Barem su se malo dohavizali, malo zapeli guzovima. Opasna je Anela, postrojila ihskoroalen je napisao/la:Isti uvod kao za ZrinjuAlfredNobel je napisao/la:
Ekstra odrađeno!![]()
![]()
Onda smo kritikovali svi marketing pa su napravili ovaj video i svi smo ostali bez teksta. Izgleda da će se isti kalup još furat, samo na kraju snimit drugu najavu utakmice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Njega ni u šali ne treba nazivati legendom lik odigrao jednu sezonu za sarajevo kad se sve sabere ako je i tolikojoker90 je napisao/la:Sajo je fino rekao neki dan da mu je FKS na prvom mjestu! Na čudne načine to pokkazuje, ali to ne daje za pravo pljuvačima da prozivaju našu legendu!SiouxLukavac je napisao/la:..čim mu istekne ugovor.Evolution87 je napisao/la:Said nece praviti klubu probleme, raskinut ce ugovor i otici sa obrazom!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hebibovica ne mozes vodenim topom izbaciti iz prve postave. Vakat je da odmori. 
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Osommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Osommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Najava je super, ali mislim da bi bilo lijepo da se neko potrudi i radi preglede svih utakmica Sarajeva kao ona 1921tv kod komšija. Mislim to bi super bilo. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trener golmana Zarije i predsjednik kluba Andrian Bogdan se obratio novinarima na press konferenciji održanoj večeras, te je poručio:
"Jako nam se svidio grad Sarajevo i drago nam je što igramo na terenu na kojem su se otvarale Olimpijske igre. Došli smo s velikim očekivanjima. Bitna nam je pobjeda ovdje. Znamo da će na Koševu biti dosta navijača, no dati ćemo sve od sebe da prođemo u naredno pretkolo", rekao je, te dodao:
"U drugom poluvremenu je u prošloj utakmici dominiralo Sarajevo. Najviše se plašimo timske igre Sarajeva. Ne mogu izdvojiti niti jednog igrača pojedinačno".
Medijima se obratio i desni igrač kluba Igor Cigirlaš koji igra u vezi, na desnoj strani, a sposoban je odigrati i na poziciji desnog beka:
"Želim da vam se zahvalim. Put je bio dug, no grad je lijep. Ovo je moj drugi put u Sarajevu i nadamo se sutrašnjoj pobjedi".
Šta je ovo??? Ljudi došli u sred Sarajeva i najavljuju pobjedu astagfirullah. Braćo sutra svi na Koševo aBd InshAllah.
"Jako nam se svidio grad Sarajevo i drago nam je što igramo na terenu na kojem su se otvarale Olimpijske igre. Došli smo s velikim očekivanjima. Bitna nam je pobjeda ovdje. Znamo da će na Koševu biti dosta navijača, no dati ćemo sve od sebe da prođemo u naredno pretkolo", rekao je, te dodao:
"U drugom poluvremenu je u prošloj utakmici dominiralo Sarajevo. Najviše se plašimo timske igre Sarajeva. Ne mogu izdvojiti niti jednog igrača pojedinačno".
Medijima se obratio i desni igrač kluba Igor Cigirlaš koji igra u vezi, na desnoj strani, a sposoban je odigrati i na poziciji desnog beka:
"Želim da vam se zahvalim. Put je bio dug, no grad je lijep. Ovo je moj drugi put u Sarajevu i nadamo se sutrašnjoj pobjedi".
Šta je ovo??? Ljudi došli u sred Sarajeva i najavljuju pobjedu astagfirullah. Braćo sutra svi na Koševo aBd InshAllah.
Nešto kao što radi oficijelni youtube kanal od FK Sarajevo ?KrajisnikBosnjak je napisao/la:Najava je super, ali mislim da bi bilo lijepo da se neko potrudi i radi preglede svih utakmica Sarajeva kao ona 1921tv kod komšija. Mislim to bi super bilo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mogla bi biti repriza ovog
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos manje od 24h

I meni je ličilo sve, al kad bolje pogledaš, nije isto. Za onu ekipu se znalo da nema kvaliteta, protiv konobara iz San Marina dobili ukupno 0:2, a ovi sad znaju, znamo svi da znaju, vidjeli smo u Moldaviji u drugom dijelu. Samo treba stisnut muda i napast od prve minute, a ja lično očekujem 2:0 ili 3:1.Mokes je napisao/la:Mogla bi biti repriza ovog
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
heat je napisao/la:Trener golmana Zarije i predsjednik kluba Andrian Bogdan se obratio novinarima na press konferenciji održanoj večeras, te je poručio:
Što je babi milo, to joj se i snilo.
Ali mi kao pravi domaćini njima sutra peticu bez luka.
Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
Amer Dupovac!
Dok je Ćala tu ne treba najavljivati nikakva kantanja i superofanzive!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ako mene pitas ja ne bih rizikovao, uzeo bih bar dan ranije kartu.Rahma je napisao/la:Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Aaaa jesam se poželio utakmica, ko da nisam bio na Koševu nikad... Oduzio mi se ovaj mjesec, drama. Sutra 2:0, 13.000
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Ma moći će, ne dolazi Barcelona. Ovo što raja uzima, uzimaju većinom zapad, a i sumnjam da će prije utakmice više od dvije - dvije i po milje kupit. Na dan tekme bude navala.Rahma je napisao/la:Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma hoce ba, pa ne dolazi nam Real Madrid, istok prima 7 milja a nas ce sve zajedno biti malo vise od te cifre.Rahma je napisao/la:Šta mislite hoćel biti rasprodat istok, da li će se ispred stadiona moći kupiti karta za tu tribinu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.