Postao/la Principatus » 23 mar 2009, 22:50
Za ove tvrdnje o Barbarezu bih rado vidio isjecke iz videa ili isjecke iz novine, link, bilo sta, ina ce je to uprazno. Uprazne dezinformacije poput onih prica o Pjanicu prosle nedelje. Dakle ne treba se na svaku glupost paliti.
A to da je Ibisevic prosjecan igrac koji je imao srece. Uzivam slusati te price, bilo ih je dovoljno i u Njemackoj. Pa i njegove asistencije su bile srecne is sve scorer poeni. Znam sam kako je slatko slusati kako se neko gusi u ljubomori, crveni i laje a ne moze pricom da promjeni realitet. Nema tih para ili zlata koje to mogu zamjeniti.
Ibisevic je dovoljno mudar momak da bi ikada dopustio nepotrebni pritisak koje su novine i druge ekipe probale da projiciraju na njega. U vrijeme uspjeha i povrijede je stojao nad tim svim, uvjek skroman. Znam kad citam ovdje totalno druge teme da ce doci i vrijeme da ce ljudi blatiti i po njemu. To sve uopste nema vise veze sa fudbalom ili strucnjackim poredjenjem, nego sa slabim karakterom i zlobnoscu. Isti ti ljudi su suvise niski da bi kroz citav svoj zivot mogli shvatiti da nemogu takve ljude da pogode nicim, nikada.
Zlo svaki put od svog otrova uvjek popije jedan gutljaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.