AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2017, 13:20

baš jučer ona dvojica na presici rekoše kako dosta prate bundesligu i da nije nemoguće da dovedu još jednog igrača iz đermanije :mrgreen:

mada mislim da je bayern već kaparisao gorecku, ne znam tačno... :think:

može se za njega interesovati ko god hoće, ali jedina prava istina je da od svih spominjanih klubova jedino milan može garantovati prvu postavu i status zvijezde, pa sad je na njemu da skonta šta mu je bitnije i bolje za karijeru.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jul 2017, 13:30

Uh Goretzka, kakav bi to potez bio :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 06 jul 2017, 13:40

Vi ako dovedete Goretzku i Contia i uz ovo sto imate vec,naravno i ostanak Donarumme druga ste ekipa u Italiji,ako se poklope neke sitnice mozda cak i prva,sa dosadasnjim transferima trece mjesto slj sezone,zivi bili pa vidjeli :P

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jul 2017, 13:45

Genoa želi i Bertaloccija a ovi naši će pokušati neki trejd De Sciglio-Cuardado, doduše Milan bi morao tu doplatiti 12-13M ali mislim da to ne bi bio loš posao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 06 jul 2017, 13:47

Goretzka je vrh kakav bi to posao bio :shock: . Bajern nije kapariso pokusavaju da ga nagovore da odigra jos sezonu u shalkeu pa da iduce godine dodje bez obestecenja. Mogli bi se mi ubaciti u tu pricu platiti nekih 20-25 mil za njega. Shalke bi sigurno vise volio nesto naplatiti da im se ne desi opet Kolasinac pa da ne zarade nista.

FORZA MILAN
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jul 2017, 13:53

maldini3 je napisao/la:Goretzka je vrh kakav bi to posao bio :shock: . Bajern nije kapariso pokusavaju da ga nagovore da odigra jos sezonu u shalkeu pa da iduce godine dodje bez obestecenja. Mogli bi se mi ubaciti u tu pricu platiti nekih 20-25 mil za njega. Shalke bi sigurno vise volio nesto naplatiti da im se ne desi opet Kolasinac pa da ne zarade nista.

FORZA MILAN
Momak koji teži ka tome da igra što više, ako je imalo pametan neće odabrati niti Bayern niti Real u ovom trenutku. Jer u obje ekipe je prežestoka konkurencija.Tako da bi Milan bio idealno mjesto za njega, bio bi starter, okružen sa puno igrača svoje generacije, i to je idealno mjesto za daljni napredak. Ali vidjet' ćemo..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2017, 15:24

gledaj ovih znalaca i stručnjaka sa huskorda :urnebes: :urnebes:

slika

brat conti za sat vremena stiže na aerodrom sa milanovim šalom oko vrata, odoh nazdraviti jednu u tu čast :kafa:

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jul 2017, 16:27

Conti ce da bude opasno pojacanje.

:opaopa: :opaopa:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 jul 2017, 16:36

muha milanez je napisao/la:Conti ce da bude opasno pojacanje.

morel Conti ovo :kafa:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 06 jul 2017, 16:41

slika

Napokon. :beba:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2017, 17:06

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

conti fino prekinuo odmor i sa ibize došao potpisati ugovor, tako je momčino to je pravi stav za razliku od onog cigana :kafa:

joj jest ministar prosvjete naružio donarumu što je otišao na ibizu i otkazao maturske testove :rol: jesu mu se svi naklatili na kosti jbt.

FORZA MILAN !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jul 2017, 17:08

Chinaglia je napisao/la:
muha milanez je napisao/la:Conti ce da bude opasno pojacanje.

morel Conti ovo :kafa:

Chini legendo na pravom si mjestu, promjeni sliku avatara, polozi zakletvu i dobro nam dosao :thumbup:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 06 jul 2017, 17:12

Problemi u transferu Kucke. Za sada ostaje u Milanelu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jul 2017, 17:33

Conti je pravi Milanista, i momak je to pokazao i rekao više puta.Mogao je da bira gdje će igrati u Serie A pa i preko granice je bilo ponuda, a on je izabrao Milan. Odbrana skoro kompletirana, još 4. stoper.Napad će sa još jednim igračem dobiti konačni izgled, ili dva, a ostaje sredina da se reguliše i spremni smo.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 06 jul 2017, 17:43

Još Modrica i Aubameyanga pa da pokorimo Italiju :kralj:
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 06 jul 2017, 17:52

UrbyEmanuelson je napisao/la:Problemi u transferu Kucke. Za sada ostaje u Milanelu.
Regulisano je i to, Kuco se u ovom trenutku pozdravlja sa kolegama i prijateljima i kreće put turske.Hvala mu za 6M i sretno.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 jul 2017, 18:15

Napokon je i Conti došao, što se mene tiče ovo je već uspješan prelazni rok. Mada ne bi skodio jedan onako "kapitalac", ali u odnosu na prethodne godine ovo je Elhamdulilah.
Od svih pojačanja kod mene je samo minus kod Musachia, ono što sam do sada gledao nimalo nije vrijedilo datih para, ali vidjecemo nadam se da griješim kada je on u pitanju.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jul 2017, 18:24

musaka je plaćen 18 miliona što je sitnica danas, ako flopne nije neko zlo :mrgreen:

što se kucke tiče, pa možda su ga mogli ostaviti u rosteru jer je sasvim ok igrač za rotacije, nije ni tih 6 miliona bog zna kakva para pa da ga prodaš u cilju da zaradiš.
u svakom slučaju sretno i hvala mu, bez obzira što sam bio hejter na početku dobro nas je poslužio :mrgreen:

gledam contija na slikama i taj mali sija od neke pozitive, sretan kao malo dijete što je došao u milan... bravo, takvi nam trebaju :thumbup:

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 jul 2017, 19:19

Hvala Bogu pa i on konačno dođe :salut:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 06 jul 2017, 19:35

Svi naši bekovi iz prošle godine koji su još tu u svojoj karijeri u 400 utakmica u dresu Milana nemaju toliki broj golova a vjerovatno ni asistencija koliko ima Conti samo u prošloj sezoni. Nije ni čudo da ga tako željno čekamo.

Sa tom sedmom prinovom od kojih njih 6 bi trebalo biti pojačanja očekivanja su velika za sljedeću sezonu. A i prelazni rok još ni blizu nije gotov. Sad nek lagano riješe ovaj višak igrača pa da onda vide šta im još fali. Nadam se da će naći još riješenja naročito za sredinu terena. Onda ćemo da vidimo kako će Montella to sve da posloži.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.