Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

reddevil96
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la reddevil96 » 04 jul 2017, 22:44

Simon Stone @sistoney67
It is a tricky one re @ManUtd and Jose. Understand he wants players but club don't want to get bounced into bad deals.

Podrška Edu

Sent from my iPhone using Tapatalk

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 04 jul 2017, 23:09

Poligon10 je napisao/la:@Asteriks, apsolutno sam svega svjestan što govoriš, svaka je na mjestu i slažem se u potpunosti. Al' evo, ako već nema drugih i boljih rješenja od Perišića (gledajući sistem i ulogu koju on igra), pitam se šta je to naš Lingard lošiji igrač od njega, i to fakat ozbiljno kontam. Nisam puno gledao Perišića, znam otprilike da je to taj profil koji odgovara Mourinhu, radilica je, al' sam ubijeđen da je jedan prosječan igrač ograničenih kvaliteta. Ono, kad sve to sagledam i uporedim ovamo sa Lingardom - dođem na skoro slične profile i kvalitete igrača. Stavi i Lingarda onda lijevo i imat ćeš isti učinak najvjerovatnije, jedina prednost Perišića (ono što sam ja upratio) je dribling i prodornost. Ostalo sve imamo u Lingardu, koliko god to smiješno zvučalo.
.
Ma brate da je babo ferguson trener bili bi i sa ovim igracima mozda i prvi kandidati za ligu al ovako Murinjo ne zna od prosjecinih igraca napraviti zvijezde ako nista bar na jednu sezonu. Manchester treba gradit ekipu oko Martiala, Rashforda, Pogbe, Baileya, svi bi oni mogli igrati u prvim postavama vecine najjacih Evropskih ekipa samo ih treba bolje iskorisiti jos kad dodas ove iskusnije Matu, Mikija, Runija, Valensiju, Hereru, De geu, dobijes vrhunsku ekipu. Bolje je ne dovoditi nikoga nego dovoditi ove tipa Perisica, daj priliku nekom mladem igracu koji moze postati zvijezda a ne nekom za koga nisi siguran da ce uspjeti u Engleskoj i ako uspije trajat ce sezonu, dvije i to je kraj.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 04 jul 2017, 23:46

Neil Custis @ncustisTheSun
EXCL: Rooney IS going to Everton.
OFF Utd US tour.
GONE by end of the week.
All done.
11:30 PM - 4 Jul 2017
Novinar Suna,i nije nesto provjereno ali mozda se i desi.
slika

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 05 jul 2017, 00:52

Ponuđeno 45 miliona za Perišića, Inter hoće 55 :rol: [Di Marzio]
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 05 jul 2017, 02:59

Izgleda da su priče oko Rooneya ozbiljnije i da će ubrzo postati član Evertona. Ne znam šta reći, u stvari i nema se puno reći. Jedino mu se možemo zahvaliti i zaželiti sreću u novom/starom klubu, da uspješno okonča prebogatu karijeru i da nam se na kraju ponovo vrati. Ostavio je veliki trag, zasigurno jedna od većih legendi kluba što i govori titula najboljeg strijelca ikad. Rooney, all the best ! :salut:

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 05 jul 2017, 08:46

Ekipa koja je zavrsila 6. u ligi i koja je prepuna prosječnih igrača(fella darmian lingard blind young jones....) tjera jedinog rođenog pobjednika u ekipi i najboljeg strijelca u povijesti kluba
Bez obzira na njegovu slabu formu bilo bi bolje da su se s njim dogovorili smanjiti ugovor nego se rastati na ovakav način ali to je očekivano jer ipak je naš trener legenda Che

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 05 jul 2017, 08:48

Ja eto treba mu davat 230k sesmicno jer je on pobjednik joj J*** ti fudbal

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 05 jul 2017, 08:49

Da, čini se da bi Rooney zaista mogao putem svog boyhood kluba. Lukaku odlazi a Barkley je u izlogu već neko vrijeme. Karamele su već skršile 100 milona i dobit će oko 70 prodajom ovog dvojca a ne vjerujem da će ih Rooney koštati nešto aman zanam. On i Gaston Ramirez u napadu - balans renomea i relativna izjednačenost po kvaliteti kojim se garantira uspješan tržišni potez.

Živo me zanima kome će pripasti 10-ka. 9-ka je Moratina a 7-ica Griezzmanova (ubjeđen sam da dolazi dogodine).

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 05 jul 2017, 08:51

Čitaj pažljivije
Rekao sam da su se trebali dogovoriti smanjiti mu ugovor, a isto tako smiješno je da onaj yebeni lingard ima 100k tjedno mislim da ima vise od modrica

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 05 jul 2017, 08:57

reddevil96 je napisao/la:Čitaj pažljivije
Rekao sam da su se trebali dogovoriti smanjiti mu ugovor, a isto tako smiješno je da onaj yebeni lingard ima 100k tjedno mislim da ima vise od modrica

Pusti sentimente. Misliš da bi Rooney pristao na smanjenje? Misliš da se njemu igra još jedna sezona gdje je očito ispao iz prvog plana a mediji su na sedmom nebu jer imaju još jednu career downfall priču? Rooney ako ima išta sportskog u sebi tražit će da ide u klub gdje će igrati i imati zvjezdani status - i gdje će šanse da bude dio reprezentacije biti moguće. Kina ne ispunjava sve kriterije ali Everton ispunjava. Za obje strane je njegov prelazak najboji rasplet događaja.

