FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
smiri se ba katana, prvi si poco sa nepotrebnim komentarom, isto ko da je nekome drago sto smo gubili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ko je ovaj što s Bahom komentariše? Kakva seljačina Bože, tipujem da je na prenos došao u patikama i fluorescentnoj trenerci s **** oko stuka. Odavno većeg seljaka nisam slušao kako komentariše utakmicu, ko da je došao na utakmicu seoske lige, samo čekam kad će opsovat nešto u stilu "Zalizani, **** ti majku šta si se osilio".
Ma komplet, sreća Zakaric ide ko navijen, Lendric se bori ostalo za goli ku.racLjoZee je napisao/la:Nasa kompletna odbrana nije normalna ni sekunde
Mi se javno sramotimo sa ovim amaterima na komentatorskim pozicijama, fuj majko mila ja ne mogu da vjerujem ko kod nas prenosi utakmice
Zato nam i sve jeste u qrcu, komšije miljama ispred nas kako na ovim komentatorskim pozicijama, tako i sportom.
Jeftino primljen prvi gol, al sreća brzo su rezultat vratili u egal.
I još jednom, fuj dajte radije bez komentatora, ovo je javno sramoće je i brukanje, kad bi ovo čuli komentatori sa Sport Kluba mislim da bi nas žalili, sramota !

Zato nam i sve jeste u qrcu, komšije miljama ispred nas kako na ovim komentatorskim pozicijama, tako i sportom.
Jeftino primljen prvi gol, al sreća brzo su rezultat vratili u egal.
I još jednom, fuj dajte radije bez komentatora, ovo je javno sramoće je i brukanje, kad bi ovo čuli komentatori sa Sport Kluba mislim da bi nas žalili, sramota !
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 06 jul 2017, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajevo29
- Kontakt:
losa ti robareLo je napisao/la:Ko je ovaj što s Bahom komentariše? Kakva seljačina Bože, tipujem da je na prenos došao u patikama i fluorescentnoj trenerci s **** oko stuka. Odavno većeg seljaka nisam slušao kako komentariše utakmicu, ko da je došao na utakmicu seoske lige, samo čekam kad će opsovat nešto u stilu "Zalizani, **** ti majku šta si se osilio".
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
- MocMahale444
To je Buki.
Ovaj nesto smo nervozni, gubimo loptu vrlo brzo bez neke uigrane akcije.
Ovaj nesto smo nervozni, gubimo loptu vrlo brzo bez neke uigrane akcije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Losa igra u prvom skroz odnosno ono nase standardno iz prosle sezone,ali samo da je proci ovo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
pa nije klub kriv sto baho prenosi vako prenosi
inace za ove sto kritikuju gosta komentatora: Ustati pa reci Bulend Biscevic

inace za ove sto kritikuju gosta komentatora: Ustati pa reci Bulend Biscevic

sta kazes, ignore lista? pa, ne bih te stavio na istu, nema sanse. ti mi dodjes kao upozorenje, kakav ne trebam i ne smijem biti. nastavi sam sebi biti interesantan. to ti je, svakako, maksimum.Katana je napisao/la:Mozes ga poflautat djecace mali.
Trpaj jos jedan da mirno spavam veceras amin Bozeeeeee
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 06 jul 2017, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ustao sam i rekao: Kakva seljačina.
Ovog Biscevica treba otjerat s TV-a. Frajer ocekuje da im zabijemo pet komada ne znam ko ga dovede je.bo ga Baho a on njega. Bolja smo ekipa od Zete i zabit cemo jos jedan abd...
Ma slazem se sa bukijem sto rece nasa zadnja linija kad ima loptu srce me hoce zdrmat
"Volim te Zeljo"
malo ontopic: Bogami, jos uvijek je ovo tanko. nikakve smislene igre, a vremena nema. na hajr i na dobro.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- MocMahale444
Stipu ga vidis da trola vec 7 dana. Nema sekunde postovanja.starigrad je napisao/la:sta kazes, ignore lista? pa, ne bih te stavio na istu, nema sanse. ti mi dodjes kao upozorenje, kakav ne trebam i ne smijem biti. nastavi sam sebi biti interesantan. to ti je, svakako, maksimum.
Za ovog Buki je nas i neka prica kako hoce jer voli Zelju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da je jednu utakmicu napadati kako treba... Zakarić

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma pravo lose. Inace smo mi ekipa od 15 miliona treba da vezu ko Dinamo. Najbolje vam je da pratite Bundesligu strucnjaci o fudbal. Cuj tankostarigrad je napisao/la:malo ontopic: Bogami, jos uvijek je ovo tanko. nikakve smislene igre, a vremena nema. na hajr i na dobro.

Vala, ne bi rijeci progovorio protiv ove Slavkove defanzive da znamo - a ne znamo! Treba uvalit jos jedan do 55te minute pa jos jedan u 70toj pa privesti mirno kraju
Nije Buki kriv, Buki je gospodin sto neke recw ustat i spomenuti, no ovo je sasvim ocekivano jebga gori je onaj ko ga dovede i ja prvi bi skakao u studiju.
Zaka opet ti kazem javno javi mi se imam ravu dobru za tebe da te pocastim

Nije Buki kriv, Buki je gospodin sto neke recw ustat i spomenuti, no ovo je sasvim ocekivano jebga gori je onaj ko ga dovede i ja prvi bi skakao u studiju.
Zaka opet ti kazem javno javi mi se imam ravu dobru za tebe da te pocastim

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
sto je najgore vidjelo se od prve minute da smo dosli cuvat rezultat, nista nismo naucili od presle godine, a to je da nas je ova pickasta igra kostala titule, s pravim trenerom bi napunili ovu zetu do vrhastarigrad je napisao/la:malo ontopic: Bogami, jos uvijek je ovo tanko. nikakve smislene igre, a vremena nema. na hajr i na dobro.
Usracu se jeb..em ti
Sta ova seljacina sa br. 90 jos radi na terenu!?

Sta ova seljacina sa br. 90 jos radi na terenu!?
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 06 jul 2017, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Opet ih previse pustamo. Trznite se malo pobogu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.