TobeYarabi je napisao/la:jesi li ti siguran da je to bila voda? po tvom opisu njegovog ponasanja, prije bih rekao da je pio maksuzijuSarajlijica1946 je napisao/la:Telefon mi se napio vode. Zvucnik mi zvuci kao Shakira, samk kresti. Tipke non stop svjetle, lampa za punjenje takode. Ludnica, disko.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderator/ica: insider
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sony Xperia E5 ili HTC Desire 530?
Kupujem preko jednog paketa u BHT. Imam budzet 250KM (Planirao sam malo vise sabrat ali mi je crko ovaj trenutni tako da daj sta das, hitno je) i prvi preko ovog paketa izadje 230KM a HTC 190KM.
Koja mi je bolja opcija?
Ovaj Sony mi gotivno izgleda, ali sa HTCom mogu imat telefon i otic u subotu napit se za 40KM
Kupujem preko jednog paketa u BHT. Imam budzet 250KM (Planirao sam malo vise sabrat ali mi je crko ovaj trenutni tako da daj sta das, hitno je) i prvi preko ovog paketa izadje 230KM a HTC 190KM.
Koja mi je bolja opcija?
Ovaj Sony mi gotivno izgleda, ali sa HTCom mogu imat telefon i otic u subotu napit se za 40KM
⭐
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Bara bara, eto pogledaj i sam, minimalne razliketheboss_RD07 je napisao/la:Sony Xperia E5 ili HTC Desire 530?
Koja mi je bolja opcija?
I ako već uzimaš preko bht-a onda uzmi neki bolji mobitel na rate
- Desperado09
- Kontakt:
E5 sam ja htio uzet kao poklon nekome. Međutim, pošto znam radnika u BH Telecomu, šapnu mi on da ga ne uzimam jer se od prodatih 80, 78 vrati na servis.
Imam problem sa baterijom, brzo se trosi. Eh sad ne znam jel mogu promjenit i uzet novu, da li se isplati. Ako neko moze da me prosvjetli, jer stvarno nemam pojma o mobitelima .

Uzmi HTC, jest da ne placas u kesu pa se ne mozes napiti s ostatkom para ali nekako meni (subjektivno naravno) bolje izgleda, a i sam imam bolja iskustva s HTC-om nego sa Sonyem iz tog cjenovnog rangatheboss_RD07 je napisao/la:Sony Xperia E5 ili HTC Desire 530?
Koja mi je bolja opcija?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- theboss_RD07
- Kontakt:
Hahah ma zezancija.
Hvala u svakom slucaju. Nikad nisam gotivio sony al haj reko nemam iskustva s ovim novijim mozda su se popravili.
@Quinlan ma brate da je do mene ja bi sebi S8 uzeo
al neeeeema 
@Quinlan ma brate da je do mene ja bi sebi S8 uzeo
⭐
Poz ljudi, zanima me kakav mob. da trazim do 500 KM, kupujem nov iz radnje.
Da obavijestim momke koji su mi pomogli pri odabiru telefona prije par dana kako sam uzeo G5.

Ako nije problem,nov ili polovan i gdje i koliko?arelinho je napisao/la:Da obavijestim momke koji su mi pomogli pri odabiru telefona prije par dana kako sam uzeo G5.![]()
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Samsung A5 2016nokee95 je napisao/la:Poz ljudi, zanima me kakav mob. da trazim do 500 KM, kupujem nov iz radnje.
Huawei P10 Lite
Oba su ti mislim tačno 500KM, možda A5 2016 malkice jeftiniji.
P.S. A možeš i Samsung A3 2017, on ti je malo jeftiniji, oko 450KM.
Hustel gore na čaršiji. Nov telefon, cijena 650 KM.madridist je napisao/la:Ako nije problem,nov ili polovan i gdje i koliko?arelinho je napisao/la:Da obavijestim momke koji su mi pomogli pri odabiru telefona prije par dana kako sam uzeo G5.![]()
Jel pouzdan neki shop sa pika, jer vidim da nude nove telefone, sa garancijom, a u mene u gradu i nema bas puno izbora, huawei recimo nema nikako u nijednoj radnji.mandraX je napisao/la:Samsung A5 2016nokee95 je napisao/la:Poz ljudi, zanima me kakav mob. da trazim do 500 KM, kupujem nov iz radnje.
Huawei P10 Lite
Kod mene najbolje sto sam mogao naci za blizu 500 KM je samsung J5 2016.
Pa koliko ti je to J5 2016 kod tebe majke ti?nokee95 je napisao/la:Jel pouzdan neki shop sa pika, jer vidim da nude nove telefone, sa garancijom, a u mene u gradu i nema bas puno izbora, huawei recimo nema nikako u nijednoj radnji.mandraX je napisao/la:Samsung A5 2016nokee95 je napisao/la:Poz ljudi, zanima me kakav mob. da trazim do 500 KM, kupujem nov iz radnje.
Huawei P10 Lite
Kod mene najbolje sto sam mogao naci za blizu 500 KM je samsung J5 2016.
J5 2016 ovdje je od 400 do 440 najskuplje sto sam vidio.
nokee95 je napisao/la:J5 2016 ovdje je od 400 do 440 najskuplje sto sam vidio.
Što bi tu bilo lijepo radit'.
Ja ga u radnji prodajem trenutno 330KM, pa eto skontaj koliko vas taj dere tamo.
Jbg ovdje ti je samsung s8 1800 KM pa ti gledajmandraX je napisao/la:nokee95 je napisao/la:J5 2016 ovdje je od 400 do 440 najskuplje sto sam vidio.![]()
Što bi tu bilo lijepo radit'.![]()
Ja ga u radnji prodajem trenutno 330KM, pa eto skontaj koliko vas taj dere tamo.
Pa dobro, pošteno, ništa ispood 90% zarade.nokee95 je napisao/la:Jbg ovdje ti je samsung s8 1800 KM pa ti gledajmandraX je napisao/la:nokee95 je napisao/la:J5 2016 ovdje je od 400 do 440 najskuplje sto sam vidio.![]()
Što bi tu bilo lijepo radit'.![]()
Ja ga u radnji prodajem trenutno 330KM, pa eto skontaj koliko vas taj dere tamo.Ma izbor 0 a cijene previsoke jbga.
@nokee95
Gdje si to ti pa su cijene tako nabijene? Ako si u Bosni fkt previše, nadam se da si na zapadu
Gdje si to ti pa su cijene tako nabijene? Ako si u Bosni fkt previše, nadam se da si na zapadu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: alemsa, VensanKasel i 12 gostiju.