FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cala ti nisi treber,obicni cak i ispod prosjecni trener bi ove amatere dobio a ti to nisi znao, odbrana ocajna,ekipa u kojoj Jadovac igra i Hebibovic i Bekic koji salje lopte na teibine nilad nikog nadigrat nece,ovu ekipu Zaroje bi svaki trener sa juniorima uzeo prihvati gresku i odlazi. Ps banujte ovog jokera trajno za ove psovke da ne eskalira ovdje,mangupa moze glumit na netu samo posto uzivo se svoje sjene noji,i klosaru da kazem ako neko nema misljenje kao on,il ako kao svaki navijac gleda pozitivno na svoj klub i ne pise kao on bljuvotine ne zasluzuje da se sve psuje i on nekom g.ovna da gura usta jel za to sluzi forum? Evo mangupcino javi se meni necu te vrijedjat da mi naguras sva ta g.ovna usta jel moze? Posto si curica neces se javit a volio bi da te naucim kako se to uzivo radi
Kad je liga i sa kime igramo generalku?
Oj yebem sam sebe.
Oj yebem sam sebe.
I jokera banuj trajno nema sta da se suzdrzavas prekrsio je sve i jedno pravilo cuj psuje od a do z ljudima koji nemaju misljenje kao on de ba dozovite sehilmo je napisao/la:@joker90 i @AlfredNobel posljednje upozorenje, vrijeđanje forumaša je strogo zabranjeno.
Svaka čast Advanu na izvedenom penalu.
Marko glavu gore.
Jbg.
Imaju svi moj identitet, nalupajte me, bujrum! Samo mojne ovih prijetnji i šta bi vi uradili!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I neka još jednom neko ovdje stisne pa kaže kako "ne mogu igrati juniori jer će ispaštati rezultati"...bitch please, koji rezultati? 
Ovo je najtužnije od svega. Kako su samo ambicije i rezultati opali to je strašno.Zagor je napisao/la:Jbt.prije 3 godine odigras mozda i najbolju utakmicu u europi protiv B.Gladbaha iako izgubis 3:2 , al nisi ko popisan otisao sa stadiona, a danas, nakon te tri godine, mucis se sa **** ekipom iz Moldavije, to mi je najteze palo.
Meni nije ok nikad da sarajevu bude ambicija plasman u Europu to moze samo biti plan b a cilj samo titula, j.ebeš ti sezonu kad najave odma na startu da je cilj 3. mjesto....
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Brate ja shvatam da je tebi teško, jer si vjerovao u prolaz. Ali nije moja greška što nisi vidio da nemamo ni ekipu ni trenera za to.
Samo Saraj'vo.
Jednostavno ne znam sta da kazem.Ali siguran sam da me Koševo zadugo nece vidjeti !
Sarajevo ljubavi moja.
Nermin Crnkic UBLEHAA
FUJ, sutra ako mozes idi i ne vracaj se u ovaj grad ne znam ko te vrati i taj neka ide slobodno ..
FUJ, sutra ako mozes idi i ne vracaj se u ovaj grad ne znam ko te vrati i taj neka ide slobodno ..
Dotakli smo dno. 
- PitarBordo
- Kontakt:
Nismo, sezona tek treba da počne.BelminM23 je napisao/la:Dotakli smo dno.
Samo Saraj'vo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
jbg a,iskreno se nisam toliko sj.eb'o kao protiv zete i kukesija,iako je ovo i najveća bruka,mislim da nikada nismo ispali u prvom pretkolu,kukesi je bio u drugom,ovo je definitivno naša najgora generacija ikada,melunina i haurdina je bila bolja realno,surova realnost nosi raznosi
VVVBK
VVVBK
Ma onom gov.netu Hotićevom dat čiste papire odmah. Ustvari izvršit veliku nuždu na njih da ne budu čisti.
Čalu sam branio al' brate kad frajer uvede Peru u situaciji gdje ganja rezultat...
I još nešta, "pljuvačima" svaka čast, da znam ko ste po pivu/sok/kapućino bih vam platio (i više bih al nemam para hahaha). Kako se neko igra s nama to je nevjerovatno. Dođe 12 milja ljudi da bi gledali ovu piz.dariju.
I da, da mi date studentski popust od 95% na bordo vip, moje pare vidjet nećete ove sezone. Izorite Koševo, posadite maline, pa ih zapalite ako vam ne htjednu otkupit po 3 marke. Mafijo kosooka, malo su vam bile dvije atomske.
Čalu sam branio al' brate kad frajer uvede Peru u situaciji gdje ganja rezultat...
I još nešta, "pljuvačima" svaka čast, da znam ko ste po pivu/sok/kapućino bih vam platio (i više bih al nemam para hahaha). Kako se neko igra s nama to je nevjerovatno. Dođe 12 milja ljudi da bi gledali ovu piz.dariju.
I da, da mi date studentski popust od 95% na bordo vip, moje pare vidjet nećete ove sezone. Izorite Koševo, posadite maline, pa ih zapalite ako vam ne htjednu otkupit po 3 marke. Mafijo kosooka, malo su vam bile dvije atomske.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jesi li zadovoljan Vincente?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Svoje živce ko hoće da kida, nek izvoli, meni ovo više ne treba dok ne budemo imali opet normalan klub. U najboljim godinama ja sijede kupim na Koševu. Ne treba mi ban, odmorit ću sam od foruma i od svega.
Ove tastaturne kabadahije što ih jedan brat nazva, nek izvole i poduzmu šta treba, samo nek me poštede prijetnji i mjerenja muda po forumima. Ima pp za sve info i detalje..
Do nekih boljih vremena..
Do nekih boljih vremena..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kao sto sam se i pribojavao... Nocna utakmica plus euforija=kiks
Vise me i ne pogadja ovo, postalo je svakodnevnica, idemo dalje..
Vise me i ne pogadja ovo, postalo je svakodnevnica, idemo dalje..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako mi je drago sto sve vise ljudi govori kako nece dolaziti na stadion...brate, bice milina na stadionu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pocinjem da zalim za vremenom Kusturice bar je fino bilo slusat kad prica o europskom Sarajevu . 
- PitarBordo
- Kontakt:
Komentar decenije. Drago liku što je klub u takvoj situaciji da raja neće da dolazi da gleda uopšte. Kaže milina mu to. U rangu sa Farukovom izjavom na Grbavici.muhamedhulk je napisao/la:Kako mi je drago sto sve vise ljudi govori kako nece dolaziti na stadion...brate, bice milina na stadionu.
Samo Saraj'vo.
Jasta ce,ostace vas 500-njak klimaca glavom bice vam bas fino. Samo uzivajte.muhamedhulk je napisao/la:Kako mi je drago sto sve vise ljudi govori kako nece dolaziti na stadion...brate, bice milina na stadionu.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 31 gost.