Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
treba poceti koristiti pandzu u zadnjoj liniji.... apjanic jos ne moze ... bolji je stilic od njega,, stalno asistira i zabija a pjanic i ne igra redovno pa stilic ima vise samopouzdanja trenutno a toga ce nam trebati u belgiji............ trba selektor vise obratiti paznju na formu igraca iako je to kod nas problem jer nemamo sirok kadar kao npr englezi kod kojih ako lampard nije u formi stavljaju beria ili umesto cola walcota
- miralem444
- Kontakt:
jest stilic je sad sigurno bolji od pjanica i on treba zaigrat slazem se s tobom
dzenidm je napisao/la:treba poceti koristiti pandzu u zadnjoj liniji.... apjanic jos ne moze ... bolji je stilic od njega,, stalno asistira i zabija a pjanic i ne igra redovno pa stilic ima vise samopouzdanja trenutno a toga ce nam trebati u belgiji............ trba selektor vise obratiti paznju na formu igraca iako je to kod nas problem jer nemamo sirok kadar kao npr englezi kod kojih ako lampard nije u formi stavljaju beria ili umesto cola walcota
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
miralem444 je napisao/la:jest stilic je sad sigurno bolji od pjanica i on treba zaigrat slazem se s tobomdzenidm je napisao/la:treba poceti koristiti pandzu u zadnjoj liniji.... apjanic jos ne moze ... bolji je stilic od njega,, stalno asistira i zabija a pjanic i ne igra redovno pa stilic ima vise samopouzdanja trenutno a toga ce nam trebati u belgiji............ trba selektor vise obratiti paznju na formu igraca iako je to kod nas problem jer nemamo sirok kadar kao npr englezi kod kojih ako lampard nije u formi stavljaju beria ili umesto cola walcota
stilic bolji od pjanica?hahahahah...jao majko ja strucnjaka...
bolji je za ovu utakmicu..pjanic ce vjerovatno biti veci igrac od njega ali sta ce nam kad igra 10 min po utakmici....
- miralem444
- Kontakt:
i ja se slazem al pjanic u Lyonu skoro neigra nikako u odnosu na stilica znas pa zato ja kazem da je bolja opcija stilic 100% semir stilic rastura ove sezone pravi ja hit u poljskoj
dzenidm je napisao/la:bolji je za ovu utakmicu..pjanic ce vjerovatno biti veci igrac od njega ali sta ce nam kad igra 10 min po utakmici....
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Pa normalno da je Bolji
Pjanic je Vanseriski Talenat ..
Ali sta mu to znači kad odigra 10 minuta na utakmicu
a Štila razvaljiva u Poljskoj i u Uefa ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
pogledaj majstora
Ja ne sumnjam u Spahicev patriotizam i borbu do zadnje kapi krvi ali mi se nekako cini da bi u sadasnjoj situaciji Pandza bio bolje rijesenje.Jednostavno zato sto Spahic samo trenira u Rusiji a Pandza standardan u Hajduku,da me neko pogresno nesvati po meni bi bilo bolje Pandzu kao startera. 

- miralem444
- Kontakt:
ma nema semir je igracina jedva cekam da prede u neki veci evropski klub pa da ga gledam strasan igrac
MentalitaUltras je napisao/la:Pa normalno da je Bolji
ma pandza je pravi gorostas ....... ne bi se cudio kad bi za koju godinu zavrsio i u rngleskoj ligi...... ja bih ih obojicu stavioslatki je napisao/la:Ja ne sumnjam u Spahicev patriotizam i borbu do zadnje kapi krvi ali mi se nekako cini da bi u sadasnjoj situaciji Pandza bio bolje rijesenje.Jednostavno zato sto Spahic samo trenira u Rusiji a Pandza standardan u Hajduku,da me neko pogresno nesvati po meni bi bilo bolje Pandzu kao startera.
Sorry raja ali mislim da je ovo tema BH repke a ne prepucavanje Pitara i Kospicara:)
Nego,zna li neko sta vise o ovome:
DANAS JE ZVANICNO POTVRDENO DA CE BiH U GENKU BODRITI 11.750 NAVIJACA.belgijanci su se usrali i policija ce najvjerovatnije odvojiti jos jednu cijelu tribinu za nase.tako da se odvoje od belgijanaca...MOZE MUNIB DA NAM GA POPUSI...
Nadjoh na jednoj stranici......
DANAS JE ZVANICNO POTVRDENO DA CE BiH U GENKU BODRITI 11.750 NAVIJACA.belgijanci su se usrali i policija ce najvjerovatnije odvojiti jos jednu cijelu tribinu za nase.tako da se odvoje od belgijanaca...MOZE MUNIB DA NAM GA POPUSI...
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Super super neka nas ima 
Treba da spoje tribine, a ne da se nasi rasipaju sa Belgijancima
Joj meraka kad zapjeva bosnooom behaar

