FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Projic ce u Sarajevo stici u cetvrtak ili petak.
Prema onom portalu nema prijenosa utakmice ni na jednom kanalu.
Prema onom portalu nema prijenosa utakmice ni na jednom kanalu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvi put cujem za ovu ekipu u evropi ikad. Niedecorn iz Luksemburga izbacio Glasgova iz evropa lige? Strasno! Nas strah Zete jbt haha.
Niko i ne govori da Dženisa treba otjerati, al' ovakav kakav je trenutno, mislim da ne smije i ne može biti prvi napadač Želje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čudan termin polaska, biće znači u četvrtak vazdan u PodgoriciLjoZee je napisao/la:Sutra u 23:15 grupa ide za CG. Svi aranzmani su rasprodani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Nista od prenosa za nas koji nismo dobili godisnje odmore jos, joj tuge boze
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
K'o i u Petrovcu i u Skoplju i u Budimpešti i... Mislim da neće biti baš u Podgorici, al' kako ovo nije mjesto za takvu diskusijuRaonffa je napisao/la:Čudan termin polaska, biće znači u četvrtak vazdan u PodgoriciLjoZee je napisao/la:Sutra u 23:15 grupa ide za CG. Svi aranzmani su rasprodani.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma razumijem ja to sve, nego onako kažem i da krenu u četvrtak ujutro, opet će regularno stići na utakmicu. Al' dobro nejse, kao što kažeš nisu te stvari za ovog foruma.anonimni je napisao/la:K'o i u Petrovcu i u Skoplju i u Budimpešti i... Mislim da neće biti baš u Podgorici, al' kako ovo nije mjesto za takvu diskusijuRaonffa je napisao/la:Čudan termin polaska, biće znači u četvrtak vazdan u PodgoriciLjoZee je napisao/la:Sutra u 23:15 grupa ide za CG. Svi aranzmani su rasprodani.
Raonffa je napisao/la:biće znači u četvrtak vazdan u Podgorici
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sinan vec dva teksta na svom portalu objavio o hotelu gdje su nasi smjesteni. [emoji38]
Ima se, moze se.[emoji41]
Ima se, moze se.[emoji41]
da su one ekipe od prije 4-5 godina imale uslova ko ova danasnja gdje bi im kraj bio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Cuj sutjesku ce prenosit njihova tv, cudno, reko bi covjek da je ova nasa utakmica privlacnija za sire mase
Znaci tekstualni pa onda cekanje izvjestaja na 1921.
jel ima negdje kolike su novčane premije uefe za prolaz u drugo i treće pretkolo eurolige! drugom se nadam, treće je naučna fantastika, ali interesuje me koliko je para
210000€ za drugo i 220000€ za trećejestamaji je napisao/la:jel ima negdje kolike su novčane premije uefe za prolaz u drugo i treće pretkolo eurolige! drugom se nadam, treće je naučna fantastika, ali interesuje me koliko je para
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ko sa malte pretprosle godineLjoZee je napisao/la:Znaci tekstualni pa onda cekanje izvjestaja na 1921.
- MocMahale444
Oni su jos u kamenom dobu mufloni ljen-cu-ge.
Svakakvi timovi igraju ovo takmicenje. Ako izgubimo od ovih seljobera onda je bruka.
Svakakvi timovi igraju ovo takmicenje. Ako izgubimo od ovih seljobera onda je bruka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
znači skoro isto bez obzira kad ispadneš? ili je u pitanju dodatnih dvjesto milja po pretkolu?anonimni je napisao/la:210000€ za drugo i 220000€ za trećejestamaji je napisao/la:jel ima negdje kolike su novčane premije uefe za prolaz u drugo i treće pretkolo eurolige! drugom se nadam, treće je naučna fantastika, ali interesuje me koliko je para
dodatnihjestamaji je napisao/la:znači skoro isto bez obzira kad ispadneš? ili je u pitanju dodatnih dvjesto milja po pretkolu?anonimni je napisao/la:210000€ za drugo i 220000€ za trećejestamaji je napisao/la:jel ima negdje kolike su novčane premije uefe za prolaz u drugo i treće pretkolo eurolige! drugom se nadam, treće je naučna fantastika, ali interesuje me koliko je para
A ni protiv Lovćena nije bio nikakav prenos iz CG koliko se sjećam. Doduše, nije bio ni sa Koševa, mada domaće i ne računam kad idem na njihirfo je napisao/la:ko sa malte pretprosle godineLjoZee je napisao/la:Znaci tekstualni pa onda cekanje izvjestaja na 1921.
@jestamaji
Posebno obje cifre
Bilo je na Obn u ja mislim prenos iz Petrovca, moguce da su i Crnogorci tad prenosili..Raonffa je napisao/la:A ni protiv Lovćena nije bio nikakav prenos iz CG koliko se sjećam. Doduše, nije bio ni sa Koševa, mada domaće i ne računam kad idem na njihirfo je napisao/la:ko sa malte pretprosle godineLjoZee je napisao/la:Znaci tekstualni pa onda cekanje izvjestaja na 1921.
@jestamaji
Posebno obje cifre
Trenutno korisnika/ca: addebisi, Arma00, avalPacidoroP, bvsic, Ferroviere1987, Hrasno15, lakilone, MarcosSenna, ristagrad, Riziko, Sarun, Seher1921, Vranacrna, ZeljeznicarUberAlles i 171 gost.