I čini se da ipak ima nešto sportskog u sebi jer očito da se dovodi u red zbog Koemana.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 05 jul 2017, 09:04

@septerra
Ne znam bi li pristao i je li mu to ponuđeno ali ne vjerujem da ce imati placu u evertonu kao kod nas

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2017, 09:10

Covjek nije normalan majke mi. Cuj treba zadrzati covjeka koji vise ne moze da hoda jer je eto nekad bio pobjednik. Ti si klasican provokator koji se registrovao samo radi pljuvanja I podjebavanja. Siguran sam da uopste I ne navijas za UTD. Vas pljuvace I provokatore uvijek odaje to sto u 99% postova samo kukate I pisete ono sto vam ne valja. Ovim za Rooneya si samo potvrdio, niko normalan ne bi njega zadrzao I to bi bio odlican posao uprave ali ti si I tu nasao nesto da popljujes, to te odalo. Konkretno, mislim da si navijac drugog kluba koji se reg da moze ovdje provocirati a da mu se ne brisu postovi. Ima vas I takvih.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 jul 2017, 09:17

Pa nije on budala da pristaje na smanjenje, to je potpisao i to će mu morati i isplatiti do kraja ako ga se žele riješiti. Prema tome bez obzira i ako ode opet će nas skupo koštati :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 05 jul 2017, 09:19

Misli sto oces, Rooney prošle sezone je rijetko igrao a mi završili 6. Pa onda kako je on najveći problem Uniteda a ne Ljubimci od mourinha(fella lingard darmian.......)
U demokraciji se pise i ono sto valja i ono sto ne valja a sigurno da u ovom trenutku puno toga ne valja kod Uniteda jer nismo osvojili ligu 4-5G
Kladim se da si ti prvi pljuvao po mourinhu kad je bio u che i Interu a sad je kao veći od fergusona

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 05 jul 2017, 09:25

Momčina ima ozbiljnih poteškoća sa shvatanjem fudbala.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 05 jul 2017, 09:27

reddevil96 je napisao/la:Misli sto oces, Rooney prošle sezone je rijetko igrao a mi završili 6. Pa onda kako je on najveći problem Uniteda a ne Ljubimci od mourinha(fella lingard darmian.......)
U demokraciji se pise i ono sto valja i ono sto ne valja a sigurno da u ovom trenutku puno toga ne valja kod Uniteda jer nismo osvojili ligu 4-5G
Kladim se da si ti prvi pljuvao po mourinhu kad je bio u che i Interu a sad je kao veći od fergusona

Da je Rooney imao minutažu kao predprošle sezone upitno je da li bi i šesti završili a trofeje bi mogli sanjati. Ljudi ne mogu zaboraviti uspjehe koje nam je donio, majstorije i svu silnu čar - ali ne mogu zaboraviti ni njegove horor partije u posljednje 3 sezone. To je obostrana patnja koja će se razriješiti na jedan ili drugi način. Sve su prilike da to bude ovaj za sve lakši i ljepši način romantičnog povratka u klub odakle je i došao.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2017, 09:38

Ma on osnove ne razumije. Hajde sto mu nacrtas, nego jos hoce da mu se oboji.
R.I.P

MIRZA RASCIC

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 05 jul 2017, 09:41

Septerra je napisao/la:
reddevil96 je napisao/la:Misli sto oces, Rooney prošle sezone je rijetko igrao a mi završili 6. Pa onda kako je on najveći problem Uniteda a ne Ljubimci od mourinha(fella lingard darmian.......)

Da je Rooney imao minutažu kao predprošle sezone upitno je da li bi i šesti završili a trofeje bi mogli sanjati. Ljudi ne mogu zaboraviti uspjehe koje nam je donio, majstorije i svu silnu čar - ali ne mogu zaboraviti ni njegove horor partije u posljednje 3 sezone. To je obostrana patnja koja će se razriješiti na jedan ili drugi način. Sve su prilike da to bude ovaj za sve lakši i ljepši način romantičnog povratka u klub odakle je i došao.
Odlično napisano, slažem se sa svime ali ja sam protiv njega odlaska ove godine jer smo vec izgubili ibru a bez obzira na njihove godine i Rooneyu nikakvu formu ipak je to ogroman gubitak za ekipu koja ima 10-ak mladih igrača koji su njima idoli i vođe
Prije nekih 2-3 tjedna mourinho je izjavio da u ovoj ekipi su jedino rođeni pobjednici igraci koji su pred kraj karijere(Rooney ibra Carrick valencia) pa da zato se nije mogao naslov osvojiti zato mislim da nebi bilo dobro izgubiti i ibru i Rooneya u istom prijelaznom roku

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 05 jul 2017, 10:25

Real odbio 80m eura za Moratu :rol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2017, 10:41

Nitro je napisao/la:Real odbio 80m eura za Moratu :rol:
Znaju kakav proizvod imaju I da Mou bas taj tip trazi. Tako da mogu zavlaciti koliko god zele I vratiti nam za sva podjebavanja oko DDGa koja smo mi njima radili.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.