Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mrjasmin
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mrjasmin » 23 avg 2010, 12:33

Sta mislite ima li ista od Dzekinog prelaska u Real ?

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 12:34

mrjasmin je napisao/la:Sta mislite ima li ista od Dzekinog prelaska u Real ?
Nema, preskup je i za Real :mrgreen: ostaje V.der V u Realu, a klub je Mourinhi rekao da mu se 4 napadac nalazi u Canteri :)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 23 avg 2010, 12:40

mrjasmin je napisao/la:Sta mislite ima li ista od Dzekinog prelaska u Real ?
40 % da ce doci,a 100% da nece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 19:39

Danasnji trening, priprema pred tekmu protiv PEÑAROL Casillas,C.Ronaldo,Sergio Ramos,Xabi Alonso se vracaju u tim..
slika slika

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 avg 2010, 00:17

Jao ''Kadire'' i asista :mrgreen:

Pravo ste simpatični u ovoj sezoni i imate moju punu podršku u Primeri :) .....Fino ste kupovali, samo vam još jedan sidraš u napadu fali za ne daj bože i to je to....Pod Mou-ovom palicom možete zapapriti Barci, a ako bi naš Džekica došao titula je vaša :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 avg 2010, 00:24

Izgleda da ni mi više nismo toliko odbojni i odvratni, čak nas neki i simpatišu :mrgreen: Još da Džeko dođe, gdje bi nam kraj bio :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 00:28

Strauss je napisao/la:Izgleda da ni mi više nismo toliko odbojni i odvratni, čak nas neki i simpatišu :mrgreen: Još da Džeko dođe, gdje bi nam kraj bio :mrgreen:
:lol: :lol: Da, ali nevijerujem ipak su ohladili svi jer Perez nezeli vise kupovati, neda mu sport.direktiva kluba..mozda na 1/2 sezone...dobro je sto Wolf neigra u LP znaci ako nebudu zadovljni sa Higuanom,Karimom ( o bude neki od njih povrednje) mogao bi doci na zimu :mrgreen: NEKA ON TRESE U WOLF 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 24 avg 2010, 00:32

Der Mann für die entscheidenden Tore.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 24 avg 2010, 12:12

Hare_BvB je napisao/la:Joj Mourinha čime se on bavi :mrgreen:

http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ramos-sami
na sve je mislio
cuj, ramos i khedira kao golmani za "nedaj boze" :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 24 avg 2010, 12:31

Brnjoo je napisao/la:Mourinho optuzen za ubojstvo, imaju i dokazi

slika
uzeo si mi mjesto trenera u barci
dok si bio igrac ja sam bio prevodilac i bio sam blizi

rijeci upucene pepu dok je pucao u njega :)
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 13:10

EL PORTUGUÉS RECONOCE QUE NO LLEGARÁN AL MADRID
Mourinho: "No existe posibiliad que lo ciere fichar Madrid, a Drogba, si fichamos sera un dalentero joven"
prenosi Sky Sport News
slika
Portugalac priznao da nece doci u Madrid
Mourinho: "Ne postoji postoji mogucnost da ga zeli Madrid dovesti, Drogbu, ako budemo kupovali bice mlad napadac"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 avg 2010, 13:18

ovo nije dobro,uci u sezonu sa dva napadača a Benzema je povjerljiv...imamo 2 napadaca,13 veznih i nemamo lijevog bek(imamo Marcela :| )pa valda Mou ce dovesti bar još jednog napadača...pa cemo lijevi bek krpiti sa Arbelom i Marcelom....a nebi bilo loše da ode neko(VDV,Gago,Diarra,Drente..)još 7 dana je prelazni rok..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 24 avg 2010, 13:24

Dzeko je mlad ajde Mou reci cvikerasu da odrijesi kesu 8-) :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 avg 2010, 13:37

Juznjak DZEKO NECE PRECI U REAL!
Zadnja izmjena: Brnjoo, dana/u 24 avg 2010, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 13:39

