FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja opet ne kontam kako neko možće reći bila dobra igra--alo narodee,kako dobra,pa 3-TRI komada primili od Moldavaca u 180 min.Pa nije bolan fudbal folklor-da bude nešto lijepo za oko..ne mogu sebi doći nikako od nekih koji prave neke analize igre--nije bolan igra dobra--igra je seljačka pa po 5 uzastopnih centaršuteva prebace na drugu strane..pa to je da ih u s r anoim štapom po glavi sve ijednog..150 čistih udaraca po golu sa 16 metara prebace po 2 metra preko gola..pa maj ku mu to im je kruh ,,znači nisu savladali osnovnu tehniku i pravilno postavljanje tijela i stopala kada šutaju...ma nemam više živaca, opet me safatalo..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kao sto na pisaše na ss ba kozmeticke promjene nista nece specijalno promjeniti . FKS trebaju sistemske promjene u funkcionisanju kako kluba tako i same ekipe . ove do sad promjene su vrtenje u krug cala,husref,dzeno itd isto i s igracima .
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Zar je štoperica još uvijek trener?! 
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam sinoć govorio da mi liči na Barcelona-Chelsea te sezoneHistoricar je napisao/la:Sinočnja utakmica je po dešavanjima na terenu bila identična finalu Lige prvaka 2012 Bajern - Čelzi u Minhenu
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pretjerujete s tom štopericom. Sigurno je gledao jer nije znao šta će od sebe za vrijeme čekanja jedanaesteraca ili dok su se izvodili. Benitez je gledao u travnjak onda kad su bili penali protiv Milana, što to ovaj ne može u štopericu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zato sto mi tako kazemo!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Murinjo protiv Bayerna sjeo k'o da klanjaHigh je napisao/la:Pretjerujete s tom štopericom. Sigurno je gledao jer nije znao šta će od sebe za vrijeme čekanja jedanaesteraca ili dok su se izvodili. Benitez je gledao u travnjak onda kad su bili penali protiv Milana, što to ovaj ne može u štopericu?
Ma pretjeruje se i u pljuvanju Janjoša, majke mi identična situacija kao poslije Kukesija, il' poslije utakmice Sarajevo - Čelik kad se ovako o Kodri pisalo. Otići će i Čala i šta onda, misli neko da će bolje bit'? Ja sam se pomirio s tim da smo prosječan klub ove usrane lige.
Ma dovesti Husrefa, da pitarluk privije ranu. Kad ne uspije ništa, onda će izgovore u tom što nije uspio tražiti u mimoilaženju planeta.skoroalen je napisao/la:Murinjo protiv Bayerna sjeo k'o da klanjaHigh je napisao/la:Pretjerujete s tom štopericom. Sigurno je gledao jer nije znao šta će od sebe za vrijeme čekanja jedanaesteraca ili dok su se izvodili. Benitez je gledao u travnjak onda kad su bili penali protiv Milana, što to ovaj ne može u štopericu?
Ma pretjeruje se i u pljuvanju Janjoša, majke mi identična situacija kao poslije Kukesija, il' poslije utakmice Sarajevo - Čelik kad se ovako o Kodri pisalo. Otići će i Čala i šta onda, misli neko da će bolje bit'? Ja sam se pomirio s tim da smo prosječan klub ove usrane lige.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- belosevic23
- Kontakt:
on je ustvari desnjak, jedini dobar centarsut sinoc bio je desnom nogomvolitepropalit je napisao/la:taj je zivot fulio prijatelju,on je trebao biti antilopa,lijeva mu se osusila dabogdaPitarBordo je napisao/la:Bekić profulao 150 kvadrata trave milion puta. O čemu tačno pričamo ovdje?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Il' će bit "navijači su doveli Husrefa". A ne bi me čudilo da ga uprava angažuje da zamažu oči. Po meni Husref jest bolji izbor od Čale al za nijansu, ništa aman, nećemo procvjetat s njim.High je napisao/la:Ma dovesti Husrefa, da pitarluk privije ranu. Kad ne uspije ništa, onda će izgovore u tom što nije uspio tražiti u mimoilaženju planeta.skoroalen je napisao/la:Murinjo protiv Bayerna sjeo k'o da klanjaHigh je napisao/la:Pretjerujete s tom štopericom. Sigurno je gledao jer nije znao šta će od sebe za vrijeme čekanja jedanaesteraca ili dok su se izvodili. Benitez je gledao u travnjak onda kad su bili penali protiv Milana, što to ovaj ne može u štopericu?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ma možeš dovesti Murinja, ali one bogalje niko neće naučiti kako se igra! Nama trebaju PROFESIONALNI IGRAČI prije svega, pa potom i stručnjak koji će ih znati voditi (možda i više psiholog nego neki fudbalski "mag") ali makar neko ko ima dovoljno obraza i časti da preuzme odgovornost na sebe, bilo za dobre ili za loše rezultate a ne da STALNO prebacuje odgovornost sa sebe na druge ili na "kolektiv"! 
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 jul 2017, 15:11, ukupno mijenjano 4 puta.
Klub koji vode oni koji veze nemaju sa sportom i koji za trenera postavljaju najjeftinije,a ne najstrucnije ne moze ocekivati nikakav napredak,cak ni na nivou PLBiH,a pogotovo ne na nekom evropskom nivou.
