Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

materazzi
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la materazzi » 23 avg 2010, 19:35

lijepo je vidjeti stast pred pocetak nove sezone , svima zelim puno srece u prvenstvu i evropskim utakmicama , takodje volio bih puno lijepih diskusija na ovoj temi ali bez vrijedjanja i provociranja , npr pogrdna imena za protivnicke klubove itd jer ko god to radi mora ocekivati i takav odgovor a onda se stvari mogu samo pogorsati i zakomplikovati , sitnih z. ajebavanja ce biti i ona su ok da se drzi napetost i strast ali bih volio da budemo kulturni i da uzivamo u igri i rezultatima nasih klubova , jos jednom puno srece ..

ocekujem duplu krunu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 19:38

kaže galiani da su do juče šanse da ostane u barseloni bile 99,99%, a danas su spale na "samo" 99%, hehhe
al igra se u srijedu s njima pa ko zna možda u toj prazničnoj atmosferi i dogovore nešto, inače se navodno ibra dogovorio s milanom oko svojih uslova, trebao bi dobiti 6 m eura za godinu, tj. za nekih 10 mjeseci, al ostaje teži dio a to je nagovoriti barsu da igrača kojeg su prošle sezone platili suhim zlatom sad puste za siću

a što se tiče vrijeđanja to od mene niko neće čuti, to je svojstveno najčešće interovim navijačima kojih dosta u potpisima umjesto veličanja svog kluba vrijeđaju neke druge, kompleksi ili nešto drugo ne znam
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 avg 2010, 19:39

ova tema ima sav potencijal da bude najvatrenija, the roof,the roof is on fire .. :mrgreen: al ipak je to calcio,nije ovo poligon za schalke ili man city-je ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 avg 2010, 20:02

sta nam ovo nema romanista niti monta :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 avg 2010, 20:35

tony-mortale je napisao/la: a što se tiče vrijeđanja to od mene niko neće čuti, to je svojstveno najčešće interovim navijačima kojih dosta u potpisima umjesto veličanja svog kluba vrijeđaju neke druge, kompleksi ili nešto drugo ne znam
http://it.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Prisco 8-) to su ti cuvene izjave jednog od najvecih Interista svih vremena... nije to vrijedjanje nego jendostavno ono podbadanje malo ostala dva kluba :D u tome je bio najjaci ...sad bih par izjava bacio ovdje ali necu opet ce poceti neka bezze rasprava :D

uglavnom da vam i ja svima(konkurentima) zazelim srecnu sezonu i fer borbu za drugo mjesto koje vam je preostalo :D...

drago mi je sto sam se registrovo ovdje...vidim bit ce pravo vatreno :D ...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 20:50

@huska, ma da si samo ti pa i nekako al ima takvih još bar 5-6, doduše vidim neki su već i promjenili potpis hehe, a zar taj nije imao nijednu izjavu u kojoj je rekao nešto fino za inter pa da to staviš, već samo neke gluposti o drugima koji su mu očito bili trn u oko čim ih je spominjao, evo ti nađi izjavu baresija ili maldinija u kojoj kažu nešto ružno protiv bilo kojeg kluba, e to su veličine a ne neki tamo tvoji.
al kad već vučeš za jezik ta oba kluba koja spominje taj lik nebi postojala da jedan puno veći klub od njih u tom gradu nije osnovan pa su oni onda se odvojili i napravili taj drugi, to je isto da ružno govori o svom ocu jer da nije bilo ovog prvog nebi bilo ni njega

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 avg 2010, 20:58

on je bio sam navijac Intera nista vise...pa sad zamisli tko je on za nas kada je kao navijac legenda kluba...a maldini je bog za mene jedini igrac kojeg postujem i cijenim u bilanu...uz Zanettia najveci igrac zanjih 20-ak godina...

dakle nisu to ni kompleksi ni nista nego jednostavno rivalitet izmedju ova tri kluba...samo sto je ovaj znao naci prave rijeci :D

evo malo :

“Najveća radost? Milan u Seriji B. Jednom plaćeno, a jednom gratis”,
“Da je moj sin Luigi navijao za Milan tražio bih analizu krvi”,
“Protivnik sam bilo kakve vrste rasizma, ali svoju kćer nikada ne bih dao milanisti”,
“Gledanje utakmice Milan - Cavese 1:2 u Seriji B 1982. liječi sve bolesti”,
“Što mislim o Interistima koje vode ludi noćni život? Ne bih znao, ne nazivaju me kad izađu vani”,
“Ispričavam se svojim roditeljima, ali između njihovih slika držim Ronaldovu”,
“Milan? Bojim se da će ove godine ostati u Serie A”,
“Čemu se nada u večerašnjem derbiju Juventus - Milan? Nadam se da će oboje izgubiti”,
“Što mislim o utakmici Juventus - Milan? Ne komentiram nižerazredne momčadi”,
"Prazan Dell'Alpi? Utakmice se mogu kupiti, ali ne i pravi navijači."
"Gattuso u reprezentaciji? Dobro... čak i prelijepi gradovi imaju kanalizaciju."
"Inter je nastao od grupe koja je napustila Milan. To pokazuje što sve možeš napraviti krenuvši iz ničega"..... itd itd itd

