FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 05 jul 2017, 10:49

Kad skontaš da Ahmetović da nije povrijeđen Čala bi ga stavio u prvu opet... Tačno da poludim sa Čalom do oktobra.
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 05 jul 2017, 10:57

Sad mi prijatelji iz Travnika, koji navijaju za Vezire, govore da su uzeli karte. Bit će raje. Idemo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jul 2017, 11:05

slika
:bih:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2017, 11:07

Rahmanović je nespreman fizički, ima problema, ali je kvalitetan igrač, to se vidi i zato smo ga doveli. Vidjet ćemo da li će početi utakmicu ili će opet ući s klupe"
Cala ba , pa pocni sa njim stisni ih odma joj kolko me nervira
Nije mi jasno koji su to spremni oni sro su igrali prvo poluvrjeme . i on bi opet Ahmetovica stavio u ocajnoj formi protiv DVA SPORA , stopera.
Znaci gledamo Hebiba opet , isti vezni red , Bekica ne znam centrirat uhhhhh muka mi vise
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 05 jul 2017, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jul 2017, 11:10

Esport je napisao/la:"Kada je riječ o povredama, imamo problema sa Mersudinom Ahmetovićem kojeg muči loža. On je upravo na pregledima, a iskreno nisam optimista. Ako ne bude spreman, morat ćemo tražiti alternative ali imamo plan B. Vidjet ćemo, imamo neka rješenja. Ne želimo da kukamo niti imamo vremena za to, ko god bude igrao u napadu mora dati maksimum da prođemo u drugo pretkolo".

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/janjos- ... lje/243455

Sada kada nas sve iznenadi i ubaci klinca u sastav. :crazy:

Vjerovatno Crnkić u sredinu Mićo na krilo, Rahman ulazi više naprijed. :thumbup:
:D
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 05 jul 2017, 11:10

paulus je napisao/la:Rahmanović je nespreman fizički, ima problema, ali je kvalitetan igrač, to se vidi i zato smo ga doveli. Vidjet ćemo da li će početi utakmicu ili će opet ući s klupe"
Pitanje je da li je spreman za nekih 70-ak minuta. Možda i jeste bolje da uđe s klupe - ako već ne može igrati veći dio utakmice. Meni izgleda kao dobro pojačanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2017, 11:16

High je napisao/la:
paulus je napisao/la:Rahmanović je nespreman fizički, ima problema, ali je kvalitetan igrač, to se vidi i zato smo ga doveli. Vidjet ćemo da li će početi utakmicu ili će opet ući s klupe"
Pitanje je da li je spreman za nekih 70-ak minuta. Možda i jeste bolje da uđe s klupe - ako već ne može igrati veći dio utakmice. Meni izgleda kao dobro pojačanje.
Ma kako je bolje da ostane na klupi , jesi ti gledo prvo pol. pa nismo imali sredine dok nije uso. Odma im utrpaj 3 i nek ga mjenja u 70toj. Ja sam gledo vise puta drugo pol zadnjih 30 minuta . Bukvalno ko da smo igrali protiv Famosa kad su ig stisli gore i kad je imo ko primit i zagradit se

High

Post Postao/la High » 05 jul 2017, 11:20

paulus je napisao/la:
High je napisao/la:
Ma kako je bolje da ostane na klupi , jesi ti gledo prvo pol. pa nismo imali sredine dok nije uso
U Moldaviji je ušao u drugom poluvremenu, što vjerovatno znači da ne može igrati više od toga. Eh, sad je pitanje da li mi možemo dati gol-dva bez njega u prvom poluvremenu. Mislim da možemo, ako su se imalo analizirali. Nek uđe u drugom poluvremenu. Ne ovisimo valjda o njemu. Nije njegov gol sa centra, niti bi ikako na njeg utjecao.

hzzavidovici
Kontakt:

Post Postao/la hzzavidovici » 05 jul 2017, 11:28

Kada se komentarise Čala, neko reče da je bio Gvardiola kad je nizao pobjede, i to je bilo na sreću i na guzove nije bilo igre kao što nema ni sada. Ovdje na forumu se to iznosilo i govorili ste ovakvom se igrom osvaja, gdje su pehari? Mi igre i sistema nemamo od Kodre, jest zaredao par x ali da ga se istrpilo drugačije bi bilo.
Neki dan Hadzija daje intervju vezano za Sarajevo i evropske utakmice. Palo mi je na pamet zašto njega naši ne angazuju u akademiju. Bio je trener u Žepču, sa kadetima i juniorima osvojio kantonalna ligu i ušao u 2. Federalnu centar, od Čelika izgubio 1:0 ili je 1:1 bilo. Dok je on bio Žepče igralo lijep fudbal, napadački i otjerala ga politika iz kluba.
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu

Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 05 jul 2017, 11:30

Sad iz kluba, ima raje + dijasporci :)
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jul 2017, 11:31

Ovaj studentski popust za zapad je preeeeeedobra stvar, nikad sa zapada nisam gledao utakmicu al' naredne sezone ću svaku :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jul 2017, 11:33

skoroalen je napisao/la:Ovaj studentski popust za zapad je preeeeeedobra stvar, nikad sa zapada nisam gledao utakmicu al' naredne sezone ću svaku :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
welkam bratiću , :D ma gotiva, zdrava zajebancija :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jul 2017, 11:36

Raja se Ahmetovicu natovarila a niko ne uzima u obzir Calin stil igre a to je brani se kako god sto je skroz nezahvalno za napadaca. Mislim da bi i Benko imao problema i da bi mu islo na neku stvar da ovako p.ckasto igramo. Mi smo se nekoliko utakmica na Kosevu branili drugu poluseznu, sta ocekivati kada trener igra na 1-0 a naprijed ako sta bude bude.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 jul 2017, 11:37

Ganjamo rezultat bez ijednog napadača :ljepota: :tokralju:

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 05 jul 2017, 11:40

Igramo formaciju 6-4-0

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jul 2017, 11:41

SiouxLukavac je napisao/la:Ganjamo rezultat bez ijednog napadača :ljepota: :tokralju:
Mi imamo laznu 9ku :cool:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 jul 2017, 11:44

hzzavidovici je napisao/la:Kada se komentarise Čala, neko reče da je bio Gvardiola kad je nizao pobjede, i to je bilo na sreću i na guzove nije bilo igre kao što nema ni sada. Ovdje na forumu se to iznosilo i govorili ste ovakvom se igrom osvaja, gdje su pehari? Mi igre i sistema nemamo od Kodre, jest zaredao par x ali da ga se istrpilo drugačije bi bilo.
Neki dan Hadzija daje intervju vezano za Sarajevo i evropske utakmice. Palo mi je na pamet zašto njega naši ne angazuju u akademiju. Bio je trener u Žepču, sa kadetima i juniorima osvojio kantonalna ligu i ušao u 2. Federalnu centar, od Čelika izgubio 1:0 ili je 1:1 bilo. Dok je on bio Žepče igralo lijep fudbal, napadački i otjerala ga politika iz kluba.
Ma ovo kako igramo je stvano uzas i kad pobjedjujemo. . Nema ba rezona da ti igras isto iz tekme u tekmu a vidis da to je to na guzove guzova , al daleko od toga da je samo do Cale , do njega je mozda najmanje , i on da ima ekipu koju je Uscuplic imo bi igrao ljepo , jer je to bila ekipa , a ovo je, ma Hebibovic kad ti je u prvih 11 ti nisi ozbiljan klub i gotovo.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 05 jul 2017, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jul 2017, 11:44

BordoBolesnik je napisao/la:Raja se Ahmetovicu natovarila a niko ne uzima u obzir Calin stil igre a to je brani se kako god sto je skroz nezahvalno za napadaca. Mislim da bi i Benko imao problema i da bi mu islo na neku stvar da ovako p.ckasto igramo. Mi smo se nekoliko utakmica na Kosevu branili drugu poluseznu, sta ocekivati kada trener igra na 1-0 a naprijed ako sta bude bude.
pa kako će planirati igru ako ne uzme u obzir kakve igrače ima, šta treba da radi sa klasičnim targetmenom???? da ga stavi na krilo???
čuj brani se a napravimo šansi i šuteva na gol u jednom poluvremenu ko kone u čitavoj prošloj sezoni, bgm pojedinci bi trebali kod očnog...
baš me interesuje da neko napravi neku statistiku šansi/prilika, šuteva, kornera za prošlu sezonu....mislim da smo ubjedljivo prvi....

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2017, 11:49

Sve su prilike da sam i ja na zapadu sljedece sezone.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 jul 2017, 11:50

Smajlagic centarfor :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.