FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 07 jul 2017, 15:29

Realno ljudi, nije ova ekipa uopste losa, sa jos dva pojacanja biti ce to ok. Mi smo sinoc potpuno nadigrali ove moldavce, ponovo se ponavljam falilo je srece da im damo 5 komada. Smjena Cale ne bi nista promijenila, jer mi para za dobrog trenera nemamo.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 07 jul 2017, 15:33

fks74 je napisao/la:Realno ljudi, nije ova ekipa uopste losa, sa jos dva pojacanja biti ce to ok. Mi smo sinoc potpuno nadigrali ove moldavce, ponovo se ponavljam falilo je srece da im damo 5 komada. Smjena Cale ne bi nista promijenila, jer mi para za dobrog trenera nemamo.
Ovi Moldavci su amateri. Nadigrao si i ispao od amatera.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 07 jul 2017, 15:55

Cuj kaze falilo srece. S metar ne znas dati gol, promasis penal za pobjedu, sa igracem vise igras pola sata. Srecu si sine imao, falilo je znanja!

P.S.
Crnkicu treba zabraniti ulaz u kanton.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 jul 2017, 16:04

Cala treba da DOBIJE OTKAZ, da lovu koju smo zijanili od UEFE nadomirit od plata od igraca

Crnkicu treba trener koji ce mu reci **** MATER I MENAGERA I SVU FAMELIJU budesli out izveo a ne penal, i SVAKI PUT kad budes sebicar po 1000 km ide od plate, al **** covjek moze da trci vise nego benko ahmet radovac zajedno radi toga ja bi njeg zadrzo posto krsto je puzac svi znamo to.

Al problem je sto mi para nemamo ni za igrace ni za trenera, OCUH je mislio zaradit na fudbalu pare kosto je zaradio sa MC DONALDSOM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 jul 2017, 16:04

Mozda ovim porazom se uprava dohafiza,pa dovede 2-3 kvaltetna pojacanja..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2017, 16:04

Takav ti je nas mentalitet. Uvijek trazimo izgovore, a nikako da se pogledamo u ogledalo i kazemo da smo sami krivi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

High

Post Postao/la High » 07 jul 2017, 16:09

Kakav vam je bio Anđušić? Mene je ugodno iznenadio i drago mi je zbog toga, iako sam govorio da od njeg neće biti neki igrač.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 jul 2017, 16:13

High je napisao/la:Kakav vam je bio Anđušić? Mene je ugodno iznenadio i drago mi je zbog toga, iako sam govorio da od njeg neće biti neki igrač.
pun je samopouzdanja, i bolje dribla od crnkica...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2017, 16:14

High je napisao/la:Ima li ko podatak o posjeti, zvanični?
Napisao sam bio, 12.000 na nasoj zvanicnoj ali cekam jos jednu stranicu da vidim sto preciznije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 jul 2017, 16:16

amypitar je napisao/la:Mozda ovim porazom se uprava dohafiza,pa dovede 2-3 kvaltetna pojacanja..
Jasta ce brate, nije im doslo iz guzice u glavu ni proslo ljeto, ni sad na zimu, a Boga mi ne dolazi im ni ovo ljeto. A u ostalom, misljenja sam da ih nemam cime ni platiti, pogotovo nakon sto nam amateri iz moldavije sinoc uzese pola miliona.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 jul 2017, 16:19

High je napisao/la:Kakav vam je bio Anđušić? Mene je ugodno iznenadio i drago mi je zbog toga, iako sam govorio da od njeg neće biti neki igrač.
Lija fantastičan, ja bih ga koristio u prvoj i to po krilu gdje mu i jest prirodna pozicija. Fizički dominantniji i prodorniji od Hebiba. Hebib nije ovo krilo koje nama treba, on je RMF, onaj engleski "desni vezni", nešta poput Aarona Lennona. Igrač koji mora imat snage da trči 90 minuta i da zna zavrnut u 16 a on nije dobar ni u jednom. Lija je baš ofanzivno krilo kakvo bi se dobro uklopilo u tim.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 jul 2017, 16:20

Razočaran, tužan, syeban, prazan.. zbog sinoćne sramote.

Mnogo je faktora i krivaca za ovo ispadanje, boli ovaj poraz, neće se ovo dugo zaboraviti, rane će teško zarasti, još gore će biti sljedeći četvrtak kad ista ova ekipa (amateri) prime peticu i ne naprave apsolutno ništa.

