FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2017, 13:00

Ministarstvo Kulture i Sporta KS podržalo Bordo i Plavi klub glavnog grada u Evropskim utakmicama

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 05 jul 2017, 13:01

DBR1987 je napisao/la:Bio opet danas u klubu ... uclanjivao jarane koji nemogu stic od posla ...
Znaci ludilo koliko novih/starih clanova u 3 dana ce biti ...
UPRAVA KAPA DOLE ZA OVU AKCIJU !!!! KAKAV POTEZ !!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

jel ozbiljno ??? tako ide jel ?

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 05 jul 2017, 13:05

Mi cemo se sjebat koliko ce nas biti a ne igraci Zarie
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

High

Post Postao/la High » 05 jul 2017, 13:06

muhamedhulk je napisao/la:Mehmed :salut: Kako fino objasni situaciju pred utakmicu :kafa:
Hebibovic i Kuzmanovic krila, Crnkic u napad. Ocigledno se samo premislja da li Ivetic ili Rahmanovic u sredinu...

Kakva akcija da se istok ocisti, sve popusti za Zapad :mrgreen: Super akcija za studente i tinejdzere :thumbup:
Zapad je emancipatorski. :D
SiouxLukavac je napisao/la:Ma ide preko 10+

I to bez nove tribine na stadionu na kom se posljednji put igralo prije 13 godina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 05 jul 2017, 13:13

zna li slucajno neko hoce li sutra Sarajevo igrati u bordo garnituri ili bijeloj
i jel moguce da su ovoj Zariji domaci dresovi crno-crveni a gostujuci plavo bijeli
nije valjda da ce sutra na Kosevu istrcati u plavo bijeloj garnituri :mrgreen:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jul 2017, 13:13

senad82 je napisao/la:E cuj neprati bosnjacku repku
Ja kakvih likova ima jbem ti rale majku sto nas sve nepobi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne možeš navijati za Sarajevo, a ne pratiti reprezentaciju svoje države.

Pa čak i ovi kinezi imaju simpatije prema našoj reprezentaciji.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 05 jul 2017, 13:16

Pitar1946 je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:Bio opet danas u klubu ... uclanjivao jarane koji nemogu stic od posla ...
Znaci ludilo koliko novih/starih clanova u 3 dana ce biti ...
UPRAVA KAPA DOLE ZA OVU AKCIJU !!!! KAKAV POTEZ !!!

jel ozbiljno ??? tako ide jel ?
Mislim da je dovoljno reci da 2x nestaje karata za zapad i 1x za istok u 2 dana (ove karte sto idu gratis uz clanarinu) ... znaci da su daleko premasena ocekivanja i njih samih koliko ljudi ce produzit/novig upisat clanarinu ! ;)
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2017, 13:16

Da se malo pohvalim..
Zavrsio sam sa dvojicom komsija da uzmu clanske,a nikad nisu bili clanovi kluba.Znaci sutra klubu moj doprinos od 40 km.
E sad ja sam na sebe preuzeo da im iste izvadim u klubu.Šta treba od podataka osim imena i prezimena,valjda jos jmb.
Hvala na odgovoru.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 05 jul 2017, 13:17

Evolution87 je napisao/la:Sve su prilike da sam i ja na zapadu sljedece sezone.
Jazuk je to za raju ispred TV, ako se raja preseli na zapad, i onako sjever slabi sa posjetom.

Dobro je ovo za studente i za mlađe osobe popust, mislim nema to nikakve veze sa mnom, ali ja i dalje koristim svoj index, gdje uspijem. :lol:

Ide posjeta sigurno veća nego prije 13. godina.

