Daj listu od 2010 pa ces vidjeti da nije nista drugacije nego ove sezone.UnitedWA je napisao/la:Zabrinjavajuća je ova rečenica: By the 6th of July last year, Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic and Henrikh Mkhitaryan were all United employees.
Za Pogbu se znalo da će doći, ali pošto je to najveći transfer ikad s namjerom se otezalo i dogovaralo.
Trenutno ne znamo ništa, sve se utišalo.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Izbrisi bolan ovo, smiju ti se ljudiNitro je napisao/la:Segio-napadač????????? Ne znam nijednog Sergia koji je vezista, a da je WC.reddevil96 je napisao/la:Sergio modric kroos veratti pogba kante thiago koke naingollan vidal eto prvi koji mi padnu na pamet trenutno wc veznjaci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Modrić- nakon Pogbe najbolji veznjak na planeti
Kroos- nabijanje statistike sa bezbroj pasova prvom do sebe. WC igrač
Veratti- 150cm igrač, igra u francuskoj ligi, kad god sam ga gledao u LP-sramotio se
Thiago- Ako se misli na onog iz Bayerna, klasični špansko-brazilski firgoš koji pokušava postati Kroos, nije WC igrač.
Koke- WC igrač
Naingolan- Razbijač, navodno WC igrač, nema trofeja kojeg nije osvojio.
Vidal- crveni karton svaka bitnija tekma, rijetko neinteligentan igrač.
27.10.2020
Pazi, ja poredim prošli transfer rok sa ovim iz više razloga:CantonaBIH je napisao/la:Daj listu od 2010 pa ces vidjeti da nije nista drugacije nego ove sezone.UnitedWA je napisao/la:Zabrinjavajuća je ova rečenica: By the 6th of July last year, Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic and Henrikh Mkhitaryan were all United employees.
Za Pogbu se znalo da će doći, ali pošto je to najveći transfer ikad s namjerom se otezalo i dogovaralo.
Trenutno ne znamo ništa, sve se utišalo.
1. Mourinho je trener prošle i ove sezone
2. Prošle sezone nismo bili u Ligi prvaka, a pojačanja i to kakva su odrađena do 6. jula (za slučaj Pogba sam napisao)
3. Ove godine igramo LP, aktuelni prvaci EL, može se reći da je sistem uigran tj. zna se šta se može očekivati od Uniteda i Mourinha, samim tim bi trebalo biti lakše dovesti željene igrače, a i igrači znaju šta bi se od njih tražilo u ovom Unitedu
4. Ima li smisla porediti transfer rokove boga oca fudbala, velikog Sir Alex Fergusona pa sve da je trenutno na kormilu Uniteda kombinovani Mourinho, Pep i bubam Ancelotti? Na to sve, nije isti United 2010. i sadašnji. Tad si trebao zakrpiti 1-2 pozicije, sad barem 4.
Da se razumijemo, moji postovi nisu kmečanje, ali da sam očekivao lagodniji rok sa 3/4 mete već dovedene u ovom trenutku, jesam.
Uostalom i Mourinho se žali, ako ćemo vjerovati štampi.
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Nista nije bilo bolje ni prije dvije godine, pa ni prije tri godine. Opet ponavljam, ko je to do danasnjeg datuma zakljucio velike kupovine, ili kupio vecinu igraca?
Niko od top5 ekipa u EPL nije uradio nista konkretno. Ma sta, Real, Barcelona, Bayern, Juventus. Koga su doveli?
Niko od top5 ekipa u EPL nije uradio nista konkretno. Ma sta, Real, Barcelona, Bayern, Juventus. Koga su doveli?
Joj argumenta. Pobogu kakve to veze ima. Koliko je realno TOP igraca potrebno Realu, Bayernu itd...United MORA dovesti nekoliko konkretnih pojacanja.CantonaBIH je napisao/la:Nista nije bilo bolje ni prije dvije godine, pa ni prije tri godine. Opet ponavljam, ko je to do danasnjeg datuma zakljucio velike kupovine, ili kupio vecinu igraca?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Covjek ne konta da nema tri igraca ba svijetu koji bi pojacali Real i Barcu i da oni eto kupuju. Nama krilo igra beka,stoper drugog beka,krilo nam 10 ka,znaci ismah ti tu treba tri igraca a da ne pricamo o necem vise
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
CantonaBIH
- Kontakt:
Ne kontate vi da ovo nije Football Manager, da posaljes ponudu i to je to.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Izgleda da će za Perišića biti plaćeno sve što Inter traži. Muze kako ko stigne.
Ne može se yebeni Perišić platit' 45+ mil nikako, sve da je ovo 2045 god i da se neko sa ulice plaća po 20 mil. Neshvatljivo. Prosječan igrač, 29 god, sumnjivog kvaliteta i boom - 50 mil dat' za njega. Odlično fakat.