Nažalost, ova naša ekipa što je najporažavajuće nema glavu i rep, nema širinu, nema iskustva, nema vođu i nekog ko će preuzeti odgovornost na sebe, povući i dići ekipu kada padne. Ova ekipa nema konstantnost niti kvalitet a i za većinu ovih igrača je Sarajevo prevelik zalogaj.

Prvo poluvrijeme je bilo dobro, vodstvo od 2:0, fina igra. Drugo poluvrijeme kada je pao Rahmanović i kada je izašao - ništa ni ščim, nikakve povezanosti, nikakvih akcija, nikakve opasnosti po gol protivnika iz izrađene akcije..

Istina, nismo imali sreće, ali brate mili, protiv ovakvih amatera sreća ne smije biti izgovor.
Ne možeš slomit protivnika koji ima igrača manje a igraš pred svojim navijačima, protiv amatera, protiv ekipe gdje 70% igrača ima preko 30 i kusur godina.

Imaš 16 kornera i niti jedan nije bio opasnost po gol, 16 kornera smo imali i ni jedan nismo izveli na pravi način, jel jedna profesionalna ekipa može sebi dopustiti da toliko vremena prođe a da kornera još uvijek ne zna izvest? Ista situacija je i sa prekidima i kaznenim udarcima koji su sa strane..
Jel moguće toliko puta prebaciti komplet šesnaesterac?

Najviše je kriv stručni štab, brate mili, cilj nam bio evropa, izborili istu, loše prošli na gostovanju, u revanšu ganjamo rezultat BEZ IJEDNOG NAPADAČA, jel to normalno? Čala i ostatak stručnog štaba nemaju moju podršku, ali neću biti glasan u njihovom tjeranju jer se sjećam zadnja dva trenera ublehaša i činjenice kakve dovodimo trenere.. Čala i stručni štab su trebali dati ultimatum upravi da dovedu na vrijeme pojačanja da se izbjegne sramota u prvom kolu, krivi su i jedni i drugi što je došlo do toga da odmah ispadnemo i da izbjemo dobre pare iz džepa koje smo mogli uložiti u pojačanja!!

Priča kako neće niko u našu ligu je toliko glupa da dobijem odmah proliv, uvijek ćemo biti zadnja opcija dok nudimo mizerne pare, neki igrači u Slobodi trenuto nemaju manja primanja od naših igrača a grcaju u dugovima, a da ne govorim za vrijeme Azmira. Neće niko u našu ligu dok igrači kao Ivan Kostić, Stjepanović, Kojić i ostali igraju u prvoj ligi FBiH, a igrali bi i u kantonalnoj za pare, isto tako bi kod nas igrao Benko da smo imali para da ga plaćamo, isto tako sad bi imali Ordagića u veznom redu da smo mu ponudili veće pare nego što ima u Slobodi.

Čala treba skupit muda i yebat mater upravi i ljudima koji vode klub, jasno i glasno reći situaciju o pojačanjima i jasno i glasno reć da su nesposobni i da su oni krivi što nisu doveli adekvatna pojačanja na vrijeme. Postaviti im ultimatum, ako ne ispune, povuć se i u javnost izać s tim - ako je takva situacija, ako nije, ukoliko se Čali ne žuri i ako je on zadovoljan ovim i ako misli da ovoj ekipi ne treba puno pojačanja, onda ga ovi uhljupi iz uprave trebaju nogirati što prije.

Ovoj ekipi treba kvalitetan i iskusan napadač, ovoj ekipi treba iskusan i kvalitetan vezni, kvalitetan i iskusan stoper, kvalitetan i iskusan lijevi bek. NAJMANJE 3 IGRAČA ZA PRVE POSTAVE, 3 ISKUSNA IGRAČA, VOĐE NA TERENU!

Herić, Lelić, Liivak i ostali koji nikako ne dobijaju minutažu, podhitno poslati na posudubnu ili raskinuti ugovor, ako se u ovakvoj ekipi nisu mogli izboriti za neke minute onda su oni krševi obični. Pustite i priču Čala ne mjenja, nije do njih, do Čale je, pa nije toliki parmak da ih namjerno drži na klupi, on ih svaki dan trenira i vidi njihov kvalitet, da su iole kvalitetni tj. ne kvalitetni ko ovi u prvih 11 dobili bi oni minutažu, te igrače zamjeniti sa igračima koji su za prvih 11!
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 07 jul 2017, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 07 jul 2017, 16:23

MortemHz je napisao/la:
Napisao sam bio, 12.000 na nasoj zvanicnoj ali cekam jos jednu stranicu da vidim sto preciznije.
Prije utakmice nadao sam se 12k+ sad nek bude sto manje .. .da se sto manje ljudi razocaralo ....

