Sent from my x600 using Tapatalk
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
S kim ovo igramo danas? Jel neki derbi
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Nekako mislim da neće dovoditi zadnjeg veznog i da će Montolivo i Locatelli igrati tu poziciju, nekako mi opet to smrdi na to. Šta ja znam solidni su igrači, Locatelli ima dosta potencijala da bude WC igrač i on mi je predrag jer kad je potpisivao novi ugovor, potpisao je prazan papir s bilo kojom platom samo da igra u Milanu, iako ga je i Arsenal tražio dok je još u Primaveri bio, a ne kao neki
Poslije Contija, traže krilo i napadača, pa će tek onda tražiti zadnjeg veznog, šta ja znam, ima dosta posla jer će otići dosta igrača iz veznog reda
Montella je rekao da ekipa mora biti spremna do 27.7. kad se igra pretkolo LE te da će izabrati najspremnije igrače, tipujem da će Hakan i Conti biti na klupi, možda i Silva
Poslije Contija, traže krilo i napadača, pa će tek onda tražiti zadnjeg veznog, šta ja znam, ima dosta posla jer će otići dosta igrača iz veznog reda
Montella je rekao da ekipa mora biti spremna do 27.7. kad se igra pretkolo LE te da će izabrati najspremnije igrače, tipujem da će Hakan i Conti biti na klupi, možda i Silva
U Milanelu danas 4-5 milja navijača
Il Club più titolato al mondo!
veznjak se mora obavezno dovesti, kakav mrtvi lokateli ili ne daj bože montolivo, prehajpan igrač do boga 
nama krilo svakako treba, da li kao back up ili za prvu postavu, to je na njima da odluče.
jack i suso su krila koja uopšte nisu krila po vokaciji i zato nisu naidealniji za formaciju koju fura montela, i zato bih nekoga poput moure ili keite (ne pada mi puno njih napamet) na makar jednoj strani koji su klasični moderni krilni napadači koji mogu isporučiti desetak golova i isto toliko asistencija.
ova dvojica su previše spori, tromi, vole meljati loptu i praviti višak poteza što je smrt za 433.
nama krilo svakako treba, da li kao back up ili za prvu postavu, to je na njima da odluče.
jack i suso su krila koja uopšte nisu krila po vokaciji i zato nisu naidealniji za formaciju koju fura montela, i zato bih nekoga poput moure ili keite (ne pada mi puno njih napamet) na makar jednoj strani koji su klasični moderni krilni napadači koji mogu isporučiti desetak golova i isto toliko asistencija.
ova dvojica su previše spori, tromi, vole meljati loptu i praviti višak poteza što je smrt za 433.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Naravno da će tražiti zadnjeg veznog, jer dobro znaju koliko je to bitna pozicija, i da u ovom trenutku Locatelli jednostavno nije dovoljno zreo za tu ulogu, a Montolivo je grohnuo.nextterrain je napisao/la:Nekako mislim da neće dovoditi zadnjeg veznog i da će Montolivo i Locatelli igrati tu poziciju, nekako mi opet to smrdi na to. Šta ja znam solidni su igrači, Locatelli ima dosta potencijala da bude WC igrač i on mi je predrag jer kad je potpisivao novi ugovor, potpisao je prazan papir s bilo kojom platom samo da igra u Milanu, iako ga je i Arsenal tražio dok je još u Primaveri bio, a ne kao neki![]()
Poslije Contija, traže krilo i napadača, pa će tek onda tražiti zadnjeg veznog, šta ja znam, ima dosta posla jer će otići dosta igrača iz veznog reda![]()
Silva će doći u Milano tek 2-3 dana prije te utakmice, tako da sigurno neće biti spreman da igra, kao ni Conti.Što se Hakana tiče on trenira normalno već mjesecima, samo što je imao tu zabranu, tako da ne vidim razlog zašto on ne bi igrao ako je zabrana već istekla. Očekujem još 4-5 igrača do kraja ljeta, od toga barem dva za prvih 11, ostatak za rotacije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jack i Suso bez problema će isporučiti 10 golova i 10 asistencija sa ovako dobra dva beka koje sad imamo.rope11 je napisao/la:veznjak se mora obavezno dovesti, kakav mrtvi lokateli ili ne daj bože montolivo, prehajpan igrač do boga
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Suso je klasično krilo kao i Bonaventura, tako da će obojica sa ovakvim bekovima i Calhanogluom i napadačem koji može poslati dobar pas ići na duple brojeve asistencija i golova, oni su sve samo nisu statični igrači, jest da znaju meljat loptu, ali su super krila, kakav Moura i Keita ne zna se ko je gluplji od tog dvojca 
Conti sutra dolazi na tehnicki pregled 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
celikmilan
- Kontakt:
Sutra pregled, prekosutra potpis. Mirabelli izjavljuje da razmišljaju o nekim imenima za sredinu, da su novinari uspjeli da saznaju za Bigliu a da ima još nekih tajnih igrača. Možda stvarno Modrić šalje neka predkazanja da stiže. Možda dođe još neko iz Bundeslige. Ne znam ko bi to još mogao da bude.
jack je čitavu karijeru bio lijevi vezni dok ga u milanu nisu gurnuli na krilo, a ni suso nije klasični krilni igrač iako se nešto bolje snalazi na toj poziciji.
jedan takav tip igrača na krilima je ok, ali dvojica istih u 433 je već problematično.
ja bih rado jednog apgrejdovanog delofeua
tip nam je oživio ekipu i 80% bodova smo zabilježili pomoću njega dok se gore pomenuti suso čitavu polusezonu nije sastavio.
ma ok što se mene nemam ništa protiv da obojica igraju u prvoj postavi jer nije o glavu zapelo, ali daleko od toga da ne bih volio dobro moderno krilo
conti konačno gotov