Ako dođe do ovoga neće mi biti dobro mjesec dana sigurno. Ponadao sam se da će se okrenuti drugim opcijama ili da će barem ispasti dobri pregovarači pa spustiti transfer na neku realnu cifru, al' ako plate koliko ovi budu tražili neka se uprava odmah vrati u Srednju školu na podučavanje. Stvarno postaju komedija sa ovim ciframa, čitav nam se svijet smije.
Ako dođe do ovoga neće mi biti dobro mjesec dana sigurno. Ponadao sam se da će se okrenuti drugim opcijama ili da će barem ispasti dobri pregovarači pa spustiti transfer na neku realnu cifru, al' ako plate koliko ovi budu tražili neka se uprava odmah vrati u Srednju školu na podučavanje. Stvarno postaju komedija sa ovim ciframa, čitav nam se svijet smije.
Samo ti gledaj kako ko igra po ytleorey je napisao/la:Izbrisi bolan ovo, smiju ti se ljudiNitro je napisao/la:Segio-napadač????????? Ne znam nijednog Sergia koji je vezista, a da je WC.reddevil96 je napisao/la:Sergio modric kroos veratti pogba kante thiago koke naingollan vidal eto prvi koji mi padnu na pamet trenutno wc veznjaci
Modrić- nakon Pogbe najbolji veznjak na planeti
Kroos- nabijanje statistike sa bezbroj pasova prvom do sebe. WC igrač
Veratti- 150cm igrač, igra u francuskoj ligi, kad god sam ga gledao u LP-sramotio se
Thiago- Ako se misli na onog iz Bayerna, klasični špansko-brazilski firgoš koji pokušava postati Kroos, nije WC igrač.
Koke- WC igrač
Naingolan- Razbijač, navodno WC igrač, nema trofeja kojeg nije osvojio.
Vidal- crveni karton svaka bitnija tekma, rijetko neinteligentan igrač.![]()
taj Verratti je u 16oj godini izgledao zrelije od Herrere, imas yt ako ne vjerujes.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Kojim opcijama, TM alternativama na foru gledaj al ne diraj.Ponadao sam se da će se okrenuti drugim opcijama ili da će barem ispasti dobri pregovarači pa spustiti transfer na neku realnu cifru, al' ako plate koliko ovi budu tražili neka se uprava odmah vrati u Srednju školu na podučavanje. Stvarno postaju komedija sa ovim ciframa, čitav nam se svijet smije.
Trenutno nemas mnogo profila koji tako pasu na sistem kao Perisa i Morata, msm dostupnih. I ova dva su za pokupit al ocito iznad nekog plafona.
Lucas bi bio rjesenje za desnu stranu no znamo da Jozun nece ici sa dva ofanz orijentisana driblera. Prije ces gledat Lingarda lijevo neg Martiala, kad bi et ovaj iz PSG i dosao.
Pisemo o nekoj realnoj situaciji jer znamo kako Portugalac razmislja te sto mu znaci potpora u svim kombinacijama.
Moguce da cemo bas za ove dvije mete izbit i 50 milki vise od realnog al ces sigurno dobiti upgrade na prijasnje stanje. Ne zbog toga sto je Perisa bolji od Martiala neg sto Jozun pomenutog zna bolje eksploatisat.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
reddevil96
- Kontakt:
Morata+Perišić+Matić=190mil€
Mourinho totalno poludio ne znam kako itko od vas moze opravdati cijene za ta tri igrača, za 200 Mil se moze sastaviti cijela ekipa a ne dovesti 3 solidna igrača a od njih 3, dvojica su višak u svojim klubovima
Mourinho totalno poludio ne znam kako itko od vas moze opravdati cijene za ta tri igrača, za 200 Mil se moze sastaviti cijela ekipa a ne dovesti 3 solidna igrača a od njih 3, dvojica su višak u svojim klubovima
Covjece Sunderland je prodao golmana za 30 miliona
Zeljeznicar! 1921 !
@Asteriks, apsolutno sam svega svjestan što govoriš, svaka je na mjestu i slažem se u potpunosti. Al' evo, ako već nema drugih i boljih rješenja od Perišića (gledajući sistem i ulogu koju on igra), pitam se šta je to naš Lingard lošiji igrač od njega, i to fakat ozbiljno kontam. Nisam puno gledao Perišića, znam otprilike da je to taj profil koji odgovara Mourinhu, radilica je, al' sam ubijeđen da je jedan prosječan igrač ograničenih kvaliteta. Ono, kad sve to sagledam i uporedim ovamo sa Lingardom - dođem na skoro slične profile i kvalitete igrača. Stavi i Lingarda onda lijevo i imat ćeš isti učinak najvjerovatnije, jedina prednost Perišića (ono što sam ja upratio) je dribling i prodornost. Ostalo sve imamo u Lingardu, koliko god to smiješno zvučalo.
Sa Moratom je malo drugačija situacija. Precijenjen sigurno jest, ne sviđa mi se to naravno, ali ipak je to igrač od 24 god, velikog potencijala i mogućnosti. Što se tiče dostupnih rješenja u napadu jedino i jesam za njega pa čak ako se i pretplati (a hoće), tak' da se njegova cifra može prežvakati obzirom šta nam om sve nudi.