A naj teze od svega mi je bilo vidjet sjenu onog nekadasnjeg sjevera za evropseke utakmice .... potonuli smo u svakom segmentu ....
Neznam sto nekad ne puste free karte za taj sjever pa ti momci u jeb.enu Moldaviju odu da ih bodre .... ja da se pitam sjever bi bio marka jer mislim da nemoze djaba biti zbog vise faktora.... da se oduze onim momcima za ove dvije zadnje godine ... realno oni su najvise tu i na strani ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 07 jul 2017, 16:23

pasica je napisao/la:Cuj kaze falilo srece. S metar ne znas dati gol, promasis penal za pobjedu, sa igracem vise igras pola sata. Srecu si sine imao, falilo je znanja!

P.S.
Crnkicu treba zabraniti ulaz u kanton.
Znaci nemaju znanje ni igraci Barselone, koji se u ligi ispromasuju i ne pobijede. Ne kazem da imaju znanje kao europski igraci, ali ga za nase uslove sigurno imaju.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2017, 16:27

Heba je s onim golom sinoc zabetonirao sebi mjesto,sad Salaha da dovedemo na klupi bi sjedio.Cak ga je i Avaz stavio kao igraca utakmice.

A hoce ga lopta u pm,dje se on nadje, vazda u sansu uleti boze dragi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 jul 2017, 16:29

Bekića poslati u FC Vereinslos. Od Kirin Kupa ne pamtim da je centrirao solidno.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 jul 2017, 16:29

DBR1987 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Prije utakmice nadao sam se 12k+ sad nek bude sto manje .. .da se sto manje ljudi razocaralo ....

A naj teze od svega mi je bilo vidjet sjenu onog nekadasnjeg sjevera za evropseke utakmice .... potonuli smo u svakom segmentu ....
Neznam sto nekad ne puste free karte za taj sjever pa ti momci u jeb.enu Moldaviju odu da ih bodre .... ja da se pitam sjever bi bio marka jer mislim da nemoze djaba biti zbog vise faktora.... da se oduze onim momcima za ove dvije zadnje godine ... realno oni su najvise tu i na strani ...
Svaki covjek ce dati prije cenera na kartu nego pet maraka i da ode na sjever, ocigledno je da tu nesto ne stima ali nije to najveci problem jer posjeta moze biti dobra i da je 50 ljudi na sjeveru kao sto se vidjelo sinoc, problem su igraci i uzasni rezultati i odbijanje ljudi od istih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 07 jul 2017, 16:30

Čala kralj Allaham'.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 jul 2017, 16:37

escobarpablo je napisao/la:Čala kralj Allaham'.
Kaje u fudbalu nekad bolji ne pobjedi, a on pobjedio :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 07 jul 2017, 16:49

DenchiNL je napisao/la:igrali smo, onako kako su navijači priželjkivali(slučajno ili ne), falilo je spreme, falilo je znanja pojedincima, ali onim pojedincima kojima sezonama fali znanja...dakle ništa novo, prekide nikad nismo znali izvesti ni kad je najjača ekipa bila na okupa pa tako ni sad ne znamo...ovu ekipu bi pregazili još više da smo imali golgetera i još kojeg veznog a još posebno da smo bili spremni i fit 100%...a da budemo precizni da je Kadušić ostao na terenu sad bi mislili o Kipru...

kako god ga okreneš ova igra je space shuttle za sve prethodnike izuzev Kodre....par papagaja kontantno provlači i ponavlja da trener nema hrabrosti i ta neargumentirana sra.nja i igra se naziva "pic.hka.stom" a u biti si napao na domaćem terenu i zabio na vrijeme i greškama individualaca/pojedinaca propustio da napraviš zalihu golova za mirnu tekmu do kraja....tu trener nema uticaja...postavka je bila dobra, ništa drugačije se nije moglo uraditi...mourinho neće naučiti momka od 29 da centrira , niti sebičnog igrača da dodaje, lijepo bi bilo da mu se omogući širina u kadru tako da može da kažnjava takvu bahatost klupiranjem....da vidimo kakve ćemo još igrače dovesti pa da se napadne neki trofej...
Ozbiljno ?!!! Ovo ti najbolja igra Sarajeva od Kodre ?! Ova polusezona nicega i ovaj nastup protiv ovih amatera?
Meni je ovo najgore Sarajevo od rata, al mozda grjesim , mozda sam gledo neke druge tekme, patnja za patnjom , guzovi za guzovima.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Rule_hz i 36 gostiju.