8-)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 avg 2010, 21:02

silenT. je napisao/la:evo da i ja nešto napišem.... neznam svrhu zadnjih 20 postova u stilu moj tata je jači od tvog tate...
po meni prednost je lani imao Milan dok sad bi dao blagu prednost Juventusu...
ipak mišljenja sam da ove godine nitko nemože uzet naslov Interu... prejaki smo na svim pozicijama, odveć uigrani i jurimo ponovo po duplu krunu u Italiji... objektivno mislim da nećemo obranit samo Ligu prvaka....u njoj dajem prednost Barci i Realu (isključivo zbog Josea), a protiv Engleza i ostatka svijeta mislim da smo blagi favoriti... tako da tom računicom očekujem polufinale...

moj dojam je da će se Roma i Juve boriti za drugo mjesto, a za četvrto će biti bitka Milana, Napolija, Viola i oba tima iz Genove....
daj ne lupetaj bolan prosle sezone govorili su da ce Juve osvojiti Seriu-a kad su doveli Diega,Mela i jos neke daj pls ne lupetaj nigdje nije bilo Milana i Intera,a ove sezone Milan po meni nije sto ga volim ima potencijal da igra s Interom ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 21:03

@huska
znači upravo je onako kako sam rekao, nije toliko govorio o klubu koji navodno voli i za koji navija nego kontra drugih, ah dobro znam da ima i takvih kojima je draži tuđi neuspjeh nego vlastiti uspjeh, naročito u našim krajevima, al očito takvih budala ima svuda.
al našao si čijim ćeš se izjavama diviti, pa jel giusepe bergomi ikad išta izjavio? ili taj zaneti koje je gospodin?
takvim se treba diviti a nekim poluretardima, al imaš pravo izbora, ti si svoj očito već napravio

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 21:19

tony-mortale@

ne kontam sto to tebi tolko smeta...ovo prcanje je najnormalnije,ja imam jarana navijaju za Milan i Juve i uvijek tu ima prcanja,naravno bez vrijedjanja i slicno.tako da opusti se malo,nije tebe ni bilo koga drugog uvrijedio ni u jednoj od onih izjava,samo se covjek zeza ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 22:06

nigdje ja nisam rekao da on mene vrijeđa s tim, al da govori dosta o sebi-govori, evo recimo ja stavio u avatar milanove uspjehe a kod vas jedan levat stavio kako neki lik piša po milanovom grbu, pa ti sad vidi ko tu iskazuje ljubav prema svom, a ko mržnju prema drugom, ev npr. ti umjesto onih uvreda koje si prije imao sad fino slaviš tri trofeja koje je tvoj klub osvojio pa ti i svi ostali skontajte šta je ljepše i u sportskom duhu, al ako vam admini i moderatori dozvoljavaju vi naravno možete i drugačije ja nit vam branit nit to mogu

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 22:11

cini mi se da si normalan lik ( iako navijas za Milan :mrgreen: ) i ja sam te onda ispostovo kad si reko da nije u redu sa potpisom,al fazon je brate u tome da je sve to samo zezancija i malo provociranja,nista strasno.nema uvreda,nema ruznih rijeci,samo zezancija.eto npr ima jedan navijac Milana ovde na forumu,svaki post mu je Inter merda i slicno,ne vidim da mu je iko od Interovaca ista prigovorio jer je to normalno da malo provocira. 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 avg 2010, 22:17

Interista di cuore je napisao/la:cini mi se da si normalan lik ( iako navijas za Milan :mrgreen: ) i ja sam te onda ispostovo kad si reko da nije u redu sa potpisom,al fazon je brate u tome da je sve to samo zezancija i malo provociranja,nista strasno.nema uvreda,nema ruznih rijeci,samo zezancija.eto npr ima jedan navijac Milana ovde na forumu,svaki post mu je Inter merda i slicno,ne vidim da mu je iko od Interovaca ista prigovorio jer je to normalno da malo provocira. 8-)
ma sve ja to shvatam, pa i ja se nekad i našalim i malo provociram al nekog omalovažavati i vrijeđati je baš dno, a ja ne kažem da su takvi samo navijači-simpatizeri tog i tog kluba, naravno da takvih ima svugdje pa samim tim i milanista tako da se ovo i na njih odnosilo, ja svakog zovem ili imenom ili skraćenim imenom, nikavi šinteri printeri, jube, merda i sl.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 avg 2010, 22:21

slazem se s tobom u potpunosti oko svega sto si napisao... :ugeek:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 23 avg 2010, 22:29

GRANDE PEPPINO 8-) kako li su samo ove izjave djelovale na rodjake u milanu kada vas zapale ovako :D

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 24 avg 2010, 10:23

Imam jedno pitanje , prosle godine sam uplatio na omnisport.com da gledam italijansku seriu a , ali ove godine do danas nema ponude za istu , pa da li iko zna slicnu stranicu ili zna u cemu je problem , havala.