Sa Moratom je malo drugačija situacija. Precijenjen sigurno jest, ne sviđa mi se to naravno, ali ipak je to igrač od 24 god, velikog potencijala i mogućnosti. Što se tiče dostupnih rješenja u napadu jedino i jesam za njega pa čak ako se i pretplati (a hoće), tak' da se njegova cifra može prežvakati obzirom šta nam om sve nudi.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Kad svima okolo pričaš koliki ti je normalno da će se tu i tamo pojaviti neko s krojačkim metrom u želji da ga izmjeri. Najvećim dijelom zbog toga muze ko stigne. United za budžet o kojem se spekuliše da je Mourinhu na raspolaganju uprkos inflaciji može potencijalno dobiti bolje igrače od ovih koji se trenutno vrte, ali ne željeni profil i sigurno ne igrače koji će već sljedeće sezone biti spremni potući se za trofej. Za takvo što klubu treba drugo ima na klupi i minimalno pet godina rezultatske neovisnosti. United je odabrao krenuti drugim putem.
Sumnjam da Morata i Perišić mogu samostalno donijeti osam pobjeda koliko je United ostao kratak prošle sezone u odnosu na prvaka, ali niti će Chelsea ponoviti prošlu sezonu niti će United upisati petnaest remija od kojih su makar pet neobjašnjivo prokockane pobjede. Ako neko odigra, u tom slučaju treba stisnuti ruku i čestitati kvalitetnijem.
Situacija je čudna, mnogi u Unitedu pa vjerovatno i Mourinho sam bi bili zadovoljni plasmanom u LP naredne sezone, ali takva očekivanja ispod očekivanja ne mogu trajati vječno. Zna se šta se stavlja kao cilj pred svakog trenera Uniteda i zna se da je biti 20 bodova iza prvaka katastrofa. Do 1. septembra United će biti Mourinhov tim u koji je samo on uložio blizu 400 miliona. Poslije toga nema više izgovora. Prema njegovim riječima United nije bio spreman biti Unitedom prošle sezone, sljedeće mora.
Sumnjam da Morata i Perišić mogu samostalno donijeti osam pobjeda koliko je United ostao kratak prošle sezone u odnosu na prvaka, ali niti će Chelsea ponoviti prošlu sezonu niti će United upisati petnaest remija od kojih su makar pet neobjašnjivo prokockane pobjede. Ako neko odigra, u tom slučaju treba stisnuti ruku i čestitati kvalitetnijem.
Situacija je čudna, mnogi u Unitedu pa vjerovatno i Mourinho sam bi bili zadovoljni plasmanom u LP naredne sezone, ali takva očekivanja ispod očekivanja ne mogu trajati vječno. Zna se šta se stavlja kao cilj pred svakog trenera Uniteda i zna se da je biti 20 bodova iza prvaka katastrofa. Do 1. septembra United će biti Mourinhov tim u koji je samo on uložio blizu 400 miliona. Poslije toga nema više izgovora. Prema njegovim riječima United nije bio spreman biti Unitedom prošle sezone, sljedeće mora.
Najgore kad ima pare,imas sve a druge opcije ti prave probleme,u pravu je Mou sto je rekao da hoce do priprema Moratu,a za Perisica necu ni da pricam,od kud mu Perisic samo da mi je znat
Zeljeznicar! 1921 !
Perisa je iskusniji i ono najvaznije - sigurniji na lopti pri visokom tempu. Vidi se rutina te samopouzdanje kljucne figure jedne jake repke + fizicki je superiorniji od Jessea.PostPostao/la Poligon10 » 04 jul 2017, 21:32
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ispade Perišić Ronaldo
Smiješno, al hajd, da se ne dovodi sa nama u vezu ismijavali bi ga kao što ste i radili dok nisu počele priče kako ga Jozo hoće, isto kao i sa Moratom, da je kojim slučajem Liverppool odlučio da ih plati toliko ne bi scouseri mogli ostati od pojedinih likova ove teme, to bi i dan i noć visili i sprdali se sa Perišićem i Moratom.
Smiješno, al hajd, da se ne dovodi sa nama u vezu ismijavali bi ga kao što ste i radili dok nisu počele priče kako ga Jozo hoće, isto kao i sa Moratom, da je kojim slučajem Liverppool odlučio da ih plati toliko ne bi scouseri mogli ostati od pojedinih likova ove teme, to bi i dan i noć visili i sprdali se sa Perišićem i Moratom.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Morata nije za sprdnju, @Rio. Bez obzira na cifru (iako jeste nerealna), on je svemirski brod u odnosu na Perišića.
Za Perišića imaju pravo i scouseri da nas yebu. 
Nemate taj stof simpatizera Uniteda pogotv ovaj rio sa svojim moralnim pridikama.
Perisa je bik al nije wc.
Perisa je bik al nije wc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.