Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Napokon da i mi pobjedimo..mada je utakmica bila jako teska..pa ipak smo igrali protiv jedne "velesile"kakva je Madarska..svaka cast momci samo naprijed...plasman na Euro 2013.je osiguran tako da neamo brige,a tada mozda budemo imali i Teleta,ipak europsko prvenstvo se ne propusta...a ko hebe kvalifikacije...
Nigdje ljepšeg kraja nema,nego što je moj...NOVI TRAVNIK,Vitez,Bila u dolini Lašvanskoj...
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
----------------------------------------SAVEZ NAPOLJE---------------------------------------------------
-
- Kontakt:
Pobijedismo i mi 

Ma mi smo poluamaterska ekipa u svakom pogledu.
Poceši od samog kriminalnog KS i celnih ljudi u njemu, preko selektora, igraca, pristupa prema igri i državnom dresu.
Nema tu profesionalizma i ozbiljnosti, a patriotizam je odavno nepoznanica kad je košarkaška reprezentacija u pitanju.
Sve ovo je jedan putujuci cirkus, nažalost.
Grobari naše košarke su sahranili našu košarku, a najbolji pokazatelj su prazne tribine dvorane.
Poceši od samog kriminalnog KS i celnih ljudi u njemu, preko selektora, igraca, pristupa prema igri i državnom dresu.
Nema tu profesionalizma i ozbiljnosti, a patriotizam je odavno nepoznanica kad je košarkaška reprezentacija u pitanju.
Sve ovo je jedan putujuci cirkus, nažalost.
Grobari naše košarke su sahranili našu košarku, a najbolji pokazatelj su prazne tribine dvorane.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Makedonija - Velika Britanija 75:56
GAZIMOOOOOOO!
Sad jos so vama u Bosni da pobjedimo i prvo mesto u grupu kao i prosle kvalifikacije ..

GAZIMOOOOOOO!
Sad jos so vama u Bosni da pobjedimo i prvo mesto u grupu kao i prosle kvalifikacije ..

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Tesko ce te nas dobiti, kad se Bajramovic pomustafi 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Videcemo doma smo vas dobili 70-56 ne verujem da mozete nas zapreti sad posle ovakva pobjedaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Tesko ce te nas dobiti, kad se Bajramovic pomustafi

-
- Kontakt:
martinmkd je napisao/la:Videcemo doma smo vas dobili 70-56 ne verujem da mozete nas zapreti sad posle ovakva pobjedaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Tesko ce te nas dobiti, kad se Bajramovic pomustafi
Mi smo uvijek vas dobijali kada vama treba, a nama ne treba, tako će biti i ovoga puta, isti nam je mentalitet ....
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
MA nije bas da nam ne treba ta pobjeda.Mozda nam bude trebalo za baraza.Traktorista je napisao/la:martinmkd je napisao/la:Videcemo doma smo vas dobili 70-56 ne verujem da mozete nas zapreti sad posle ovakva pobjedaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Tesko ce te nas dobiti, kad se Bajramovic pomustafi
Mi smo uvijek vas dobijali kada vama treba, a nama ne treba, tako će biti i ovoga puta, isti nam je mentalitet ....
BosnaE
ajmo sad svi zajedno
...ZAAR JE MOOOOOGUUUUCEEEE....

- kupus army
- Kontakt:
A kralja sto me dovede do suza od smijeha...najjaci komentar svih vremena:tesko nas mozete dobiti kad se Bajramovic pomustafi

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Vidi nas bas i ne treba toliko sad imamo 99.9% vtoro mesto u grupi, ali ipak jos bolje je kad dobijemo ovo i da Britaniju izgubi jos jedna pa da budemo prvi... i nije tocno da vam ne treba sad imate jos sanse vi ali da sacekamo prvo vasi rezultat u Britaniju tek onda ce da pricamo.Traktorista je napisao/la: Mi smo uvijek vas dobijali kada vama treba, a nama ne treba, tako će biti i ovoga puta, isti nam je mentalitet ....
Zadnja izmjena: martinmkd, dana/u 23 avg 2010, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
@ newton_heath_lyr
U slučaju da budu u baraž išli svi, ne samo trećeplasirani, a Makedoniji ta pobjeda bude trebala za odlazak na prvenstvo, sumnjam da će nas dobiti
U slučaju da budu u baraž išli svi, ne samo trećeplasirani, a Makedoniji ta pobjeda bude trebala za odlazak na prvenstvo, sumnjam da će nas dobiti

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Jest citao sam i ja ,ali ja prateci ove kvalifikacije cuo sam najmanje tri verzije od nasih komentatora,od one da u baraz idu najgora drugoplasirana i dvije najbolje treceplasirane,preko one da u baraz idu najgora drugoplasirana i sve treceplasirane i dvije najboklje cetvrtoplasirane do one vecerasnje kada Vladislav Majer kaza da koliko ekipa ide u baraz zavisi od toga kako ce se Italijani plasirati u svojoj grupi zato sto su kao oni najveci finansijeri evropske kosarkaske federacioje.A ako u ovom zadnjem ima istine onda i nije bitno koliko ce ekipa ici u baraz jer tu Italijani moraju proci na to prvenstvo.Cartman je napisao/la:Ljudi svi idu u playoff:
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... f9le2.html
BosnaE
Ukoliko odemo u taj baraz u meni postoji jos trunka nade da ce se odazvati Teletovic, Hukic, Vasiljevic, Kikanovic ?, Ikonic, mozda pokusati dovesti Preldzica, pa zatim nekog centra, ali ipak se treba nadati i imati u mislima rijeci Martin Luther Kinga:
"I Have a Dream".
Jer ovom trenutnom rosteru se po likovima vidi da nemaju pojma o kosarci, cast izuzetcima.
"I Have a Dream".
Jer ovom trenutnom rosteru se po likovima vidi da nemaju pojma o kosarci, cast izuzetcima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
[youtube][/youtube]hulle je napisao/la:ajmo sad svi zajedno

[youtube][/youtube]
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Upravo sa utakmice, ništa spektakularno nismo pokazali. Istina, dobro je djelovala naša odbrana. Kako slabo pratim ovaj sport, većinu utakmice provedoh na platou Skenderije 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Najaca stvar sa press konferencije je reklamni pano u pozadini. Svi sponzori kako dolikuje, samo dobavljac sp.opreme NAAI kopiran na obicnom papiru i solatej trakom oblepljen. Hehehe
Kakve su sanse da BiH bude druga ili treca?
Kakve su sanse da BiH bude druga ili treca?
- Omerbavarac
- Kontakt:
I dalje je ovo vrlo slabo, ali eto koliko su Madjari losi pokazuje se da i sa prosjecnom igrom mozemo do pobjede.
Bajramovic k'o nesto zaigrao.
Ne mogu da vjerujem? 
Bajramovic k'o nesto zaigrao.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.