AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako se ne varam htjeli ste Luku Modrica, evo vam ga http://sportsport.ba/ino_fudbal/niko-mi ... ric/243314
embrace the chaos
- nextterrain
- Kontakt:
Ne znam sta imate toliko protiv Badelja, covjek klupira I Kovacica i Brozovica, ima preko 200 nastupa za klub I reprezentaciju, igrao je u LE, LP, SP i EP I ima samo 28 godina, razumije Montelin sistem, trener ga poznaje I.meni je ok igrac za ekipu koju nuzno ne moraju ciniti sve same zvijezde nego igraci koji se uklapaju u sistem, 7 miliona za njega je krađa i ovi koji ga ne vole nisu odgledali 5 njegovih utakmica.
Vjerujte nextu najboljem skautu, bolje i meni nego Ropetu
Vjerujte nextu najboljem skautu, bolje i meni nego Ropetu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Badelj da je Italijan ne bi ga mogli kupiti ispod 30M i to u zadnjoj godini ugovora.Strašno zahvalan igrač, tehnčki potkovan i defanzivno jako dobar.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma k'o još Roupa ozbiljno shvata, Badelj je sasvim solidan igrač i bolji od svakog našeg prošlogodišnjeg veznjaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nista on nije bolji od Kucke, Polija, Bertolacija... samo se drugacije preziva. Ali treba razumjeti i one koji su za njegovo dovodjenje, naviklo se na svakakav skart u zadnjih 5-6 godina. Treba vremena da se to iskorijeni.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Ako se ne spominje u medijima da je dobar igrač, ne znači da u stvarnosti nije, preferiram i Bigliu, ali ako trebaš dat 20 miliona za njega bolje Badelja za 8M€ maksimalno. Pošto ga neki nisu gledali u utakmicama ima i video, pa pogledajte
https://www.youtube.com/watch?v=10Ox30S_AJ0
kompletan zadnji vezni, da je brazilac molili bi ga da dođe za 40 miliona
https://www.youtube.com/watch?v=10Ox30S_AJ0
kompletan zadnji vezni, da je brazilac molili bi ga da dođe za 40 miliona
Budi ozbiljan.koraj je napisao/la:Nista on nije bolji od Kucke, Polija, Bertolacija... samo se drugacije preziva. Ali treba razumjeti i one koji su za njegovo dovodjenje, naviklo se na svakakav skart u zadnjih 5-6 godina. Treba vremena da se to iskorijeni.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Drugovi hvala vam na zeljama [emoji106]
Sretno i od mene Urbi 
UrbyEmanuelson je napisao/la:Drugovi hvala vam na zeljama [emoji106]
Sretan rodendan brate da budes ziv i zdrav
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- nextterrain
- Kontakt:
I od mene sretno 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hvala i vama.
@Yucca brate djesi ti,jesi li se to prepao konkurencije za narednu godinu
@Yucca brate djesi ti,jesi li se to prepao konkurencije za narednu godinu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sljedeći je Conti, onda riješavanje pozicije zadnjeg veznog, Biglia je i dalje prioritet, zatim Krych i onda kao treća opcija je Badelj. I da, Kalinić je jasno poručio upravi Fiorentine da želi u Milan i da je on sa klubom iz Firence završio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Samo da tog Contija hoće završiti više, lik se povezuje sa nama ima mjesec dana, i sve je već kao odavno gotovo, al' se još uvijek čeka službena potvrda. A mene to čekanje najviše i nervira.
tako je meni svaki put kad spomenete badelja na temi, samo neurozu stvara
ove viole imaju neke ozbiljne komplekse kad je u pitanju milan
nema tog boga da bi oni prodali igrača ovdje pa da im ne znam ti koliko novca nudiš, ali vidjet ćemo kako će se sapunica razvijati jer ovaj javno poručuje da hoće da ide, a oni ne daju.
ove viole imaju neke ozbiljne komplekse kad je u pitanju milan
nema tog boga da bi oni prodali igrača ovdje pa da im ne znam ti koliko novca nudiš, ali vidjet ćemo kako će se sapunica razvijati jer ovaj javno poručuje da hoće da ide, a oni ne daju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato jer je transfer komplikovaniji od ostalih.Umješano je više igrača i dogovori oko procenata i svega.Raonffa je napisao/la:Samo da tog Contija hoće završiti više, lik se povezuje sa nama ima mjesec dana, i sve je već kao odavno gotovo, al' se još uvijek čeka službena potvrda. A mene to čekanje najviše i nervira.
A tek me to nervira, što taj dolazak Contija sa sobom veže još par igrača, prvo ta zamjena za njega u Atalanti koja se čeka, kako bi on mogao doći u Milan.Romagnoli13 je napisao/la:Zato jer je transfer komplikovaniji od ostalih.Umješano je više igrača i dogovori oko procenata i svega.Raonffa je napisao/la:Samo da tog Contija hoće završiti više, lik se povezuje sa nama ima mjesec dana, i sve je već kao odavno gotovo, al' se još uvijek čeka službena potvrda. A mene to čekanje najviše i nervira.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Samo polako braco,doci ce i on.
Predstavnici Trabzona trenutno su u Casi Milan,Kuco je u pitanju.
Evo i cijele izjave Kalinica:
Fiorentina SD Corvino: "I was called by Milan for Kalinic. I told them to think of other strikers, we do not want him to leave."
Kalinic responds to Corvino through Sky: "Thanks Fiorentina for these two years and the opportunity given but I want to take a superior step and for this I want to leave. I know that Milan want me and I think this is a great opportunity. That's why I want to go to Milan and I think my cycle at Fiorentina has closed."
Predstavnici Trabzona trenutno su u Casi Milan,Kuco je u pitanju.
Evo i cijele izjave Kalinica:
Fiorentina SD Corvino: "I was called by Milan for Kalinic. I told them to think of other strikers, we do not want him to leave."
Kalinic responds to Corvino through Sky: "Thanks Fiorentina for these two years and the opportunity given but I want to take a superior step and for this I want to leave. I know that Milan want me and I think this is a great opportunity. That's why I want to go to Milan and I think my cycle at Fiorentina has closed."
- nextterrain
- Kontakt:
Navodno pregovaramo samo s Donnarumminom porodicom bez Riaole jer Milan ne zeli da ima ista s njim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.