A boga mi za zlatana ovo ozbiljno cim onaj njegov raiola prica da je sad sve moguce i da pregovori pocinju sutra .

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 24 avg 2010, 10:27

Ponedjeljak, 23.08.2010.

Mediaset: Milan dogovorio transfer s Ibrahimovićem

Prema informaciji koja se pojavila na programu talijanske TV-kuće Mediaset, inače kompanije u vlasništvu talijanskog premijera i vlasnika AC Milana Silvija Berlusconija, Zlatan Ibrahimović novi je nogometaš milanskog kluba...

Objavio je to novinar Carlo Pellegatti obznanivši da bi Ibrahimović ugovor trebao potpisati u petak te pojasnivši prirodu samog transfera:

- Milan i Ibra dogovorili su ugovornu suradnju. Između te je dvije strane dogovor postignut. Šveđanin će po godini zarađivati šest milijuna eura od Milana, dok će ostatak njegove plaće pokrivati Barcelona. Zlatan je uistinu sretan što se priključuje Milanezima i oduševljen što će igrati Ligu prvaka. To je za njega bio ključan faktor – ispričao je novinar.Interisti hocemol sad uporedjivati igrace il Juventini :mrgreen:

Sve je u priči mutno. Radi li se o jednogodišnjoj posudbi nakon koje bi se Ibrahimović vratio na Nou Camp? I zašto bi Barcelona pristala najskupljeg igrača u povijesti kluba posuditi i još za njega plaćati dok igra u drugom klubu?

Vijest utoliko ima težinu jer dolazi iz najbližeg medijskog izvora Silviju Berlusconiju, te stoga može biti indikator budućih događanja.

U dijelu talijanskih medija nadalje se spominje da bi transfer uključio i Marca Borriella, Milanova napadača koji bi otišao u suprotnom pravcu.

Ibrahimović je prošlog ljeta došao na Nou Camp iz Intera za odštetu u ukupnoj protuvrijednosti od 70 milijuna eura (Samuel Eto'o plus novac). Ugovor s katalonskim klubom 29-godišnji centarfor ima do srpnja 2014. godine.

Raikkonen
Kontakt:

Post Postao/la Raikkonen » 24 avg 2010, 10:34

silenT. je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:daj ne lupetaj bolan prosle sezone govorili su da ce Juve osvojiti Seriu-a kad su doveli Diega,Mela i jos neke daj pls ne lupetaj nigdje nije bilo Milana i Intera,a ove sezone Milan po meni nije sto ga volim ima potencijal da igra s Interom ;)
ko je to govorio majke ti ??? misliš ja kao Interovac da sam govorio da će juve bit prvak Italije... uopće nekužim tvoj post.... nebuloza živa.....juventusovci su možda busali da će osvojit Scudetto prije početka prvenstva,a šta će drugo.. neće srat kako će ispast.... a ovo da Milan ima potencijal je moguće, ali u Livnu u podrumu Vodovoda...
evo vidim i vas sad.... pušete se svi prije početka i neka, izdušit će te vrlo brzo...
ja ponovo tvrdim da jedino nam Roma može parirat i eventualno juve s novim trenerom i tim novim igračima (pojačanjima), ali vidit ćemo... i lani su pokupovali svašta pa nisu imali igre... možda Del Neri nešto i smućka od njih...
uglavnom, ZASIGURNO tvrdim da Milan nema NIKAKVE šanse protiv nas....i to je objektivno i realno razmišljanje.... a to što si ti subjektivan je druga stvar... budite sretni i s 4-im mjestom iako ni tu nespadate trenutno...
Proklinjat ces Zlatana Ibrahimovica kad vam bude presudjivao :mrgreen: ..........zivi bili pa vidjeli brzo ce taj derby.....Inter s Mourinhom i bez njega nije isti....a Milan je duplo jaci ove sezone...a i prosle sezone onu drugu tekmu smo vas pocijepali al lopta nije htjela uci ak ces realno....fulali smo penal a vi ste zabili iz slobodnjaka nemoguce i jedan duga lopta na Milita.....nikakva izradjena sansa nije bila u toj tekmi a mi smo ih imali pregrst.....al jednostavno nije bila nasa noc!!!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 avg 2010, 11:05

Zingaro ce samo potvrditi svoj nadimak ako predje u Milan.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 24 avg 2010, 12:17

Pa imal iko da zna koja se online stranica placa za gledanje seria a , znam da ce mnogi reci pa imas free stream ali ja sam spreman platiti , prosle godine sam gledao na omnisport i bilo je 6 utakmica sedmicno a kvalitet je vrhusnki kao na tv u jos je hd , ali oni valjda ove godine nisu otkupili prava , pomozite a sezona pocinje u subotu.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []