RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

dzelllo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la dzelllo » 05 jul 2017, 12:26

RodjeniiBrato je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Opet nismo doveli igraca u sredini,gdje nam je najvise puhalo ove sezone.Malog Cosica ce ozbiljnije ekipe opet stavljati u dzep
Slabo pratis situaciju, dosao je veznjak...
Ne moze Kuduz igrat i stopera i veznjaka i beka
Mora umjesto Mrgana na stopera.
lezVe do bagro

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jul 2017, 12:30

dzelllo je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Opet nismo doveli igraca u sredini,gdje nam je najvise puhalo ove sezone.Malog Cosica ce ozbiljnije ekipe opet stavljati u dzep
On je lijevi bek i to najbolji u ligi. Tu ce igrati, eventualno lijevo krilo.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 jul 2017, 12:39

dzelllo je napisao/la:
Pored Kuduza potpisao je jos desni bek, veznjak i imamo na probi lijevog beka i napadaca... Nisi informisan nikako
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 jul 2017, 12:46

Ide navodno Krcic u sredinu,Petrovic na lijevog,Doljancic desno a Kuduz,(poznati konzumator alkohola noc prije utakmica)na stopera
Znam za ove sto su potpisali,od te dvojice na probi ce ostati samo jedan.Ko je sad neinformisan?
lezVe do bagro

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 jul 2017, 13:02

dzelllo je napisao/la:Ide navodno Krcic u sredinu,Petrovic na lijevog,Doljancic desno a Kuduz,(poznati konzumator alkohola noc prije utakmica)na stopera
Znam za ove sto su potpisali,od te dvojice na probi ce ostati samo jedan.Ko je sad neinformisan?
Vasic dosao igra veznjaka... Ovaj momak iz Belgije je zadovoljio tako da Ante nema zagarantovano mjesto u prvoj vodit ce "bitku" sa Simicem za prvih 11... I takodjer moram ti odg na ovaj dio "poznati kojzumator alkohola noc prije utakmica", momci idu u karantin dva dana prije utakmice. Znaci na stadionu ce provoditi od cetvrtka do subote i nema izlazaka nigdje dva dana prije tekme. Samo ce biti fokusirani na utakmicu. I kad sve sagledamo nisi dovoljno informisan nego bubas neke stvari koje nisu provjerene
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 jul 2017, 13:21

dzelllo je napisao/la:Ide navodno Krcic u sredinu,Petrovic na lijevog,Doljancic desno a Kuduz,(poznati konzumator alkohola noc prije utakmica)na stopera
Vasic dosao igra veznjaka... Ovaj momak iz Belgije je zadovoljio tako da Ante nema zagarantovano mjesto u prvoj vodit ce "bitku" sa Simicem za prvih 11... I takodjer moram ti odg na ovaj dio "poznati kojzumator alkohola noc prije utakmica", momci idu u karantin dva dana prije utakmice. Znaci na stadionu ce provoditi od cetvrtka do subote i nema izlazaka nigdje dva dana prije tekme. Samo ce biti fokusirani na utakmicu. I kad sve sagledamo nisi dovoljno informisan nego bubas neke stvari koje nisu provjerene
Stvari koje pisem su provjerene i tacne,i cesto neke stvari koje pisem unaprijed se ispostave kao tacne.Taj Vasic je dosao kao rezerva u slucaju da se neko povrijedi.Simic je na probi,tako da nije sigurno da li ce ostati.I za taj karantin nisam siguran da ce prolaziti kod nasih igraca.Kuduz je poznati konzumator alkohola noc prije utakmice i tako mahmuran igra utakmice,to je cinjenica.To svako zna ko prati ovu kaljuza ligu vec duze vrijeme.Ubuduce nemoj nikome govoriti da lupa dok ne sagledas cinjenice,ispadas glup bezveze.Ne treba ti to.
lezVe do bagro

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 05 jul 2017, 15:02

dzelllo je napisao/la:
Stvari koje pisem su provjerene i tacne,i cesto neke stvari koje pisem unaprijed se ispostave kao tacne.Taj Vasic je dosao kao rezerva u slucaju da se neko povrijedi.Simic je na probi,tako da nije sigurno da li ce ostati.I za taj karantin nisam siguran da ce prolaziti kod nasih igraca.Kuduz je poznati konzumator alkohola noc prije utakmice i tako mahmuran igra utakmice,to je cinjenica.To svako zna ko prati ovu kaljuza ligu vec duze vrijeme.Ubuduce nemoj nikome govoriti da lupa dok ne sagledas cinjenice,ispadas glup bezveze.Ne treba ti to.
drug, hajmo prvo sacekat da vidimo kako ce funkcionisat taj karantin. Meni je jako drago da ljudi u klubu tako razmisljaju, a i rekli su da ce sprovest to, znaci prave profesionalan klub. Potpisali su se profesionalni ugovori, i na vrijeme se isplacuje plata i sve to, ako neko se ne pridrzava pravila kluba ima otkaz, a tako i saljes poruku drugima da nema zajebancije vise. Da bi nas fudbal krenuo naprijed moramo gledat kako evropski velikani rade pa i mi uzimat ono sto mozemo sprovest. Ako platimo za nase uslove dobro igraca onda ima da se pridrzava pravila kao sto je karantin. Ibro je i sam rekao da se niko nece vise trpit, ako se ne ponasas kao profesionalac, letis vani, sto je mene licno obradovalo. Ako taj karantin nije tipican za nase lige, ne treba da znaci da Velez nebi trebao to uvodit, to je sasvim normalna stvar u svijetu fudbala i mora i kod nas se presjec i pocet mislit profesionalno. A i sami igraci su potpisali ugovore pa valjda znaju sta im taj ugovor donosi, tj karantin je jedna od stvari koje se moraju pridrzavati.

izabrali smo jedan put gdje nam treba malo strpljenja dok se sve poslozi i dok sve dodje na svoje, a znam da kod nas navijaca veleza inace strpljenje je na niskom nivou zbog zadnji 20 godina, ali mislim ako prodjemo ovo i podrzimo upravu i njihov plan za ovaj prvi mandat, da cemo na kraju dobit zdrav klub koji ce biti spreman borit se za vrh bh fudbala dosta narednih godina.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 jul 2017, 18:04

dzelllo je napisao/la:
Nisi siguran da ce karantin prolaziti? Evo da budes siguran ja cu ti reci 100% nijedan igrac koji ce biti u konkurenciji za utakmicu ce morati tu biti dva dana prije tekme i nema izlazaka jer ce morati biti fokusirani samo na utakmicu. Eto ako nisi bio siguran i ako si kojim slucajem bio zabrinut vise ne moras biti jer si dobio odgovor sto se toga tice. Zivio...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 jul 2017, 18:46

Sobe za igrace u sklopu zapadne tribine uskoro spremne

slika
slika
slika
slika
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 05 jul 2017, 19:14

Kuduz je poznati konzumator alkohola, ko da je zuto pa nece moc izdrzat da se ne pukne.. Samo je bitno da se okalja sve sto se radi, ali sve pod krinkom istinsih navijaca Veleza.. Jeste li se sasrali Sloge i Olimpika, jesmo li to vec gace skinuli? Rahimic i Hasic nisu , ne znam po kojem zakljucku 4-5. bi bili kad je ova ekipa iza GOSKa bila u drugoj polusezoni, a zamislite da smo samo malo popravili igru u gostima tad, ko sto se nadam da cemo ove godine. A vezano za Kuduza, informacija iz prve ruke: Kondicionog trenera je iznenadiol koliku zelju i volju ima da se spremi, obicno igraci u njegovim godinama nemaju neke pretjerane volje za radom i treningom, bitno im je pare uzet, dok je Kuduzovic susta suprotnost tome, i na kondicionom je bio medju igracima koji su najvise izdrzali. Pozz

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 jul 2017, 19:19

Svi ugovori koji su potpisani su profesionalni. Nema vise u Velezu amaterskih sto znaci da svako krsenje snosi posljedice. Pa neka piju i sisaju nargilu braaato :lol: :lol: :thumbup:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 jul 2017, 20:26

Ibro da zavede red u svlacionici,da mu se ne desava sto se desavalo prosle polusezone na par treninga,da 7-8 ga igraca slusaju, a da ostale boli k.I da ih stavlja na prirodne pozicije,a ne na one na koje se oni ne bi mogli snaci(cca.Krcic sredina-tesko ce to da funkcionise,treba vremena dok se snadje u prostoru)
lezVe do bagro