Treba da spoje tribine, a ne da se nasi rasipaju sa Belgijancima
Joj meraka kad zapjeva bosnooom behaar
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
ma nista kak je kranulo bit ce nas 20 000 hiljada
ma stvarno smo najbolji navijaci na svijetu ni nama ni repki nemoze niko nista mozes zamislit 11000 hiljada ma belgijanci se nece cut

edinko je napisao/la:Sorry raja ali mislim da je ovo tema BH repke a ne prepucavanje Pitara i Kospicara:)
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dobro svidja mi se formacija...Misimovica kao poluspicu i da se pridodaje napadu...samo po meni bi bolji Dzemo bio na desnom beku...nije vala da je Dzemo neki igrac, ni da dobro odigra, al ovako umjeto da dobijemo dobrog veznjaka u Vladavicu, ovako bi dobili prosjecnog desnog bocnog...a Vladavica umjesto Pjanica i Stilu bi trebalo ukolipti...bosanac035 je napisao/la:ibričić i džeko su u životnoj formi, muslimovic nije zabio vec mjesec dana. bajramovic ne moze izdrzati vise od poluvremena, stoga ne smije biti u pocetnoj postavi. oko misketa se sve vrti. pjanic trebao zaigrati od prve minute.
gol: mitrovic
odb: spahic, nadarevic ( stoperi), jahic i vladavic
sred: muratovic i rahimic (zadnji vezni),lijevo ibričić. desno pjanic i u sredini misimovic.
u napadu naravno džeko.
eto ćiro....nemoj igrat 5-4-1 majketi....
pozz
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Selektor nogometne reprezentacije BiH Ćiro Blažević posljednjih dana redovno je dobijao loše vijesti, kada su kandidati za dvomeč protiv Belgije u pitanju. Što se današnjeg dana tiče, stiže jedna dobra i jedna loša vijest.
Nemanja Supić, jedan od trojice vratara koji su se našli na Ćirinom spisku za predstojeće mečeva kvalifikacija protiv Belgije, branio je odlično u današnjem susretu 21. kola srbijanske Superlige.
Njegov Javor je pobjedom protiv OFK Beograda (1:0), zadržao zaostatak od četiri boda u odnosu na drugoplasiranu Crvenu Zvezdu, ali i stigao na samo dva boda zaostatka iza Vojvodine, koja se trenutno nalazi na trećoj poziciji, a koja vodi u Kup UEFA.
S druge strane, Romeo Mitrović ni danas nije stajao na golu mađarskog Kecskemtia TE, koji je u utakmicu Kupa Mađarske poražen na svom terenu od Honveda 1:4.
Mitrović ne brani već skoro mjeseca dana, a s obzirom da je Kenan Hasagić također van stroja već duže vrijeme, jasno je da je selektor Blažević i kada je pozicija vratara u pitanju, u velikim problemima.
Nemanja Supić, jedan od trojice vratara koji su se našli na Ćirinom spisku za predstojeće mečeva kvalifikacija protiv Belgije, branio je odlično u današnjem susretu 21. kola srbijanske Superlige.
Njegov Javor je pobjedom protiv OFK Beograda (1:0), zadržao zaostatak od četiri boda u odnosu na drugoplasiranu Crvenu Zvezdu, ali i stigao na samo dva boda zaostatka iza Vojvodine, koja se trenutno nalazi na trećoj poziciji, a koja vodi u Kup UEFA.
S druge strane, Romeo Mitrović ni danas nije stajao na golu mađarskog Kecskemtia TE, koji je u utakmicu Kupa Mađarske poražen na svom terenu od Honveda 1:4.
Mitrović ne brani već skoro mjeseca dana, a s obzirom da je Kenan Hasagić također van stroja već duže vrijeme, jasno je da je selektor Blažević i kada je pozicija vratara u pitanju, u velikim problemima.
- CheGuevara
- Kontakt:
e moj slatki..znaci ti bi izvadio spahica a umjesto njega pustio da igraj pandza..zajedno sa nadarevicom, berberovicom, damjanovicom itd..e moja ljudino..pa spaha koliko god bio nespreman pa cak i sa jednom nogom bi makar bio na istom nivou kao svi navedeni a da nepricamo o tome koliko je bolji kad je podpuno spreman!slatki je napisao/la:Ja ne sumnjam u Spahicev patriotizam i borbu do zadnje kapi krvi ali mi se nekako cini da bi u sadasnjoj situaciji Pandza bio bolje rijesenje.Jednostavno zato sto Spahic samo trenira u Rusiji a Pandza standardan u Hajduku,da me neko pogresno nesvati po meni bi bilo bolje Pandzu kao startera.