Danas u 22:15 h Trofeo Santiago Bernabéu ( Trofej Santiago Bernabéu )

slika REAL MADRID C.F : PEÑAROL slika

Real Madrid C.F: Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Carvalho, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo, Özil, Di María, Higuaín

Peñarol:Sebastián Sosa; Aguirregaray, Rodríguez, Alcoba, Albín; Domingo, Pato Sosa, Ríos, Pacheco, Martinuccio, Estoyanoff

Mourinho i 6 novi igraca( Ozil, Khedira, Carvalho, Di Maria, P.Leon, Canales) danas ce se predstaviti navijacima na Santiago Bernabeu.

p.s jucer popodne u prodaju pusteno samo 2 000 ulaznica, u roku 45 min prodane...tekmi mogu prisustovati dzaba clanovi R.Madrid C.F
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 24 avg 2010, 13:50, ukupno mijenjano 2 puta.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2010, 13:45

Eh nasli ste protivnika po mjeri za trofej :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 24 avg 2010, 13:51

miky_hz je napisao/la:Eh nasli ste protivnika po mjeri za trofej :mrgreen:
Ovo je obiljezavanje pedesete godisnjice finala Interkontinentalnog kupa u kojem je Real dobio Penarol. I Bayern se je spominjao kao protivnik, ali je onda dogovoreno da ce se utakmica igrati u Minhenu. Poslije toga su pokusali sve dogovoriti sa Milanom ali su odustali jer bi bilo ofirno ko kad mi stalno igramo protiv Japana ili Irana :D Znaci onaj "corazon classic match" je sve usrao :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 14:05

miky_hz je napisao/la:Eh nasli ste protivnika po mjeri za trofej :mrgreen:
Real Madrid je pozvao Peñarol jer ima vrlo dobre odnos sa njima,a utakmica je posvecena u znak sijecanja na "50 godina prije igrali su finale Internacion.Kupa"
slika
R.Madrid : Peñarol 3:0
"Juan Pedro Damiani, presidente del Peñarol, es madridista"

Juan Pedro Damiani predsijednik Peñarol je veliki navijac R.Madrida

Damiani: "Nos enfrentamos dos históricos: el mejor equipo de la historia de Sudamérica (Peñarol), y el que ha sido nombrado recientemente mejor equipo del siglo XX en Europa (el Madrid)"

"En la década de los 80 mi padre, José Pedro Damiani, también fue presidente de Peñarol y no sólo eso, además era gran amigo de Raimundo Saporta y de Santiago Bernabéu"

prevod:
"Sudaraju se dvije historije, najbolji klub historije juzz.amerike (Penarol) i najbolji klub 20 stoljeca i Europe (Madrid)"

"80-tih moj otac je bio predsijednik Penarolo, i ne samo to bio je veliki prijatelj R.Saporta i Santiago Bernabeu"
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 24 avg 2010, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 14:22

Vidim kako ti je dobar spanski jezik.Od kada je Sudamerica=Severna Amerika. :lol: :roll: :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 24 avg 2010, 14:24

J.Valdano: "No va a haber más fichajes"

En caso de que el preparador madridista necesite echar mano de un punta que no sean Benzema o Higuaín, el argentino recordó que "he visto jugar a Özil en el Bremen unos partidos y Cristiano Ronaldo también puede jugar ahí".

En cuanto a uno de los culebrones del verano, el 'caso Maicon', Valdano dijo que el brasileño no acabó en el Real Madrid "por el precio". "Todo tiene un límite y no llegó porque pedían mucho por él, reconoció el Director General del Real Madrid.

slika
http://www.marca.com

J.Valdano"Nece biti vise novi igraca"
Stvar oko toga da nam treba jos jedan napadac u zamijeni Benzemi i Higuainu, J.Valdano kaze "vido sam Ozila da moze tu odigrati, igrao je u Bremenu par tekmi, i C.Ronaldo takodjer moze da igra napadaca"

Za Maicona je rekao da nije zavrsio u Real Madridu zbog "velike cijene".Sve ima svoj limit, i nije dosao jer su trazili previse za njega.

p.s Nista od E.Dzeke :?

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.