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 jul 2017, 20:44

dzelllo je napisao/la:Ibro da zavede red u svlacionici,da mu se ne desava sto se desavalo prosle polusezone na par treninga,da 7-8 ga igraca slusaju, a da ostale boli k.I da ih stavlja na prirodne pozicije,a ne na one na koje se oni ne bi mogli snaci(cca.Krcic sredina-tesko ce to da funkcionise,treba vremena dok se snadje u prostoru)
Krcicu to i jest prirodna pozicija mada Ibro to sve ispitiva i eksperimentise na pripremama. Beka je igrao zadnju polusezonu jer smo bili primorani. Krcic je jos mlad. Ne znam ima li 19 godina. Sto se tice Ibre i slusanja. Pa nedavno ti je dao izjavu u vezi toga. Prosla sezona je bila nesto drugo. Njima zayebancija a nama i Ibri sjede rasle. Noga je Dzelo svakome ko se bude kurcio jer su potpisali profi ugovore. Svako krsenje ide njima na stetu. Nisu ovi ljudi u klubu papci sekunde a pogotovo Ibro i Hasic. Nema igranja sa klubom i disciplinom
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 05 jul 2017, 20:55

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Ibro da zavede red u svlacionici,da mu se ne desava sto se desavalo prosle polusezone na par treninga,da 7-8 ga igraca slusaju, a da ostale boli k.I da ih stavlja na prirodne pozicije,a ne na one na koje se oni ne bi mogli snaci(cca.Krcic sredina-tesko ce to da funkcionise,treba vremena dok se snadje u prostoru)
Krcicu to i jest prirodna pozicija mada Ibro to sve ispitiva i eksperimentise na pripremama. Beka je igrao zadnju polusezonu jer smo bili primorani. Krcic je jos mlad. Ne znam ima li 19 godina. Sto se tice Ibre i slusanja. Pa nedavno ti je dao izjavu u vezi toga. Prosla sezona je bila nesto drugo. Njima zayebancija a nama i Ibri sjede rasle. Noga je Dzelo svakome ko se bude kurcio jer su potpisali profi ugovore. Svako krsenje ide njima na stetu. Nisu ovi ljudi u klubu papci sekunde a pogotovo Ibro i Hasic. Nema igranja sa klubom i disciplinom
Tako i treba,pogotovo vazi za ove Instagram-nargila igrace.Sve s nogama nabiti da mi je rodjeni brat,moraju znati postovati grb koji nose.Ima da krv propisaju ako im Ibro tako kaze
lezVe do bagro

