FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 04 jul 2017, 21:07

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Zaria Balti - Sarajevo 1. poluvrijeme:
Ukupno šuteva : 3 - 5
Udarci u okvir: 2 - 0
Posjed lopte: 61% - 39%
Korneri: 2 - 3

Zaria Balti - Sarajevo 2. poluvrijeme:
Ukupno šuteva : 2 - 15
Udarci u okvir: 0 - 5
Posjed lopte: 37% - 63%
Korneri: 0 - 8

E moj Cala ziherasu...
Tačno te duša zaboli kad ovo vidiš! I kažu nije Ćala kukavica i direktni krivac za ovu sramotu u Mold.
Druga ekipa, nevjerovatno..
Njihova dva stopera su spora tako sa igranjem Ahmetovica koji je u ocajnoj formi im idemo na ruku , Hebibovic me Iritira kad znam da imamo Kuzmanovica i stvarno ako je iko pokazao da mu treba jedno 20 situacija da napravi nes dobro to je on, Mi njih trebamo zabit na njihovu polovicu sa istom ovom postavom od zadnjih 30 minuta i taman da ga i primimo a ja kolko sam vidio kad smo ih tako pritisli nisu pola presli dva puta , taman i da primimo go sa tako agresivnom igrom razbijas njihovu i mozes im utrpat 5 , jer se pokazalo da ako ih pustis posebno zadnju liniju da igraju koja je nivo Visa kosove onda ovaj malo bolji dio ekipe naprjed nam moze opucat koji put na go , sto u nasem slucaju nije dobro , dva suta dva gola. Nadam se da Cala stvarno je vidio na kraju da je to sto treba uradit od starta , nema cekanja , bolji si , nema nadmudrivanja. I kad zabijemo 1 molim te cala ne kalkulisi , igras sa timom koji je ispod ranga Luxemburske lige pobogu a Makedonci im dali 3 onim nakim i ti si sebi dozvolio da izgubis , ne samo to ti si ocekivao da izgubis . Najvise me Cale strah. Volio bi da je on taj da nas moze odvest u zeljenom pravcu al zamisli njega protiv Kiprana ako ocekuje poraz od ovih. I prisjede mi sad tamo sto procita , znaci mi radi Saida koji je odigro 2 i po tekme i uzima lud kes ne mozemo dovest Stojceva . Kako pri podpisivanju ugovora , mislim to su osnovne stvari kod svakog ugovora , posebno sa igracima sklonim ozljedama , ako ne odigras 15 utakmica ove sezone polovimo ti platu i to svaki igrac koji iole je posten ce potpisat , 15 tekmi u sezoni za najbolju platu daleko. Vas mi je prisjelo to . Tretirali smo ga ko legendu ovdje , voljeli ga , uvjek podrska al ovo je bezobrazno u pm . Kad on nije u stanju dovest se da igra ovu ligu a oce da uzima isti kes . Al opet nasi krivi ko god je taj ugovor sastavio. Dolazi ti igrac nije igro kamaru i ti ne stavis nikakvu klauzulu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 jul 2017, 21:15

pitic je napisao/la:Sve je ovo njihov lobi u savezu završio.

Bez kazne za fašističko orgijanje: Ukinuta kazna Širokom Brijegu

Apelaciona komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine poništila je kaznu Nogometnom klubu Široki Brijeg koju je donijela Disciplinska komisija NSBiH.

Podsjetimo, Disciplinska komisija NSBiH je nakon uzvratnog susreta finala Kupa BiH na Pecari protiv Sarajeva kaznila Široki Brijeg sa 25.000 KM i sedam utakmica bez prisustva publike na domaćim utakmicama na Pecari.

Najveća kazna u bh. nogometu ikada je izrečena “zbog propusta u organizaciji, podsticanja mržnje prema drugim licima na osnovu nacije i religije od strane navijača, skandiranja fašističkih slogana, omalovažavanja državne himne, upotrebe pirotehničkih sredstava i distribucije alkohola na stadionu”.

Širokobriježani su uložili žalbu koju je danas Apelaciona komisija usvojila, te je vratila Disciplinskoj komisiji na ponovno razmatranje.

Disciplinska komisija bi se trebala sastati naredne sedmice, a i nakon nove odluke će Širokobriježani imati pravo žalbe.
Sramota je ovo i to strasna i treba nam ovako pa ce se za 10 godina cuditi pdakle neonacisti i zasto covjek s djetetom ne moze otici na utakmicu.... samo tolerisati morone i super ce nam biti svima, vazda je kod nas bilo pametniji popusta i onda imas drustvo u kojem budale vode glavnu rijec... evo i savez pametan pa popustio.
You are someone else I am still right here

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 jul 2017, 21:48

Polahko s Čalom, jest kriv za Moldaviju al' ne zaboravite da ga je stativa dijelila od grupne faze. Samo da ne kalkuliše ovoliko, a iskustvo igranja u Evropi definitivno ima.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Evolution87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 04 jul 2017, 21:53

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Svi u Zariuuu
Na Maltu*
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2017, 21:55

fera je napisao/la:

Apelaciona komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine poništila je kaznu Nogometnom klubu Široki Brijeg koju je donijela Disciplinska komisija NSBiH.