Na kojoj stranici si to nasao?? Ali sigurno bice nas oko jednu 15.000 + sto ce biti taj koncert sa Enes Begovicem itd, bice ludiloedinko je napisao/la:Sorry raja ali mislim da je ovo tema BH repke a ne prepucavanje Pitara i Kospicara:)

Here we fuckin' come MUNIBEEE!!!
- CheGuevara
- Kontakt:
Posto predpostavljam da ce Ciro u Genku igrati sa formacijom 5-4-1 evo vam jedan moj prijedlog za sastav: (naravno sam uzeo u obzir da jedan Berberovic mora igrati, nebitno sto je slab!
)
______________________Mitrovic_______________________
________Nadarevic_______Spahic______Damjanovic________
Berberovic_______________________________________Jahic
______________________Rahimic________________________
________Pjanic_______________________Stilic_____________
_____________________Misimovic________________________
_______________________Dzeko_________________________
Hasagic: Nazalost povrijedzen!
Salihovic: Nazalost povrijedzen!
Muratovic: U totalno losoj formi!
Mirvic: Nepoznajem ga dovoljno!
Mravac: Neznam dali zna igrati na boku!
Radeljic: Pojma nema!!!!!!!!
Vladavic: Berberovic igra gdje bi on inace trebao igrati!
Pandza: Imamo jace igrace na stoperskoj poziciji!
Ibricic: Predugo drzi loptu!
Bajramovic: Nevjerujem da ce moci igrati!
Muslimovic: U slaboj formi. Nije dao gola ima 5 utakmica!
Topic: Posto igramo samo sa jednim napadacom to je njegov peh!

______________________Mitrovic_______________________
________Nadarevic_______Spahic______Damjanovic________
Berberovic_______________________________________Jahic
______________________Rahimic________________________
________Pjanic_______________________Stilic_____________
_____________________Misimovic________________________
_______________________Dzeko_________________________
Hasagic: Nazalost povrijedzen!
Salihovic: Nazalost povrijedzen!
Muratovic: U totalno losoj formi!
Mirvic: Nepoznajem ga dovoljno!
Mravac: Neznam dali zna igrati na boku!
Radeljic: Pojma nema!!!!!!!!
Vladavic: Berberovic igra gdje bi on inace trebao igrati!
Pandza: Imamo jace igrace na stoperskoj poziciji!
Ibricic: Predugo drzi loptu!
Bajramovic: Nevjerujem da ce moci igrati!
Muslimovic: U slaboj formi. Nije dao gola ima 5 utakmica!
Topic: Posto igramo samo sa jednim napadacom to je njegov peh!
-
- Kontakt:
nije lose samo sto muratovic zasluzuje da igra prije pjanica.
-
- Kontakt:
osusio se Feko naprijed.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.