Ma mi ćemo u bordo, a oni neka trče kako god požele. :D

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 05 jul 2017, 13:22

amypitar je napisao/la:Da se malo pohvalim..
Zavrsio sam sa dvojicom komsija da uzmu clanske,a nikad nisu bili clanovi kluba.Znaci sutra klubu moj doprinos od 40 km.
E sad ja sam na sebe preuzeo da im iste izvadim u klubu.Šta treba od podataka osim imena i prezimena,valjda jos jmb.
Hvala na odgovoru.
Ja sam jucer i danas produzio za 3 stara clana i 4 nova :)
dovoljno ti je ime i prezime, adresa i kontakt telefon ;) prihvatit ce i tako pa ce oni to naknadno upisivat sta treba ..zvat itd ... (tako mi je objasnjeno jucer)
Ako bas hoces sve fali ti dtum rodjenja i JMBGda si u full-u ! ... ja sam popunio sve osim jednom nisam znao JMBG ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2017, 13:24

DBR1987 je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Da se malo pohvalim..
Hvala na odgovoru.
Ja sam jucer i danas produzio za 3 stara clana i 4 nova :)
dovoljno ti je ime i prezime, adresa i kontakt telefon ;) prihvatit ce i tako pa ce oni to naknadno upisivat sta treba ..zvat itd ... (tako mi je objasnjeno jucer)
Ako bas hoces sve fali ti dtum rodjenja i JMBGda si u full-u ! ... ja sam popunio sve osim jednom nisam znao JMBG ...

E hvala drug... :thumbup: Poslace mi podatke na viber i rijesen problem.
Vidimo se u cetvrtak akb.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 05 jul 2017, 13:26

DenchiNL je napisao/la:
isto tako je tražio pojačanja i nakon što nisu uspjeli dovesti igrače koje je htio, zbog sampouzdanja ekipe(koja je svakako bila u golom kur.tzu) je izjavio šta je izjavio i neka je...da li je trebao češće koristiti Amera, sigurno , da li bi valjalo da mu ona ubleha nije otjerala prvog golgetera lige, definitivno, milion% ...
samo ublehe ne mogu vidjet da i Krupa i Radnik imaju fine ekipice i da se kod njih radi odlično....a zaborave ljudi da smo mi jedni od rijetkih koji su Krupu dobili tamo...zbog zadnje tekme kad smo ispuhali i dali debi djeci...nemam problem da ekipa igra kako god pa i da se brani i ide na kontre ako će nam to donijeti rezultat...fudbal je evolvirao i treba se znati i braniti...dotakneš se stila igre pa ti repliciram pa onda bježiš , mjenjaš temu na mjesto na tabeli...ok, evo pod Hurtićem si napadački igrao a bio koji?? 11-ti??? ;) :wave: potcjenjujete ekipe na osnovu imena, to sve govori o "znanju" pojedinaca.... :wave: :kafa:
Kakav crni stil igre, pisem ti o tome da imao trenera koji nema m.da da rizikuje nesta jer kada je to uradio mi smo nesta postigli. Ovaj klub nema sistem koji bi trebao da bude uvezan od akademije do seniora. Dok je bilo love bilo lafo igraca, sad kada nema furamo pricu "nasa djeca".
Svake godine slusamo parole izdrzljivosti i kao mozemo mi to a sto je sve na amaterskom nivou ne moze ni reci jer si ovdje odmah ubleha ili pljuvac.
Neka Krupu i Radnik posmatra kako ko hoce, ja ovaj klub vidim iznad sviju i dok tako ne bude necu biti zadovoljan. I
Imas vise navijaca ovog kluba koji se razumiju u fudbal i organizaciju nego ovi sto su kod nas na nekim funkcijama.
Jel stvarno mislis da to kako mi igramo ima veze sto se fudbal mijenja? :lol: Nema to veze s nama druze ni mi s tim.
LP