Podsjetimo, Disciplinska komisija NSBiH je nakon uzvratnog susreta finala Kupa BiH na Pecari protiv Sarajeva kaznila Široki Brijeg sa 25.000 KM i sedam utakmica bez prisustva publike na domaćim utakmicama na Pecari.

Najveća kazna u bh. nogometu ikada je izrečena “zbog propusta u organizaciji, podsticanja mržnje prema drugim licima na osnovu nacije i religije od strane navijača, skandiranja fašističkih slogana, omalovažavanja državne himne, upotrebe pirotehničkih sredstava i distribucije alkohola na stadionu”.

Širokobriježani su uložili žalbu koju je danas Apelaciona komisija usvojila, te je vratila Disciplinskoj komisiji na ponovno razmatranje.

Disciplinska komisija bi se trebala sastati naredne sedmice, a i nakon nove odluke će Širokobriježani imati pravo žalbe.
Sramota je ovo i to strasna i treba nam ovako pa ce se za 10 godina cuditi pdakle neonacisti i zasto covjek s djetetom ne moze otici na utakmicu.... samo tolerisati morone i super ce nam biti svima, vazda je kod nas bilo pametniji popusta i onda imas drustvo u kojem budale vode glavnu rijec... evo i savez pametan pa popustio.
Ko hoće da vidi taj i vidi. Imaju svoj lobi u Apelacionoj komisiji koja je samo slučaj vratila nazad na ponovno razmatranje. Drugim riječima pusti neka vremena prođe od dešavanja pa kada se smiri bura onda ćemo preko svojih ljudi u apelacionoj vratit slučaj nazad i onda ponovno na disciplinskoj izganjati puno manju kaznu u ovakvoj mirnoj situaciji bez velike medijske bure. I slučajno ako bude opet donesena odluka koja je loša po njih opet će se zažili i opet će im proći. Savez je nemoćan zato što je nacionalno podjeljen i svako svoje gura i interveniše sve za svoje. Boli Hrvate u savezu racku šta se je dešavalo u Lištici, jednostvno boli ih racku, najbitnije im je pomoći Lištici.
SRETAN BROJ - 1725

High

Post Postao/la High » 04 jul 2017, 22:00

bordoakapitar je napisao/la:

Ti si optereceni primitivac koji zivi u XV vijeku a to sto si citirao je navijacka pjesma FKS koju je Marjan spominjao na pocetku svake utakmice i zato je tu.
Ateista sam se rodio!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Interne pošalice ili oslovljavanja koja se tiču nekoliko forumaša i mene nisu tvoja briga, jer se ne tiču tebe, već njihovog odnosa sa mnom. Čak i kad se gledaju kako god, opet nemaju negativnu konotaciju, ni u žargonu. Ti si poremećen jer psuješ majke, javno, jer mlatiš o kakvoj kvazisekularnosti a pišeš pjesme o slavi čaršije i Boga. To kako se mi nazivamo nije tvoja briga i nemoj biti naporan.

Ako spomenutim forumašima smeta što ih tako zovem, a sumnjam da je tako, javno ću im se izviniti, ali to opet nije tvoja briga.
Zadnja izmjena: High, dana/u 04 jul 2017, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 04 jul 2017, 22:02

Crnkić Nermin jedan je od nas! :D :kafa:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 jul 2017, 22:05

Selam za sejha i dzemat, izdrzite !!! :mrgreen:
Zar neko fakat ozbiljno shvata nasu konverzaciju i nazivanje ovim imenima :-O ako ih ima, kod sejha da vam zapise !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 04 jul 2017, 22:09

Djeste jaja vidi mi gujabije
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2017, 22:13

skoroalen je napisao/la:Polahko s Čalom, jest kriv za Moldaviju al' ne zaboravite da ga je stativa dijelila od grupne faze. Samo da ne kalkuliše ovoliko, a iskustvo igranja u Evropi definitivno ima.

Upravo to. I mene nervira što mu igra npr. Bekić u prvoj, ali opet on je s njima svaki dan na treninzima i sigurno da nešto vidi u njima. Također, čovjek nije imao ni solidnu klupu prošle sezone. Možda je i trebao dati više šanse Liivaku i Leliću, ali mislim da nije htio kockati, jer je svaki bod bio zlata vrijedan. Jednostavno čovjek ne voli da mijenja. Nas je sahranila realizacija u drugom dijelu sezone, to nas je najviše zayebalo. Glupo mi je vidjeti komentare gdje mu se spominje umrla majka, da je ubleha, da je obični opštinar itd., jer čovjek i trener kao što je Čala to nije zaslužio ni trunku. Spominjanje mrtvih nije zaslužio ni najgori dušman, jer je to nešto najodvratnije.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2017, 22:14

