kksiroki je napisao/la:Evolve je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Nije nikome stalo da Pecara zjapi prazna sedam utakmica, ali to se mora uraditi, da se ne dešava više ništa slično, nigdje.
Kazna će opet biti, samo smanjiti će je, ali biti će tri ili više utakmica.
Da, mi ćemo fasovat kaznu sigurno, i zasluženo da ponovim. Onakvom ponašanju nije mjesto na tribinama bilo kojeg kluba! Kao što si rekao, ja vjerujem da hoće biti smanjena, 7 utakmica je previše.
Malo su tu mediji pogrešno nastupili javljajuć da je kazna ukinuta a u biti nije ukinuta niti potvrđena nego vraćena na još jedno razmatranje gdje će biti donešena konačna odluka.
Ajde pošto si ti poznati mirotvorac i sve priznaješ molim te da mi pojasniš zbog kojeg događaja na utakmici bi Široki trebao biti kažnjen pa makar jednom utakmicom bez gledatelja? Novčana kazna je ok ali ne 25 000 nego max. 7-8.
Kakav mirotvorac, otovreno govorim kako razmišljam. Oni uzvici su NEDOPUSTIVI, kakvo ubijanje, kakav ZDS, imamo svoje navijačke pjesme i navijaj. Boli te k za ostale... Himna, zviždanje, ignoriraj ako ti se nesvidja, pjevaj šta hoćeš, koji k moraš zviždat. Opet ponavljam, nisu svi, došlo je pun k ljudi sa svih strana. Zašto nema onih povika tokom sezone kad nam dolaze svi ovi sastavi, navijači njihovi, nikad ništa, što znači da možemo se ponašat normalno. To je moje mišljenje, kaznu ćemo dobit 99%. Klub je sve ispunio što se tiče uvjeta za igru ovog onog, al nemogu kontrolirat pojedince sa tribina nažalost, i u tom slučaju klub biva kažnjen.[/quote]
Vidiš, baš lijepo od tebe, samo što si očito malo polupao lončiće i nisi pojasnio po kojem članku je nešto kažnjivo, himnu zvižde u Sa pa što ih nisu kaznili. Pričaš o ubijaju i tom tipu skandiranja, pa dragi moj susjed otiđi samo malo dalje od Pecare (koja može svima biti uzor) pa ćeš čuti kako se kolje i ubija, kako se proklinje i navija mimo svih uzusa, ali nema novinara da to snime, nema urednika da objave...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .