Vjerovatno idući ponedjeljak (par dana pred prvu utakmicu drugog pretkola), tako je bilo i za prvo pretkolo koliko se sjećam.LjoZee je napisao/la:Kad je rok da se preda spisak za drugo pretkolo i da li se pravi novi spisak ili mozes samo nekoliko izmjena napraviti ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Nekima jos drago sto ce ici ispod cijene
Licni interesi se gledaju izgleda ko J**+ klub.
Stakvirulah ko sve pise na ovoj temi. Vratio sam se na ovu temu nakon dugo vremena i pisem jedno 6 mj ali ipak je bolje kad je zaobilazim.
foh.
Licni interesi se gledaju izgleda ko J**+ klub.
Stakvirulah ko sve pise na ovoj temi. Vratio sam se na ovu temu nakon dugo vremena i pisem jedno 6 mj ali ipak je bolje kad je zaobilazim.
foh.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
+1Alipasino je napisao/la:Zato ako prodjemo nedat ni jednoj nasoj TV protiv Svedjana,misevi,SportKlub je zakon.Kakva ba Moja TV cuj Moja,jok eto Tvoja TV,truba zesca.Senada sta cekas ,otkupljuj odma Sad danas prodato.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Re: RE: Re: FK Željezničar
Pa i ne mozemo dati, SK nas prenosi na Grbavici, a igrali mi u Svedskoj ili na Farskim Otocima domacin prodaje TV prava, to Telecom garant nece kupitiAlipasino je napisao/la:Zato ako prodjemo nedat ni jednoj nasoj TV protiv Svedjana,misevi,SportKlub je zakon.Kakva ba Moja TV cuj Moja,jok eto Tvoja TV,truba zesca.Senada sta cekas ,otkupljuj odma Sad danas prodato.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Prodati lendrica i sa dzenisom napasti titulu.
Lendric nema zelju da ostane i to je nekoliko puta izjavio do sada. Klub nema izbora jer samo jedna strana zeli njegov ostanak na Grbavici. Greska je sto do sada nije dovedena neka zamjena jer ako prodjemo dalje nemamo puno vremena da nadjemo nekog. Doduse Gotal je bio planiran,ali ispalo je to sve lose po nas.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 04 jul 2017, 18:12, ukupno mijenjano 2 puta.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odlaskom Lendrića i prolaskom u drugo pretkolo početi sa ovim sastavom, a u zagradama su prve izmjene:
Kjosevski
Stevanović Graovac Bogičević Stanić
Radinović (Marković) Blagojević (Hasanović)
Zeba (Žerić)
Zec Beganović Zakarić
Kjosevski
Stevanović Graovac Bogičević Stanić
Radinović (Marković) Blagojević (Hasanović)
Zeba (Žerić)
Zec Beganović Zakarić
Odbiti Moja tv kao sto je i Borac uradio
Postoje li ikakve naznake ko mi mogao zamijeniti Lendru?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma ima Stevo, koji je za naše uslove ekstra napadač, ponajbolji poslijeratni koji je igrao na ovim našim terenima. Siguran sam da on može odradititi dvomeč protiv AIK-a ako prođemo Zetu.LjoZee je napisao/la:Lendric nema zelju da ostane i to je nekoliko puta izjavio do sada. Klub nema izbora jer samo jedna strana zeli njegov ostanak na Grbavici. Greska je sto do sada nije dovedena neka zamjena jer ako prodjemo dalje nemamo puno vremena da nadjemo nekog. Doduse Gotal je bio planiran,ali ispalo je to sve lose po nas.
Mada svejedno se treba dovesti neka zamjena za Lendrića, jer Dženis i Zajmović nisu igrači koji bi ozbiljno konkurisali za prvih 11.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sam ubijeđen da Beganović može dobro odigrati na poziciji špica. Tu su još Nikolić i Zajmović, a zašto ne bismo u kupu pomalo ubacivali malog Hasanovića.
Meni je Stevo vise igraci koji ce nam biti od koristi kad ganjamo neki rezultat tipa onda protiv Slobode ili Celika na Grbavici. Ne moze on cijelu tekmu odigrati. Tu su jos Zajmovic i Dzenis. Ako gledamo ove pripremne Slavko ce ih koristiti na krilnim pozicijama sto je mozda greska. Nama svakako treba napadac za prvih 11 jer tesko sa ovim mi mozemo nesto. Jedva i ovako damo gol.