jedan takav tip igrača na krilima je ok, ali dvojica istih u 433 je već problematično.
ja bih rado jednog apgrejdovanog delofeua
ma ok što se mene nemam ništa protiv da obojica igraju u prvoj postavi jer nije o glavu zapelo, ali daleko od toga da ne bih volio dobro moderno krilo
conti konačno gotov
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Hajde bolan priželjkivao si Imbulu, tako da sam bolji skaut od tebe 
džabe se vadiš nekstu, nemaš argumenata
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jesu to počele pripreme Milana?
rope11 je napisao/la:džabe se vadiš nekstu, nemaš argumenata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko ga gotivis svasta cemo mi ovdje pomisliti za tebe
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- nextterrain
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:džabe se vadiš nekstu, nemaš argumenata![]()
https://www.transfermarkt.com/suso/leis ... ler/111961 Suso
https://www.transfermarkt.com/giacomo-b ... eler/57280 Jack
Znam ja
Nego opet se Riaoli ne sviđa njegov dio kod Donnarumminog ugovora tako da F&M traže neke zamjene čisto da se osiguraju
- Romagnoli13
- Kontakt:

Ma Niang je rješenje svih naših problema na krilu 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ja ako kažem da suso i jack nisu klasična krila, onda nisu, get over it
ja sam na ovog brata kessija skroz zaboravio da smo ga doveli
a imam dojam da će na kraju ispasti više nego pozitivno iznenađenje, lik je jedan od podcjenjenijih igrača u timu koji je nepravedno zapostavljen od strane navijača jer se digao hajp oko svih ostalih, a ovaj ima potencijala da bude u top 3 pojedinca na kraju sezone.

ja sam na ovog brata kessija skroz zaboravio da smo ga doveli
a imam dojam da će na kraju ispasti više nego pozitivno iznenađenje, lik je jedan od podcjenjenijih igrača u timu koji je nepravedno zapostavljen od strane navijača jer se digao hajp oko svih ostalih, a ovaj ima potencijala da bude u top 3 pojedinca na kraju sezone.
ako vam se outam, hoćete me i dalje voljeti?maldini3 je napisao/la:
Koliko ga gotivis svasta cemo mi ovdje pomisliti za tebe
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prelazni rok tek poceo, a mi doveli 7 igraca i nakon danasnje konferncije znamo da ce biti jos pojacanja,ahh otkad nismo ovako uzivali 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: RE: Re: AC Milan
Znamo mi to vec sve [emoji14]rope11 je napisao/la: ako vam se outam, hoćete me i dalje voljeti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.