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 jul 2017, 13:34

BordoBolesnik je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
isto tako je tražio pojačanja i nakon što nisu uspjeli dovesti igrače koje je htio, zbog sampouzdanja ekipe(koja je svakako bila u golom kur.tzu) je izjavio šta je izjavio i neka je...da li je trebao češće koristiti Amera, sigurno , da li bi valjalo da mu ona ubleha nije otjerala prvog golgetera lige, definitivno, milion% ...
samo ublehe ne mogu vidjet da i Krupa i Radnik imaju fine ekipice i da se kod njih radi odlično....a zaborave ljudi da smo mi jedni od rijetkih koji su Krupu dobili tamo...zbog zadnje tekme kad smo ispuhali i dali debi djeci...nemam problem da ekipa igra kako god pa i da se brani i ide na kontre ako će nam to donijeti rezultat...fudbal je evolvirao i treba se znati i braniti...dotakneš se stila igre pa ti repliciram pa onda bježiš , mjenjaš temu na mjesto na tabeli...ok, evo pod Hurtićem si napadački igrao a bio koji?? 11-ti??? ;) :wave: potcjenjujete ekipe na osnovu imena, to sve govori o "znanju" pojedinaca.... :wave: :kafa:
Kakav crni stil igre, pisem ti o tome da imao trenera koji nema m.da da rizikuje nesta jer kada je to uradio mi smo nesta postigli. Ovaj klub nema sistem koji bi trebao da bude uvezan od akademije do seniora. Dok je bilo love bilo lafo igraca, sad kada nema furamo pricu "nasa djeca".
Svake godine slusamo parole izdrzljivosti i kao mozemo mi to a sto je sve na amaterskom nivou ne moze ni reci jer si ovdje odmah ubleha ili pljuvac.
Neka Krupu i Radnik posmatra kako ko hoce, ja ovaj klub vidim iznad sviju i dok tako ne bude necu biti zadovoljan. I
Imas vise navijaca ovog kluba koji se razumiju u fudbal i organizaciju nego ovi sto su kod nas na nekim funkcijama.
Jel stvarno mislis da to kako mi igramo ima veze sto se fudbal mijenja? :lol: Nema to veze s nama druze ni mi s tim.
LP
pa super naveo sam ti primjer, Hurtić "donjamu" 11-ti s slonovskim mud.ima ... :o
a Čala 3-ći , na 2 trofeja do zadnjeg minuta išao...al otjera mu donjamu Benku....pa ga kolektivno isfamflasmo...

od prvog dana Tana je bila priča i plan Akademije i razvoja djece...i isto je i sad...samo je bilo bacanja para na pogrešne(uglavnom trenere) pa smo sad malo kraći...ima dosta veze s nama jer to što mi želimo(napadački, na posjed, za raju , ljepota) je teže izvesti nego igrati iza lopte i na kontre....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 05 jul 2017, 13:39

neroazzurni je napisao/la:zna li slucajno neko hoce li sutra Sarajevo igrati u bordo garnituri ili bijeloj
i jel moguce da su ovoj Zariji domaci dresovi crno-crveni a gostujuci plavo bijeli
nije valjda da ce sutra na Kosevu istrcati u plavo bijeloj garnituri :mrgreen:
Gazi strumfove, nije bitno odakle dolaze.
:mrgreen:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 jul 2017, 13:41

10 000 ce biti, ova akcija je pravi potez kluba
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 05 jul 2017, 13:43

E idem i ja obnovit kad je dotle došlo :D i još jednog novog dodati

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jul 2017, 13:44

Laganica :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jul 2017, 13:51

slika

Ja bi ovako krenuo sutra. Znam da je nešto riskantnije krenuti bez Pere u sredini, ali bi lijeva strana puno jača. Možda bi čak umjesto Hebiba krenuo s Anđušićem, koji nije nimalo za odbaciti.

slika

Lično mislim da će Čala sutra krenuti ovako. Možda krene eventualno s Rahmanovićem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 jul 2017, 13:56

Kadušića bih prije volio vidjeti nego Hodžića, za klasu je bolje odigrao prošlu utakmicu.
Amer Dupovac!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jul 2017, 13:57

Vazi li i sutra ova akcija za clanove? I ako ne vazi, moze li neko drugi produziti moju clanarinu i uzeti kartu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Burberry46, Chony533, dark44, Fouzi1, Hajdeee, NeSamSafetee, pjankesarajevo, riki46, Rule_hz, skoJaa i 107 gostiju.