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 05 jul 2017, 21:51

Dragi moj dzello čitam čitav dan i ne mogu da vjerujem kakve stvari pišeš. Ti boga mi plaho natežeš da ovo sve krene naopako. Ne znam čemu toliki defektizam i pesimizam, gor isi od žalosne sove. Prosto sumnjam da igrači proljetos nisu slušali ibru, a sasvim je druga stvar što pojedinci nisu živili i ponašali se sportski i što su kukavice kad odu na stranu. Drugi argument ako je sve tako ko što ti pričaš bilo kako smo po uspješnosti bili u vrhu i da npr da ne izgubismo onu kad smo vodili 0:2 možda bi bili i prvi po uspješnosti na proljeće. Ovo shvati kao jedan argument. Što se tiče stanja sada bio sam na par treninga a bio sam i u Visokom i čudi me da ako si i ti bio imamo ovako različito mišljenje. Dakle pustimo navijačko pisanje i nas i navijača Mladosti, ja ću ti reći kako sam ja vidio utakmicu. Mladost je trebala dobit u prvih 20 min čist crveni karton jer je Ante probio odbranu treba izaći sam sa golmanom oči u oči frajer se postavlja kao zadnji igrač i udara direkt u njega što bi hokejaši rekli klasični bodiček. Rame, ruka lakat tijelo. Do prvog gola, a usput koji nije akcija nego je hodanje lopte po našem 16-ercu gdje mi ne izbacujemo tu loptu apsolutno u igri nije bilo vidljive razlike. Oni su imali jednu šansu, a mi osim ove Antine još 4-5 poluprilika i izigranih akcija gdje je falio završni udarac ili je u jednom slučaju lopta pogodila Isakvoića a išla u praznu mrežu ili je otišla koji cm pored gola, osim u nekim duelima nije se mogla viditi razlika u fizičkoj spremi. Drugi go je eurogo i nema se šta reći, ali u istom momentu da ti kažem da je u drugom poluvremenu Dino sa istog mjesta na isti go imao slobodan udarac i pucao isto kao Arežina. Svi na tribini su rekli go, ali lopta prošla ne centimetar nego milimetar pored gola. Prijatelju moj nekad te i sreća treba pomaziti. Drugo poluvrijeme smo bili ekstremno mladi i ne bi uzimao to za nešto ozbiljno, ali je ta mladost pravila puno problema protivniku. Hajmo ovo sve zaboravit, nije ni bitno ono što je bitno da znaš ti i svi mi navijači i da malo razmrdamo mozgove i da malo promišljamo dublje je to da je ovo utakmica nakon 6 dana treninga da je prva dok Mladost radi već 3 sedmicu i ovo im 3 pripremna. Ovo su svima nama neke činjenice kojih se trebamo držati. Jako mi se ne sviđa što nekog optužuješ da je alkoholičar, ja nemam tu info, ali imam nešto iz prijeratnog perioda u galeriji u centru 2 sa Semirom se znalo i jutro dočekati. Naravno nisu se pili sokovi pa je semir bio semir. A da ti ne pričam, a i to znam kakv je tek bio Franjo VLadić. Nemoj shvatiti da ja misim da igrači to trebaju raditi, naprotiv, ali ako i budu to htjeli raditi mislim da će ovaj put radit u korist svoje štete. Izvolite gospodo, stvoreni su svi uslovi, primate redovno plate, u životu ništa ne morate nego izaći u dresu i odigrat utakmicu i neće vam se dozovoliti nesportsko ponašanje. Uopšte nije bitno hoće li igrači biti u karantinu ili neće, ako trener kaže da se ide, ide se. Ako neko neće zbogom hvala doviđenja. Ako trener kaže nema, onda idi kući odmaraj, radi šta hoćeš, ali na utakmici se mora izgorit. Nećeš tako zbogom hvala doviđenja. Mislim da je to odrednica predsjednika, UO i SŠ. Ne moram ose mi vratiti u PL, ali moramo stvorit klub jak, zdrav u svim segmentima a i sam ibro je rekao da nije došao na godinu nego na proces od najmanje 4 godine. I da ne zaboravimo, svi smo mi bitni, navijači, igrčai, Sš, uprava predsjednik, ali ono što je najbitnije i najvažnije čist zdrav jak i na pravim temeljima sazdan naš starac. Za kraj, ono što mi možemo učiniti kao navijači je da damo punu podršku ovom Veležu, da kupujemo članske, punimo tribine i da svojim ponašanjem, svojim optimizmom to isto širimo među igračima. Samo tako svi zajedno možemo pogurati starca jako naprijed. Apsolutno odobravam različita mišljenja, stavove, poglede, razmišljanja o svemu, ali u jednom svi moramo skupiti glave i gurnuti naš klub u svim segmentima još jače prema naprijed.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

josipmusa
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa » 06 jul 2017, 10:14

Mene zanima jedna stvar. Da li stvarno nema para za igrace ili je ibro procjenio da tim vise ne treba pojacavati ? Ja nesto ne vjerujem u to da nema para jer je i Hasic isao razgovarati s nekim igracima ali meni djeluje da ih Ibro nije htio jer misli da je ekipa dovoljno jaka. Nudimo relativno slabe uslove igracima sa strane koliko ja vidim jer nije isto igrat kuci za 800 maraka i 180 kilometara od kuce za 1000. Puno je skuplje ovo drugo. A bgm ne znam koji ce covjek od 25-30 godina pristat da spava u predgradju na stadionu 10 kilometara od prvog mjesta gdje moze kafu popit normalno s rajom.

