MortemHz je napisao/la:Nek vas je sve stid i sram debili

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Nek vas je sve stid i sram debili

Nismo imali srece??? Bolje receno da imamo ekipu koja ne zna, koja je mentalno na nivou djeteta, da imamo trenera kojo samo drka po stoperici, da imamo skauta kur***inu, da imamo ihtijarevica supka svjetskog, predsjednika i direktoricu koji plesu kako ono **** azijsko svira....fuj fuj fujf0rest1946 je napisao/la:KrajisnikBosnjak je napisao/la:VOLIM TE SARAJEVO!
I DA GUBIŠ SVAKU UTAKMICU!![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo imali srece yebiga , glavu gore idemo dalje!
Ko te nije volio nije ni obolio.
Napisat cu sutra, nema sad infoamypitar je napisao/la:Zna li koliko je zvanicno bilo gledalaca na Kosevu ?
Dok ne skontaju bolji izgovor. Ovo je samo za evropske tekme,a za domace se kao najefikasnije pokazalo 'gradimo stadion'.PitarBordo je napisao/la:Do kada će se nezanje pravdati sa "nismo imali sreće???"![]()
Neki bolje i ne zaslužuju Tita mi.
PitarBordo je napisao/la:

Koliko god je bilo u prvoj ligaškoj nas neće bit ni 2 hiljade, ja prvi više ne idem dok ne vidim nešto drugo, nešto boljeamypitar je napisao/la:Zna li koliko je zvanicno bilo gledalaca na Kosevu ?
Vjerovatno su mislili iduce godine,jer nama je svakako cilj Evropa,mi se godinu dana borimo za ovakve utakmice kao veceras.TobeYarabi je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
![]()