Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

BuffonGigi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 11:01

Ma da se razumijemo, nece on nigdje iz PSG-a ove sezone sigurno, to sto novinari zabavljaju siroke mase je drugi par cipela. Sve i da hoce ici, plata mu je trenutno tolika da bi morao prihvatiti rezanje na pola da zaigra u Serie A, u bilo kom klubu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jul 2017, 11:02

Prihvatio bi on i 7.5-8M samo je pitanje koliko je u interesu PSG-u da ga proda.Međutim ako James završi kod njih onda je Angel slobodan da ide.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 11:08

Ne znamo prijatelju jel bi prihvatio to, ili bi otisao za 20m u Kinu, mozemo samo mastati i nagadjati o tome. Ali realno, jako je to daleko od realizacije. Za Milan bi bilo kljucno dovodjenje jednog takvog igraca koji potezom moze odluciti izjednacen mec, e sad ko bi na kraji mogao doci ne znam. A Inter me podsjeca na Juve 2008 godine, kad su se pojacanja birala od onih mediokriteta koji su zeljeli doci u klub, a bilo ih je jako malo da i na sta lice.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jul 2017, 11:12

Mislim da će Angel iz PSG-a ali ne u Kinu, pogotovo ne u sezoni nakon koje je mundijal. Također ljeto je dugo, uvjeren sam da će Mirabelli i Fassone na kraju prirediti jedan bum koji će podići Milan na još jedan nivo više.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jul 2017, 14:58

Odakle ikome ideja da ce u Kinu? :urnebes:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jul 2017, 15:09

Ako Inter uspije dovesti Di Mariju, to će biti odličan transfer. Realno, Di Maria je među najboljim krilima na svijetu, nestvarno mi je kako se nije uspio nametnuti u Unitedu. Doduše, nije tu sve do njega, United je tada prolazio kroz post-Fergie eru, svašta nešto nije štimalo u klubu, ni dan danas se nisu uspjeli konsolidovati do kraja nakon njegovog odlaska u penziju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jul 2017, 15:15

Ja koliko citam Di Maria je navodno propao i bilo bi to bacanje novaca :think:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 04 jul 2017, 15:23

SiamoNoi je napisao/la:Ja koliko citam Di Maria je navodno propao i bilo bi to bacanje novaca :think:
Kako čitaš kad su na ignoru?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 04 jul 2017, 15:48

Ko god uspije dovesti Angela za cifru od 45-50M to je odličan posao. Benfica, Real M, United pa PSG, preko 80 golova i preko 150 asistencija.

2010/11 9 golova i 26 asistencija
2011/12 7 - 17
2012/13 9 - 18
2013/14 11 - 26
2014/15 4 - 12
2015/16 15 - 25
2016/17 14 - 15

Podatke samo našao na TM-u. Osim neslavne epizode u Unitedu gdje je igrao malo, sve ostalo je pokazatelj šta on kao igrač skoro pa garantuje u jednoj sezoni.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 15:54

Raonffa je napisao/la:Ako Inter uspije dovesti Di Mariju, to će biti odličan transfer. Realno, Di Maria je među najboljim krilima na svijetu, nestvarno mi je kako se nije uspio nametnuti u Unitedu. Doduše, nije tu sve do njega, United je tada prolazio kroz post-Fergie eru, svašta nešto nije štimalo u klubu, ni dan danas se nisu uspjeli konsolidovati do kraja nakon njegovog odlaska u penziju.
Inter - Di Maria? Zvuci realno kao KK Bosna - Lebron.

Za dovodjenje ovakvog igraca trebaju ti tri komponente: novac, ugled i volja igraca. Di Maria i da ide iz PSG-a, a ne ide, postoji makar 20 klubova u evropi koji su atraktivnije destinacije za ovakvog igraca. Nije zabranjeno mastati, Diamanti vam mozda dodje...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 jul 2017, 15:57

BuffonGigi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ako Inter uspije dovesti Di Mariju, to će biti odličan transfer. Realno, Di Maria je među najboljim krilima na svijetu, nestvarno mi je kako se nije uspio nametnuti u Unitedu. Doduše, nije tu sve do njega, United je tada prolazio kroz post-Fergie eru, svašta nešto nije štimalo u klubu, ni dan danas se nisu uspjeli konsolidovati do kraja nakon njegovog odlaska u penziju.

Za dovodjenje ovakvog igraca trebaju ti tri komponente: novac, ugled i volja igraca. Di Maria i da ide iz PSG-a, a ne ide, postoji makar 20 klubova u evropi koji su atraktivnije destinacije za ovakvog igraca. Nije zabranjeno mastati, Diamanti vam mozda dodje...
Vidim da se spominje po medijima, nije baš realno al' nije ni toliko nemoguće. U principu, da ne igra redovno i da nema ogromnu platu u PSG-u, vjerujem da bi došao u Inter, ukoliko ga oni zaista žele.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 04 jul 2017, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jul 2017, 15:58

BuffonGigi je napisao/la:

Primjer kompleksa. Samo ne znam radi čega.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 16:08

Ni ja ne kontam kakvi kompleksi mogu biti u pitanju, ja samo realno kazem, a to sto je realnost daleko od necijih snova nije moj problem ni moj kompleks.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 jul 2017, 16:10

BuffonGigi je napisao/la:Ni ja ne kontam kakvi kompleksi mogu biti u pitanju, ja samo realno kazem, a to sto je realnost daleko od necijih snova nije moj problem ni moj kompleks.
Tako je, realnije je da James dođe u KK Bosnu. Šta bi ovaj forum bez tebe tako realnog :rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 16:15

Nisam ti ja kriv sto navijas za pogresan klub.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 jul 2017, 16:33

Ovaj je dosad najgori. Bilo je jos kandidata al ovaj je sve prejbo. Bravo majstore. :thumbup:

Pare su tu. A ugled ce uvijek bit. Pa makar 12. zavrsili. Al jbg ne razumijes ti to.

A hocel doc il nece to ce se vidjet. Ja ne vjerujem al sigurno nije nerealno ko sto ovaj majstor veli.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 17:56

Kakve bolan pare? Gdje, odakle? Pa vi sve i da gazda hoce dati ne mozete prdnut od FFP jer ste kao kompanija totalna propast zadnjih godina. A tek ugled...

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 jul 2017, 18:02

Ne pratis. Il neces da pratis. I prosle godine se potrosila bruka para. Nije bitno na koga i jel se isplatilo. Para je bilo i bit ce. Ove godine je rijesen FFP i moze se vise trosit. Al nemas ti pojma.

A ugled ce uvijek biti tu. Pa makar ti crko od muke... :wave:

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 04 jul 2017, 18:09

Pa vidim po pojacanjima i ove i protekle dvije sezone, i da imate strasno puno novca i da vam je ugled na nivou. Trenutno nesto poput Southamptona.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 04 jul 2017, 18:13

Nisi ti uredan svega mi. To sto Inter nije znao dovest igraca ne znaci da nisu imali para. Reputacija je uvijek bila i uvijek ce biti na visokom nivou.

Joao Mario,Candreva,Kondogbia,Miranda itd itd pokazuju da je ugled tu. Samo treba neko da to poslozi. Ko Luciano.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.