Ev ja ko neko tih godina na to nikad ne bih pristao, ovi od 18-20 i hoce ali ovo su neke prilicne greske na koje niko ne ukazuje jer su sljepo vodjeni tim da sve sto nova uprava uradi je ispravno samo jer su klub iscupali iz vanago

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 jul 2017, 11:13

josipmusa je napisao/la:Mene zanima jedna stvar. Da li stvarno nema para za igrace ili je ibro procjenio da tim vise ne treba pojacavati ? Ja nesto ne vjerujem u to da nema para jer je i Hasic isao razgovarati s nekim igracima ali meni djeluje da ih Ibro nije htio jer misli da je ekipa dovoljno jaka. Nudimo relativno slabe uslove igracima sa strane koliko ja vidim jer nije isto igrat kuci za 800 maraka i 180 kilometara od kuce za 1000. Puno je skuplje ovo drugo. A bgm ne znam koji ce covjek od 25-30 godina pristat da spava u predgradju na stadionu 10 kilometara od prvog mjesta gdje moze kafu popit normalno s rajom.

Ev ja ko neko tih godina na to nikad ne bih pristao, ovi od 18-20 i hoce ali ovo su neke prilicne greske na koje niko ne ukazuje jer su sljepo vodjeni tim da sve sto nova uprava uradi je ispravno samo jer su klub iscupali iz vanago
Dugovi, tuzbe i infrastruktura uzimaju pare. Hasic ima para kao blato, ali mora se imati mjera u trosenju.

Nije ni ON narodna banka.

FSB

Post Postao/la FSB » 06 jul 2017, 20:08

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 09 nov 2017, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 07 jul 2017, 22:31

BMV22 je napisao/la:Dragi moj dzello čitam čitav dan i ne mogu da vjerujem kakve stvari pišeš. Ti boga mi plaho natežeš da ovo sve krene naopako.
Nisam citirao cijeli tekst(iako sam ga procitao)jer mi je ovo bilo dovoljno da vidim o cemu se ovdje radi.
Ne sirim negativizam,daleko od toga.Samo gledam stvar cisto i realno.Daleko sam od nekog jednoumlja,klimanja glavom i dodvoravanja glavnima,koje se trenutno desava kod nas.
1.Obecana su nam 4-5 kvalitetnih pojacanja,dobijamo:Kuduzovic(moze proci),Doljancic(Ma hajte molim vas :lol: ) i Vasic(Kazu da je solidan,nista vise).Ova ekipa je limitirana i treba bar jos 2 igraca ako zelimo minimalne sanse za prvo mjesto
2.Ibro obeca setanje ligom,ovo je ista ekipa koju je "jaka"FK Bosna Visoko(uz duzno postovanje)zbila u 16 m i nije dala da izadjemo.Sreca je da smo tu uzeli bod,jer da nismo,ispali bi iz lige
3.Moramo da sto prije izadjemo iz ove saban lige,po mogucnosti ove sezone jer duzi ostanak ce rezultovati manjim brojem navijaca na tribinama.Ako ne udjemo ove,moze npr. Celik doci iduce sezone i eto ti problema
4.Samo Ibro na misice i disciplinu moze postici rezultat.Bojim se da ce ova limitirana ekipa imati mnogo oscilacija ako se nesto bitno ne promijeni.On ako ne moze zavede red na treningu,kako ce onda moci na utakmici.Svi su jednaki i to im treba jasno dati do znanja.Yebo ti trenera koji se ne smije izderati na "starijeg" igraca.
I na kraju se moras naviknuti da uvijek postoje navijaci i kriticari.Nisi ti veci navijac od mene,niti sam ja od tebe.Postuj me,postovat cu te i ja ne natezem stvari na gore.To ti mozes reci nekome ko nije pomagao na stadionu,nije novcano podrzao kad god je imao priliku a ja sve to jesam.
Lijep sportski pozdrav i zivio :salut:
lezVe do bagro

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 07 jul 2017, 22:39

Činjenica je da trebamo još barem dva pojačanja ako hocemo po to prvo mjesto. Ok, svi vjerujemo i Ibru i uigranost ekipe. Ali Sloga i Olimpik dovode pojačanja koja bi hladno mogla igrati u PL. Vidjecemo sve.
Iduca pripremna je protiv Goska u Vrapcicima pa cemo vidjeti gdje smo.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.