Nije neko pitanje bilo al eto, haj reko da se malo ukljucim.
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA kviz :)
Nosio broj 12 samo jednom, i to protiv Orlanda. Neko mu ukrao dres prije utakmice pa je nosio rezervni bez imena. Zabio 48 pts u porazu 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
6 igraca koji su u posljednjih 6 sezona u svakoj sezoni imali vise od 17 poena prosjecno?
LBJ, KD, Westbrook, Cousins, Melo i Irving.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
+ Griffin, Wade i LMA (evo ih već 9).Kawhi je napisao/la:LBJ, KD, Westbrook, Cousins, Melo i Irving.
Zadnja izmjena: jose, dana/u 07 jul 2017, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ja sam bio siguran za prvih 5 i onda sam mislio staviti Currya kao šestog pa sam provjerio za njega i ispostavilo se da nije.jose je napisao/la:+ Griffin i LMA (evo ih već 8).Kawhi je napisao/la:LBJ, KD, Westbrook, Cousins, Melo i Irving.
A ti se igras corave bake, pa vidi pitanje. Koje brojeve je nosio u karijeri? A ne u NBA.filip13 je napisao/la:Malo se pravimo budale,u nba nije nosio broj 9
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kawhi je napisao/la:Ja sam bio siguran za prvih 5 i onda sam mislio staviti Currya kao šestog pa sam provjerio za njega i ispostavilo se da nije.jose je napisao/la:+ Griffin i LMA (evo ih već 8).Kawhi je napisao/la:LBJ, KD, Westbrook, Cousins, Melo i Irving.Kyrie mi prvi pao na pamet od ostalih i njega napišem.
Kawhi je napisao/la:Ja sam bio siguran za prvih 5 i onda sam mislio staviti Currya kao šestog pa sam provjerio za njega i ispostavilo se da nije.Kawhi je napisao/la:+ Griffin i LMA (evo ih već 8).jose je napisao/la:LBJ, KD, Westbrook, Cousins, Melo i Irving.Kyrie mi prvi pao na pamet od ostalih i njega napišem.
da,mala greska
BIHfan je napisao/la:A ti se igras corave bake, pa vidi pitanje. Koje brojeve je nosio u karijeri? A ne u NBA.filip13 je napisao/la:Malo se pravimo budale,u nba nije nosio broj 9
nba kviz,jbg
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Istražujući malo na koga me Lonzo potsjeća, malo me jedna statistika bas zainteresovala :
Koji je igrač sa +15 nba sezona u rookie godini imao najbolje brojke sto se tiče procenta šuta I za 3 I za 2, kao i nejveći broj asistencija po utakmici (brojka je zadivljujuća) a da mu rookie godine nije bila po minutama najbolja.
Koji je igrač sa +15 nba sezona u rookie godini imao najbolje brojke sto se tiče procenta šuta I za 3 I za 2, kao i nejveći broj asistencija po utakmici (brojka je zadivljujuća) a da mu rookie godine nije bila po minutama najbolja.
neprimjetno dođosmo do 500. stranice kviza
Kobe Bryant je napisao/la:Istražujući malo na koga me Lonzo potsjeća, malo me jedna statistika bas zainteresovala :
najbolje procente šuta u svojoj karijeri i najvise asistencija u karijerije imao u toj sezoni?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Provjerio sam još jednom znaci navise asistencija po tekmi apg i najbolji % za 3p, imao je 2 sezone trunku bolji procenat za 2p. Znaci ne ukupno asistencija nego prosjek po tekmi.filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Istražujući malo na koga me Lonzo potsjeća, malo me jedna statistika bas zainteresovala :
najbolje procente šuta u svojoj karijeri i najvise asistencija u karijerije imao u toj sezoni?
Kobe Bryant je napisao/la:Provjerio sam još jednom znaci navise asistencija po tekmi apg i najbolji % za 3p, imao je 2 sezone trunku bolji procenat za 2p. Znaci ne ukupno asistencija nego prosjek po tekmi.filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Istražujući malo na koga me Lonzo potsjeća, malo me jedna statistika bas zainteresovala :
a taj prosjek je odlican prosjek asistencija?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ne odlična nego wooooow, pogotovo za rookie sezonufilip13 je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Ne odlična nego wooooow, pogotovo za rookie sezonufilip13 je napisao/la:
koje je godiste igrac,ili koje je visine,bas me zainteresovalo ko je taj?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Ne odlična nego wooooow, pogotovo za rookie sezonufilip13 je napisao/la:
koje je godiste igrac,ili koje je visine,bas me zainteresovalo ko je taj?
Velika pomoć bio je ROY
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vrućefilip13 je napisao/la:iverson?