Sjećam se mnogih insajdera i pokušaja insajdera. Sada nema nikog svi rastjerani :?
SRETAN BROJ - 1725

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 04 jul 2017, 22:17

Jeste isto kakve zenice, sve im nesto smeta. :lol

Vratite nam pitica, ovaj zvanicni je dosadan. :kafa: :

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2017, 22:21

RN87 je napisao/la:Djeste jaja vidi mi gujabije
Vojim pjavuše i mrkuje :urnebes: :urnebes:

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 04 jul 2017, 22:30

fera je napisao/la:

Tako je majstore. Leglo ustašluka je to. Pa samo pogledajte naziv navijačke skupine škripari. U prošlosti su to bile ustaške jedinice što su činile zločine. A što se tiče dijela kako neko reče da su to izlobirali, ja bih samo dodao da je Željo dobro kumovao ovoj odluci. Došli ljudi i rekli kod nas uvoditi red a gledajte šta Željo radi mislim na štimanja raznorazna, u Zambiji nije ovako. I naravno poklopili Bošnje ostavili ih na čistini. U suprotnom ode Željo u cvajtu. Hahahaha. Pa šta bi tatica Osim iz komiteta za nenormalizaciju onda.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 04 jul 2017, 22:32

I ova i prethodna uprava je krasna.
I ovaj i prethodnih 5 trenera su bajni.
Svi igrači u proteklih 5 godina su fantastični.

Kad ih uporedim sa ovim jadom i čemerom koji ih prati i "podržava". Na nivou smo Igman Konjica (nikakva uvreda). Samo nas može biti sram i stid. Sve nas!
Sabrine mi moje!

kaladze
Kontakt:

Post Postao/la kaladze » 04 jul 2017, 22:33

Izgleda da ce Dupovac biti stoper za rotaciju.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 04 jul 2017, 22:35

Sad sam pisao NSBIH , znam da nece citat , al makar sam malo frustracije izljecio , ukinut kaznu za ono orgijanje je previse i svi koji kukaju inace svuda su trebali njima pisat i jednom , valjda jednom otic pred taj savez i rec dosta ba vise talova , nacionalnih , ovo je fudbal. Ako Onako nes uradi BILO KOJI KLUB TJ NJEGOVI NAVIJACI TREBA BIT RIGOROZNO KAZNJEN , NIJE BITNO KO JE . DANAS SU POSLALI POR OMLADINI , ONU KOJU ONI HOCE DA SE VIORI , NACIONALIZAM JE OK , JER DOK JE NACIONALIZMA NJIHOVE GUZICE SU SIGURNE
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 jul 2017, 22:35

AlfredNobel je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Polahko s Čalom, jest kriv za Moldaviju al' ne zaboravite da ga je stativa dijelila od grupne faze. Samo da ne kalkuliše ovoliko, a iskustvo igranja u Evropi definitivno ima.

Upravo to. I mene nervira što mu igra npr. Bekić u prvoj, ali opet on je s njima svaki dan na treninzima i sigurno da nešto vidi u njima. Također, čovjek nije imao ni solidnu klupu prošle sezone. Možda je i trebao dati više šanse Liivaku i Leliću, ali mislim da nije htio kockati, jer je svaki bod bio zlata vrijedan. Jednostavno čovjek ne voli da mijenja. Nas je sahranila realizacija u drugom dijelu sezone, to nas je najviše zayebalo. Glupo mi je vidjeti komentare gdje mu se spominje umrla majka, da je ubleha, da je obični opštinar itd., jer čovjek i trener kao što je Čala to nije zaslužio ni trunku. Spominjanje mrtvih nije zaslužio ni najgori dušman, jer je to nešto najodvratnije.
Ma ima on puno grešaka, nije da nema, i raju to nervira. Al treba reći kako jest, a Čala ima iskustvo. Ja vjerujem u prolaz iako mislim da neće bit' baš lahko, al' prolazimo aBd.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 jul 2017, 22:44

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

Ma ima on puno grešaka, nije da nema, i raju to nervira. Al treba reći kako jest, a Čala ima iskustvo. Ja vjerujem u prolaz iako mislim da neće bit' baš lahko, al' prolazimo aBd.

Ima, slažem se. Ja mu zamjeram što u prvoj igraju Bekić i Hebibović, ali ja tu ne mogu ništa. Ali, zamisli gdje bi bili sad da on nije došao, tj. gdje bi bili na tabeli. I ja mislim i očekujem jednu tešku utakmicu, ali se naravno nadam jednoj dobroj igri i prolasku dalje aBd.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 jul 2017, 22:45

Čuda se dešavaju :kafa: Da su nas izbacili gorilo bi iznad Sarajeva, al ko su ovi Rengersi jbo njih.

U prvom pretkolu Evropske lige, Senzacionalno: Klub iz Luksemburga izbacio Rangerse!
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 04 jul 2017, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], Bordo10, edgarallanpoe04, Haksss, Rajvosa4ever, Rodman, TETRAPAK i 72 gosta.