Da li bi ga ti prihvatio da si na njegovom mjestu?Raonffa je napisao/la:Ako nigdje ne ode ovog ljeta, pretpostavljam da će dobiti novi ugovor.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A zasto ne bi prihvatio Kjosevski ?
Ja od Keme ne ocekujem da prihvati jer mu nije dao da igra iako su nas Kerla i Bogicevic ukopavali skoro svaku utakmicu.
Ja od Keme ne ocekujem da prihvati jer mu nije dao da igra iako su nas Kerla i Bogicevic ukopavali skoro svaku utakmicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Teško.Virtu4l je napisao/la:Da li bi ga ti prihvatio da si na njegovom mjestu?Raonffa je napisao/la:Ako nigdje ne ode ovog ljeta, pretpostavljam da će dobiti novi ugovor.
Možda produženje ugovora na godinu dana (do zime 2019) uz obećanje da će ga prodati iduće ljeto. To je možda neki deal, gdje bi obje strane profitirale, mada nijedna onako kako je mogla i trebala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vidim na meso se svratilo, ima se može se ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Neandertalac
- Kontakt:
ZaHebaće nas Zuban, dokazani je to prevarant. Prekinuti svaku vezu sa njim.
Hajmo mašinerija, palite motore. Hajcaj. Idemo, širi pp šta će se pisati, hajcaaaaaaaaaaj....
Hajmo mašinerija, palite motore. Hajcaj. Idemo, širi pp šta će se pisati, hajcaaaaaaaaaaj....
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kakav debil 
Ali hajde nevezano za kenjca, mislim da veca ide nakon Europe
Ali hajde nevezano za kenjca, mislim da veca ide nakon Europe
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Veca ne ide, ostaje jos 1 sezonu.Osim13 je napisao/la:Ne smijemo dozvoliti Vecin odlazak.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
napisa covjek tamo da je borac odbio bh telecom 
http://www.fkborac.net/predstavljena-nl ... 7?lang=cir
evo ga i na njihovoj zvanicnoj ta vijest, isto i mi trebamo, necemo valjda mi opet izvisit
http://www.fkborac.net/predstavljena-nl ... 7?lang=cir
evo ga i na njihovoj zvanicnoj ta vijest, isto i mi trebamo, necemo valjda mi opet izvisit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svaka im čast, ne bi ga ni ja nikad prihvatio, ovo je bruka od ponude. Ljudi imaju svoj stav i gard.
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 04 jul 2017, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Koliku posjetu je Zeta imala prosle sezone pa su skupili hrabrost da na zvanicnoj napisu da ce nasih 700 navijaca biti neprimijetno pored njihovih navijaca ?
Trebao bi biti prenos na RTCG.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Majica [emoji144] 

Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 04 jul 2017, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jel' ima negdje stream za taj kanal? Ovdje kod nas imamo jedino RTCG SAT od tih crnogorskih kanala.Virtu4l je napisao/la:Trebao bi biti prenos na RTCG.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sumnjam da ima neki direktni stream, ali bitno je da bude prenos pa će biti streamova a ko zna možda i neko naš otkupi.Raonffa je napisao/la:Jel' ima negdje stream za taj kanal? Ovdje kod nas imamo jedino RTCG SAT od tih crnogorskih kanala.Virtu4l je napisao/la:Trebao bi biti prenos na RTCG.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zato ako prodjemo nedat ni jednoj nasoj TV protiv Svedjana,misevi,SportKlub je zakon.Kakva ba Moja TV cuj Moja,jok eto Tvoja TV,truba zesca.Senada sta cekas ,otkupljuj odma Sad danas prodato.
Ma ja, biće nekih streamova kako god okreneš. Kontam možda bude i na SAT-u, mada koliko sam pratio rijetko kada prenose sportske događaje na SAT-u, znam da sam par puta tražio rukometaše/ice i košarkaše CG, bude prenos na 'običnoj' RTCG al' na SAT-u nema.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam da ima neki direktni stream, ali bitno je da bude prenos pa će biti streamova a ko zna možda i neko naš otkupi.Raonffa je napisao/la:Jel' ima negdje stream za taj kanal? Ovdje kod nas imamo jedino RTCG SAT od tih crnogorskih kanala.Virtu4l je napisao/la:Trebao bi biti prenos na RTCG.
Neki dan sam i ja također napisao da je apsolutni prioritet produžit ugovor sa Vedranom. Katastrofa bi bila ode za 0 KM. Jedini mladi igrač u ekipi kojeg imamo u izlogu trenutno, a da nas napusti džaba bi bio fail epskih proporcija.Virtu4l je napisao/la:Lendrić je završena priča, hoće li biti 200 ili 300 hiljada eura, ne zanima me previše. Koliko god da bude dobro je, Lendrić je pošteno odradio svoj ugovor u Želji na obostranu korist. Ako prođemo Zetu, sa tom lovom od Lendrića, zarada ovog ljeta će se popetni na 1,5 miliona KM.
Mi trenutno imamo mnogo veći problem, a on se zove Vedran Kjosevski. Vedran je već na zimu bukvalno slobodan igrač i svaki klub će ga sačekati tih 5-6 mjeseci da bi ga džaba doveo. Ponavljam se kao papagaj ali izgleda da niko ozbiljno ne shvata taj potencijalni problem. Zuban mu je menadžer i sa lakoćom će mu dogovoriti transfer ako bude imao čiste papire.
Gospodo nemojte tako olako dozvoliti da ostanemo bez ovog dragulja!
Kad je rok da se preda spisak za drugo pretkolo i da li se pravi novi spisak ili mozes samo nekoliko izmjena napraviti ?
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Lynx, seha77 i 100 gostiju.