući odigrao 1:1
Unirea u raspadu, otišao trener, glavni igrači se spremaju da odu, vjerovatno će završiti sezonu u donjem dijelu tabele - trenutno su posljednji bez ijednog postignutog gola
U međusobnim susretima je 2-2-1 za Brasov uz gol-razliku 2-1dvije su bile bez golova, a ostale tri min. pobjede od po 1-0
Valerenga-Sandefjord.....1.....3+ .....4+
Međusobni susreti 8-0-1 za Valerengu sa gol-razlikom 20-8
Valerenga 3. na tabeli sa gol-razlikom 46-23 a Sandefjord posljedni sa samo jednom pobjedom i 5 remija u 20 utakmica
Makedonija-V.Britanija....1....H1
Makedonci kvalitetnija i kompletnija ekipa
Dugo su vodili u prvoj utakmici i na kraju nesretno izgubili u produžetku
Napravili su kiks protiv Mađara i vjerujem da će sutra zaigrati kako najbolje znaju i da će pokazati Britancima šta je košarka
Sretno !
Zar sumnjaš u mene?Devil je napisao/la:Jbt je li ijedna analiza prosla.mislim da je bolje da prekinemo sa tim.
Jesam jesam, nije neki dobitak,al dosta. Samo još ubacio Citija 1x ,al evo, oderaše guzove Lpooluhodža je napisao/la:nadam se da jesineko_iz_mase je napisao/la:Ja hodžu pratim. Ako neću njegovu nafaku uz ramazan uzeti,neću ničijuhodža je napisao/la:Makedonija-V.Britanija.....1.....1,50
Latvija-Izrael.....2.....1,40
Poljska-Bugarska.....1.....1,30
BiH-Mađarska.....1.....1,35
Finska-Italija.....2.....1,25
kvota : 4,61![]()
dobitni![]()
Odigra ja Torino i eto sta biDevil je napisao/la:Jbt je li ijedna analiza prosla.mislim da je bolje da prekinemo sa tim.
neko_iz_mase je napisao/la: Jesam jesam, nije neki dobitak,al dosta. Samo još ubacio Citija 1x ,al evo, oderaše guzove Lpoolu
48 markica okruglo
pa eto, ja sam bio poprilično uspješanDevil je napisao/la:Jbt je li ijedna analiza prosla.mislim da je bolje da prekinemo sa tim.
Znas li zasto ?Monolog je napisao/la:Ma džaba "znanje". Najbolji primjer ti je @Devil. Sturi se koliko utakmica odgleda i šta sve zna o ekipama, a skoro uvijek prvu promaši.
Jašta bola,samo nek se dobijaMonolog je napisao/la:HAHAHAHAHAH
@Neko iz mase,
Volim dobit, pa makar po pi*ki, jel?
Čestitke @Hodži, ali i tebi što si išao u inat "vjeri".
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.