Stevo za klupe baš tako, al' kažem da može odigrati ovaj dvomeč sigurno, po meni nema ništa slabiji 'nos' za gol od Lendrića, možda je čak i bolji strijelac od njega, al' Lendrić je koristan jer konstantno vrši presing na protivničku odbranu, puno trči, svugdje ga ima, i to je najveća njegova prednost u odnosu na Stevu koji ipak nije poznat po tolikoj trci.
Al' zato, recimo, za razliku od Lendrića, Stevo se odlično gradi, ima dobru skok igru i dosta mu je teško uzeti loptu bez faula. Sve u svemu, mala je razlika među njima, samo Stevo je već u ozbiljnim godinama.
Al' zato, recimo, za razliku od Lendrića, Stevo se odlično gradi, ima dobru skok igru i dosta mu je teško uzeti loptu bez faula. Sve u svemu, mala je razlika među njima, samo Stevo je već u ozbiljnim godinama.
- MocMahale444
Stevo je opravdano zapostavljen bio jer je Lendric bolji napadac od njega. Ako Lendra ode onda iskreno treba Stevi dati to mjesto.
Sto se tice Beganovica mislio sam da ce napraviti transfer kao Baja i Amir ali on tapka u mjestu vec dugo vremena, mora malo raditi na sebi i smrstati koju kilu, zna lopte to je sigurno.
Sto se tice Beganovica mislio sam da ce napraviti transfer kao Baja i Amir ali on tapka u mjestu vec dugo vremena, mora malo raditi na sebi i smrstati koju kilu, zna lopte to je sigurno.
Najveci Stevin problem jesu te godine. Tesko da mozemo dovesti dobrog napadaca do sljedeceg pretkola. Tu bi mogao Stevo uletiti i kasnije Dzenis ili Zajmovic. Ne znam koje opcije nasi imaju za napad,ali iz nase lige ne vjerujem da ce doci neko. Tu su Obradovic i Koljic,medjutim,imaju vazece ugovor. Zeznuo nas je Gotal ako nista zbog potrosenog vremena.
Kralju ne znam odakle ta prica o visku kg. Ja ga znam licno a mozes otici na bilo koji trening da vidis kad se skine da je ko beton. Vjeruj mi ne treba padati na razne price.MocMahale444 je napisao/la:Stevo je opravdano zapostavljen bio jer je Lendric bolji napadac od njega. Ako Lendra ode onda iskreno treba Stevi dati to mjesto.
Beganovic treba da bude spic poslije Lendrica. Prvo sto je mlad, drugo sto treba da odigra 20 utakmica a ne da ulazi po 10min svaku trecu utakmixu. Od Steve nema hajra momak je star, spor i nemas nikakve koristi od njega.
- MocMahale444
Jok eto vitak ko grana, atleta pravaKatana je napisao/la:Kralju ne znam odakle ta prica o visku kg. Ja ga znam licno a mozes otici na bilo koji trening da vidis kad se skine da je ko beton. Vjeruj mi ne treba padati na razne price.MocMahale444 je napisao/la:Stevo je opravdano zapostavljen bio jer je Lendric bolji napadac od njega. Ako Lendra ode onda iskreno treba Stevi dati to mjesto.
Beganovic treba da bude spic poslije Lendrica. Prvo sto je mlad, drugo sto treba da odigra 20 utakmica a ne da ulazi po 10min svaku trecu utakmixu. Od Steve nema hajra momak je star, spor i nemas nikakve koristi od njega.
Ja se slazem da treba biti ali iskustvo nije na njegovoj strani. Cak sam i naveo da sam mislio da ce napraviti dobar transfer ali ti si to ignorisao i zakacio se na jedno.
Sutra u 23:15 grupa ide za CG. Svi aranzmani su rasprodani.
Sretno braco uz vas je vas Alipasinac.
Nisam ignorisao pises kao da mu je 35 godina. Momak ima 21 god, prvo kod nas da odigra jednu sezonu na spicu pa da vidimo mozemo li ga prodati. Nijedan razlog da Stevo igra a Dženisa da otjeras nema logike ako se kontamo..MocMahale444 je napisao/la:
Jok eto vitak ko grana, atleta prava![]()
Ja se slazem da treba biti ali iskustvo nije na njegovoj strani. Cak sam i naveo da sam mislio da ce napraviti dobar transfer ali ti si to ignorisao i zakacio se na jedno.
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Levin, Pact1921, tiagofaria25 i 82 gosta.