Sergej Barbarez

Tarik14
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez

Post Postao/la Tarik14 » 15 mar 2009, 15:09

duvnjak je napisao/la:Sergej je jedan veliki glumac koji folira nas bosance kao najvece ovce.Gledao sam ga prije par sedmica na austrijskoj televiziji gdje ga novinar pita za Ibisevica (DA LI JE RAZLOG SLABIH IGARA HOFFENHEIMA POVREDA IBISEVICA).Onje odgovorio da to nema veze sa Ibisevicem i da je Ba bolji fudbaler od Ibisevica.To sto je dao toliko golova je samo bilo sreca.Sad vi razmislite kakav je sergej patriota.
Ja zaista neznam gdje i kako si ti to vidio ali ja cvrsto sumljam da bi Sergej Barbarez rekao tavne ruzne i netacne stvari. :?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 15 mar 2009, 15:42

duvnjak je napisao/la:Sergej je jedan veliki glumac koji folira nas bosance kao najvece ovce.Gledao sam ga prije par sedmica na austrijskoj televiziji gdje ga novinar pita za Ibisevica (DA LI JE RAZLOG SLABIH IGARA HOFFENHEIMA POVREDA IBISEVICA).Onje odgovorio da to nema veze sa Ibisevicem i da je Ba bolji fudbaler od Ibisevica.To sto je dao toliko golova je samo bilo sreca.Sad vi razmislite kakav je sergej patriota.
neznam bas da li si ti bosanac...i haj ne seri i ne pricaj gluposdti..a na kojoj si to televiziji gledo...nepricaj nebuloze....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 15 mar 2009, 17:31

Sta drugo rec neg: smijesno je. Vjerovatno je zamijenio Barbu s nekim.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 15 mar 2009, 17:53

Istina je Duvnjak ako si to i čitao u hrv.novinama bio je to č�nak sram me, i zato mi se zgadio rekao je...sve št� si to naveo!mnogi naši �judi ostali su šoki�ni , tako pratite medije i druge tv pa čitaj� pustite ove bos.portale polupismenih noninara s lažnim � točnim i�orm.uvijerio sam se :twisted: da je to smeće u v�e puta �mo to naša Bosna �e prati otužnoooo! :tw�ted:
Fi hajati.
GO Bosno.

katalinski5
Kontakt:

Post Postao/la katalinski5 » 18 mar 2009, 23:45

loptica je napisao/la:Istina je Duvnjak ako si to i čitao u hrv.novinama bio je to č�nak sram me, i zato mi se zgadio rekao je...sve št� si to naveo!mnogi naši �judi ostali su šoki�ni , tako pratite medije i druge tv pa čitaj� pustite ove bos.portale polupismenih noninara s lažnim � točnim i�orm.uvijerio sam se :twisted: da je to smeće u v�e puta �mo to naša Bosna �e prati otužnoooo! :tw�ted:
pa sergej nije nista reko pogresno iako je reko sve to jer ibisevic i nije neki vanseriski igrac po meni puno bolji dzeko od njega.

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 19 mar 2009, 02:25

HAJD ne kakite na KRALJA.s kojim pravom? kad kazes SERGEJ ustani,skini kapu i opali sebi samar prije nego nastavis da pricas o njemu.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 19 mar 2009, 12:34

starmo76 je napisao/la:HAJD ne kakite na KRALJA.s kojim pravom? kad kazes SERGEJ ustani,skini kapu i opali sebi samar prije nego nastavis da pricas o njemu.
:D :D :D :D :D Tooo starmo. Samo glup covjek moze pljuvat po najvecoj instituciji.

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 23 mar 2009, 22:14

BARBA apsolutna legenda a vi koji pljujete po BARBI isamarajte se dobro kad pricate o legendi :D :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 mar 2009, 22:50

Za ove tvrdnje o Barbarezu bih rado vidio isjecke iz videa ili isjecke iz novine, link, bilo sta, ina ce je to uprazno. Uprazne dezinformacije poput onih prica o Pjanicu prosle nedelje. Dakle ne treba se na svaku glupost paliti.

