Otkupit ugovor znaci upravo to..transandino je napisao/la:Izivinite jel sad Krpa kod nas na posudbi il smo ga kao kupili
Osim ako nije neki previd pa se zapravo radi o posudbi.jer je o tome bilo rijeci.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Otkupit ugovor znaci upravo to..transandino je napisao/la:Izivinite jel sad Krpa kod nas na posudbi il smo ga kao kupili
Husic, Krpic, Kalezic, Ignjatovic, Hare, Skaha, ne znam kakva je situacija sa Zukicem msm kakav je u skok igri, ali ovo je drama jakoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:biće nam ovo super pojačanje, mada ja bih volio da zaganjamo još jednog više okretnijeg i bržeg napadača
ove godine bi nam skok igra mogla biti ubitačna
Obradovic- BilbijaChinaglia je napisao/la:bas me zanima sta je za ultru vrhunski napad, il bar odlican, ako je ovo sto sada imamo "podnosljivo"
Krpa je bolji od Obradovica, a Bilbija je kompletan napadac, s time sto on mora igrat s partnerom u napadu, ako igra kao jedini napadac, nece ni blizu ovako dobre igre pokazivat, jer je on najmanje dobar strijelac, a najvise dobar u svemu ostalomultrasstyle_tz je napisao/la:Obradovic- Bilbija :DChinaglia je napisao/la:bas me zanima sta je za ultru vrhunski napad, il bar odlican, ako je ovo sto sada imamo "podnosljivo" :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.