BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Mislili su lako će pa nisu vježbali penale. Čestitke Širokom i Želji. 
FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
divovi ahhahaha
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ne bih bio u kozi igraca Sarajeva veceras. Odigrali su fenomenalnu utakmicu, imali su igraca vise, penal, ponisten im je gol, svega se nakupilo tu. Protivnik je cijelu utakmicu bio nemocan, a Sarajevo je bilo bolje i u prvoj utakmici, ali je realizacija danas bila katastrofalna. Ne pamtim kad sam se nagledao ovoliko promasaja u nekoj utakmici. Ja im cestitam na pruzenoj igri, ali jednostavno sreca nije bila na njihovoj strani.
I to kavu platu za naše uslove,,što kažeš dan te hebo..moldavija ,,samo poznata po moldavskim pichkama..Prijedor je napisao/la:HAHAHAHAHAHHAHA MOLDAVIJA DAN TE J*BO !!!!! OOOOOOOO BOZE KO SVE PRIMA PLATU
A sada restart.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Primite moje saucesce Hordasi na ovoj pushagiji!
Zeljo!

Siroki!

Samo ovi levati s najvecim budzetom ne znaju igrat a najlakse levate dobili. Zakljucaj Kosevo, prodaj ekipu!
Zeljo!
Siroki!
Samo ovi levati s najvecim budzetom ne znaju igrat a najlakse levate dobili. Zakljucaj Kosevo, prodaj ekipu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- 7aprildomemoj
Za Sarajevo je ovako i bolje. U drugom pretkolu bi doživjeli potop i blamažu. Uprava ako misli šta postići u novoj sezoni još noćas mora Čali uručiti otkaz
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- ASD
- Kontakt:
Trebao je Janjos mijenjati Pavlovica haha.
Biće yebavanja u narednih par dana.
Kakvi luzeri sunce ti poljubim, pa ne mogu ni reći "opet sudija yebo majku"

Gasi mješalicu motaj kablove
Gasi mješalicu motaj kablove
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
strasno jbt, nesto skace, lafo remeti koncentraciju protivnickom igracu, umjesto da se skoncentrise na loptu. doduse, dobro su ovi pucali, ali da je pratio loptu, a ne bacao se ko krele onako u prazno, skinuo bi barem jedan penal, onaj sto ga je greskom zakacila lopta... smijurija od lika, ne znam gdje ga nadjose...kobe24 je napisao/la:Ja u zivotu nisam vidio da neko ovako debilno brani penale. Isto ovako je branio i u finalu kupa. Nakon svega sto su propustili, jasno je bilo da ce ispasti na penale. Ovi poluamateri su se morali proci..._dreamer_ je napisao/la:ovaj golman sarajeva se ko majmun baca, ni ne gleda u loptu... valjda ga pogodi lopta koja.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sarajevo je samo ubrzalo ono sto Zelju ceka u drugom pretkolu, potop. Nemaju nase ekipe ni igrace ni trenera za nesto vise
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sudija je kriv!
Ma nemoj. Bas si duhovit.BadrHari je napisao/la:Sarajevo je samo ubrzalo ono sto Zelju ceka u drugom pretkolu, potop. Nemaju nase ekipe ni igrace ni trenera za nesto vise
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ASD
- Kontakt:
Sjecam se kad su igrali Siroki i Zeljo finale kupa da je Antolovic takodje bio katastrofa kod penala, nebi mogao odbraniti ni da ga slucajno pogodi, dok je recimo Luka Bilobrk ok golman za penale.
- anonymousHD
- Kontakt:
Oči me zabolile, bože sačuvaj.
Petrović da je ikako mogao prokocko bi i ovo. Sreća Zeljo kvalitetniji igracki bio. Nepovezani skroz, vidio si i sam.sajo10 je napisao/la:Ma nemoj. Bas si duhovit.BadrHari je napisao/la:Sarajevo je samo ubrzalo ono sto Zelju ceka u drugom pretkolu, potop. Nemaju nase ekipe ni igrace ni trenera za nesto vise
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mozda i najgluplje ispadanje nekog kluba koje ja pamtim
Prvo onaj gol sa centra, promasen penal u 88., promasenih mali milion zicera, igrac vise u produzetcima.
Zaria ce primiti minimum 10 komada u narednom dvomecu.
Prvo onaj gol sa centra, promasen penal u 88., promasenih mali milion zicera, igrac vise u produzetcima.
Zaria ce primiti minimum 10 komada u narednom dvomecu.
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 06 jul 2017, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- TheTruth34
- Kontakt:
Hahahahahahaa divovi, hhahahaha
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
mi cemo uzet 220 k eura dodatnih, pa nek nas bruka ko hoce 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.