A to da je Ibisevic prosjecan igrac koji je imao srece. Uzivam slusati te price, bilo ih je dovoljno i u Njemackoj. Pa i njegove asistencije su bile srecne is sve scorer poeni. Znam sam kako je slatko slusati kako se neko gusi u ljubomori, crveni i laje a ne moze pricom da promjeni realitet. Nema tih para ili zlata koje to mogu zamjeniti.

Ibisevic je dovoljno mudar momak da bi ikada dopustio nepotrebni pritisak koje su novine i druge ekipe probale da projiciraju na njega. U vrijeme uspjeha i povrijede je stojao nad tim svim, uvjek skroman. Znam kad citam ovdje totalno druge teme da ce doci i vrijeme da ce ljudi blatiti i po njemu. To sve uopste nema vise veze sa fudbalom ili strucnjackim poredjenjem, nego sa slabim karakterom i zlobnoscu. Isti ti ljudi su suvise niski da bi kroz citav svoj zivot mogli shvatiti da nemogu takve ljude da pogode nicim, nikada.

Zlo svaki put od svog otrova uvjek popije jedan gutljaj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 23 mar 2009, 23:05

Dajte ljudi dao je Barba dosad toliko intervjua koliko pojedini na ovom forumu nisu pročitali novina...Nikad ama baš nikad nisam pročitao da je i o jednom nasem igracu rekao nesto lose pa ne vjerujem ni da je sada. Ovo samo bolesni i ljubomorni umovo smišljaju... Šta je sljedeće vjerovatno da (oprosti mi bože na poređenju) kao kaže nešto protiv Srebrenice ili šta ti ja znam več. Imamo mi puno Rista Đoga...
Pljuni i po Barbi i po Vedi (jučer po Hasanu i Boli) sutra po Mirzi Delibašiču i po braniocima Bosne i zlatnim LJiljanima i netreba nam ni Karađiž ni Dodik , sjebašmo sami sebe...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 mar 2009, 23:18

Principatus je napisao/la:Za ove tvrdnje o Barbarezu bih rado vidio isjecke iz videa ili isjecke iz novine, link, bilo sta, ina ce je to uprazno. Uprazne dezinformacije poput onih prica o Pjanicu prosle nedelje. Dakle ne treba se na svaku glupost paliti.

A to da je Ibisevic prosjecan igrac koji je imao srece. Uzivam slusati te price, bilo ih je dovoljno i u Njemackoj. Pa i njegove asistencije su bile srecne is sve scorer poeni. Znam sam kako je slatko slusati kako se neko gusi u ljubomori, crveni i laje a ne moze pricom da promjeni realitet. Nema tih para ili zlata koje to mogu zamjeniti.

Ibisevic je dovoljno mudar momak da bi ikada dopustio nepotrebni pritisak koje su novine i druge ekipe probale da projiciraju na njega. U vrijeme uspjeha i povrijede je stojao nad tim svim, uvjek skroman. Znam kad citam ovdje totalno druge teme da ce doci i vrijeme da ce ljudi blatiti i po njemu. To sve uopste nema vise veze sa fudbalom ili strucnjackim poredjenjem, nego sa slabim karakterom i zlobnoscu. Isti ti ljudi su suvise niski da bi kroz citav svoj zivot mogli shvatiti da nemogu takve ljude da pogode nicim, nikada.

Zlo svaki put od svog otrova uvjek popije jedan gutljaj.
Sve do jedan tvoj post do sada je na mjestu! Da nam je vise takvih forumasa....