Sve je ovo preljevanje iz supljeg u prazno.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Svet je lep kada sanjamooo, drugoo pretkolo 
Pa i ovakvi neprofesionalni, uz kombinaciju Hurtića debila i evo Čale koji ne valja sad nikom, su bili na korak od duple. Takva nam je liga cijela, niko iole normalan neće ovdje igrat. Može doći neka zvijezda na zalasku karijere al' ga moraš tako masno platit da mu Sarajevo bude povoljnije nekog kluba iz Luksemburga, Finske il' Azije.BordoArmy88 je napisao/la:Ma možeš dovesti Murinja, ali one bogalje niko neće naučiti kako se igra! Nama trebaju PROFESIONALNI IGRAČI prije svega, pa potom i stručnjak koji će ih znati voditi (možda i više psiholog nego neki fudbalski mag)!
Bezveze mi je pisat svoje mišljenje jer onda ispada kao da udaram kontru al' ja fakat i dalje vjerujem u ovu ekipu. Mislim da je po talentu najtalentovanija naša ekipa poslije rata.
Mihojević, Kadušić, Hodžić, Radovac, Andjušić, Crnkić, Rahmanović, Kuzmanović - svi oni mogu puno bolje od naše lige. Četvorca od nabrojanih su U21 reprezentativci BiH, a ne sumnjam da će se i Radovac uskoro tam vratiti.
Možda nam je toga sinoć i najviše falilo - zrelosti. Malo rutine. Neko da ubaci koju loptu u mrežu, jer realno trebali su izgubiti sa tri ili više golova razlike, a svaki put u odlučujućim potezima naši igrači se spetljaju ili donesu krivu odluku.
Jedan stariji igrač na sredini terena ne bi bio na odmet. Računam na to da će Krste donijet zrelost u zadnjoj trećini, pa ćemo eto imati kakav-takav kostur zrelijih igrača.
A Tan = {Mihojević, Kadušić, Hodžić, Radovac, Andjušić, Crnkić, Rahmanović, Kuzmanović}
Dobili smo najvjerovatnije najbolju omladinsku školu u državi i dobili smo najbolji skauting u državi. Za formirane igrače ybg. treba para al' treba, infrastruktura (na kojoj se djelomično radilo s izgradnjom trening centra) i treba reputacija.
Što se tiče pojačanja... Nisam imao pojma da igrač k'o Mićo Kuzmanović postoje u našoj ligi. Jako mi se svidja njegova igra.
Mihojević, Kadušić, Hodžić, Radovac, Andjušić, Crnkić, Rahmanović, Kuzmanović - svi oni mogu puno bolje od naše lige. Četvorca od nabrojanih su U21 reprezentativci BiH, a ne sumnjam da će se i Radovac uskoro tam vratiti.
Možda nam je toga sinoć i najviše falilo - zrelosti. Malo rutine. Neko da ubaci koju loptu u mrežu, jer realno trebali su izgubiti sa tri ili više golova razlike, a svaki put u odlučujućim potezima naši igrači se spetljaju ili donesu krivu odluku.
Jedan stariji igrač na sredini terena ne bi bio na odmet. Računam na to da će Krste donijet zrelost u zadnjoj trećini, pa ćemo eto imati kakav-takav kostur zrelijih igrača.
A Tan = {Mihojević, Kadušić, Hodžić, Radovac, Andjušić, Crnkić, Rahmanović, Kuzmanović}
Dobili smo najvjerovatnije najbolju omladinsku školu u državi i dobili smo najbolji skauting u državi. Za formirane igrače ybg. treba para al' treba, infrastruktura (na kojoj se djelomično radilo s izgradnjom trening centra) i treba reputacija.
Što se tiče pojačanja... Nisam imao pojma da igrač k'o Mićo Kuzmanović postoje u našoj ligi. Jako mi se svidja njegova igra.
Trebamo mi ganjati i novog golmana. Ovaj Pavlović, vidi se, uopće nije za jače utakmice - dokazao je to i u Lištici. Što će nam golman koji ne može odbraniti nijedan penal u finalu Kupa i u ovakvoj utakmici? Treba nam i napadač, ma može i Komazec, kad se već nudi i puže, zatim zadnji vezni i lijevi bek. I dobar trener - imperativ!skoroalen je napisao/la: Il' će bit "navijači su doveli Husrefa". A ne bi me čudilo da ga uprava angažuje da zamažu oči. Po meni Husref jest bolji izbor od Čale al za nijansu, ništa aman, nećemo procvjetat s njim.
Golmani nam malo golova daju, mislim da je to najveci problemzagorski je napisao/la:Klub koji vode oni koji veze nemaju sa sportom i koji za trenera postavljaju najjeftinije,a ne najstrucnije ne moze ocekivati nikakav napredak,cak ni na nivou PLBiH,a pogotovo ne na nekom evropskom nivou.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ima li ko podatak o posjeti, zvanični?
Haj' što malo daju, al' što puno primajuEvander je napisao/la:Golmani nam malo golova daju, mislim da je to najveci problemzagorski je napisao/la:Klub koji vode oni koji veze nemaju sa sportom i koji za trenera postavljaju najjeftinije,a ne najstrucnije ne moze ocekivati nikakav napredak,cak ni na nivou PLBiH,a pogotovo ne na nekom evropskom nivou.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
- escobarpablo
- Kontakt:
Neka Čale, voli Sarajevo!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72 i 21 gost.