FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jesul nasli krenuli iz budve, zna li neko ?
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Da je Cenan pametan dogovorio bi ova dva momka iz Širokog. Inace ljudi igraju sasvim pristojno i trce puno vise nego mi
Imaju ljudi trenera koji ima i znanje i zelju za uspjehom. Da smo mi izvukli njihovog protivnika Slavko bi na aparatima zavrsio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Ustaniistok
- Kontakt:
Imal li negdje da se moze face tv gledat na internetu uzivo, na poslu sam a na d3go aplikaciji nema face tv kanal
- Neandertalac
- Kontakt:
A i qurac nas zaboli igraju li im stoperi. Kao da je bitna info ove dječije fore.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mi kad smo izvukli Zetu ovdje vas nalozili ko da smo Real dobili. Najbolja ekipa CG,bla,bla a oni nisu
pogledali na gol. Da smo dobili Ordabasy plakala bi raja. Treba uvijek cijeniti svoj klub jer smo realno dobra ekipa.Ovo moramo veceras proci!!!
pogledali na gol. Da smo dobili Ordabasy plakala bi raja. Treba uvijek cijeniti svoj klub jer smo realno dobra ekipa.Ovo moramo veceras proci!!!
Neka nam je sasrecom veceras .....Zgaziteeeee ihhhhhhhhhh Hajde Zeljoooooooooo 
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Jel' očekujemo identičan sastav kao prije sedam dana?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
joj jesam nervozan ... trebaju nam te pare
Viva Željo, Viva Manijaci !!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
1-0 aik 2 minuta xD, kad se zeta prodje aBd na grbavici bar 2 razlike protiv aika
@edit 2-0 vec
@edit 2-0 vec
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
AIK očekivano, ipak su bolji tim od ovih ribara 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nasi navijaci stalno pristizu privatnim vozilima, sakupi se desetak auta, istresu putnike ispred stadiona i policija ih isprati do parkinga i onda maricom vrate vozace tih auta na stadion, strasna organizacija.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zeta: Novović, Cavnić, Vujačić, Kalezić, Adžović, Vukčević, Ljuljdjuraj, Milojko, Pesukic, Šekulić, Kukuličić
FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Graovac, Zec, Blagojević, Bogičević, Stanić, Zakarić, Zeba, Lendrić, Radinović
Dobru nam šuplju baciše za Cavnića i Vujačića
FK Željezničar: Kjosevski, Stevanović, Graovac, Zec, Blagojević, Bogičević, Stanić, Zakarić, Zeba, Lendrić, Radinović
Dobru nam šuplju baciše za Cavnića i Vujačića
Kakav vrh, svaka im častVirtu4l je napisao/la:Nasi navijaci stalno pristizu privatnim vozilima, sakupi se desetak auta, istresu putnike ispred stadiona i policija ih isprati do parkinga i onda maricom vrate vozace tih auta na stadion, strasna organizacija.
Ekipa standardna, očekivana, naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
puce petarda u svedskoj, necemo vidjeti prelijepa farska ostrva 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Hajde Zeljo molim te.[emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120]
Je li ovo igramo u bijelo-crnim dresovima tacnije treca garnitura ?
Je li ovo igramo u bijelo-crnim dresovima tacnije treca garnitura ?
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 jul 2017, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ocekivana pobjeda Sveda ipak su kvalitetnija ekipa. Da nam je proci ovu veceras a mislim da mozemo igrati i s Svedima. 
Trenutno korisnika/ca: Pact1921, tuzlanskinacin i 63 gosta.