Ne treba se obazirati na ove mahalase, to su sitne duse, koji traze neku vrstu lijecenja na ovaj nacin. Mora se priznati da ih je nemali broj, sto opet pokazuje dosta toga o nasoj svjescu, moralu i ost.
Vom Jäger zum Gejagten

amil_sana
Kontakt:

Post Postao/la amil_sana » 23 mar 2009, 23:42

Daj ljudi ne dirajte u nesto sto je nama Bosancima sveto a to je Sergej Barbarez.neznam na kojem si to kanalu gledao li znam da to nije istina 100 posto.Zar covijek koji nije htjeo zaigrati za njemacku repku kada je ona bila najbolja na svijetu,zar covijek koji se nije obazirao na prijetnje onih fasista kada su mu prijetili da ce mu se svasta desiti ako zaigra za svoju domovinu zar covijek koji danas nosi vojnu jaknu sa natpisom Armija RBIH zar taj covijek moze ista lose reci o svom sunarodnjaku Vedadu.daj ljudi nemojte biti smijesni.nedirajte nam u naseg BARBU
A to kakav je vedad igrac vidi se ovog proljeca kada Hofenhaim nemoze nikoga pobijediti

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 24 mar 2009, 12:12

slika
slika
slika
slika
slika
slika

BARBA,NE MOŽE TI NIKO PAPUČE PREVRNUT-NIKAD!!!!!! BIH TE NIKAD NEĆE ZABORAVIT.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2009, 12:25

Ti momak ne pisi gluposti po forumu. Ako nemas dovoljno paznje imas psiholga i idi kod njega on ce ti pomoci da prebolis svoje frustracije sto kod ljudi nemas dovoljno paznje.

Evo pogledajte ovaj video

http://www.youtube.com/watch?v=fiklG3FWuFU

Barbarez je Legenda, Institucija, i neznam sta jos nas Bosanaca i Hercegovaca.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 mar 2009, 12:55

ma da...tolike godine covjek glumi velikog patriotu, velikog Bosanca, veliku ljudinu, igraca... :roll: nema smisla...
a i na ovom forumu ima velikih budala, sta se sve moze procitati :shock:
Boze daj im barem malo inteligencije :!:
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 14 maj 2009, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 mar 2009, 14:38

Nisam nasilan covjek ali ovog duvnjaka bih baš volio da vidim i da preda mnom kaze ovo o Barbi! Pored svih dokaza o tome koliki je BARBA covjek, moram spomenuti dogadjaj od ljetos, mjesto Promajna pored Makarske, restoran Hajduk, Barba je bio sa nekim prijateljima iz Hrvatske a ja za susjednim stolom: Nekoliko recenica koje sam cuo su bile iskljucivo afirmativne za nas sport i drzavu! Stoga, u Barbu niku nek ne dira, bolje u oko diraj!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 14:42

Poenta je u tome što je čovjek iskren, i ako misli da je taj Ba bolji od Vede, to je njegova stvar, i po tome ti zaključuješ da on nije patriotam i da je veliki glumac?!

Argumente na stol, pa da definiramo, ko je zapravo SERGEJ BARBAREZ! ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 mar 2009, 14:54

ma to se sergej sigurno salio jer ako je to iskreno reko onda je on IDIOT gdeje ce jedan ba biti bolji od vede jel barbarez normalan
Knele je napisao/la:
Poenta je u tome što je čovjek iskren, i ako misli da je taj Ba bolji od Vede, to je njegova stvar, i po tome ti zaključuješ da on nije patriotam i da je veliki glumac?!

Argumente na stol, pa da definiramo, ko je zapravo SERGEJ BARBAREZ! ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 mar 2009, 21:08

nasla se djecurlija da pricaju o kralju sergeju, ne spomeni njegovo ime uzalud. nije ti on hasan

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 mar 2009, 21:37

Nevjerujem da bi Sergej rekao nesto takvo, ali nikad se nezna, sve zavisi nema razloga i nije mu u interesu da prica protiv jednog Ibisevica koji je fenomen i koji ce aBd za koju sezonu biti nasoj repki, kao Zlatan Ibrahimovic svedskoj ;) :D
mB!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.