FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@PitarBordo je vođa pljuvača!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Časno branimo svoje pozicijeHigh je napisao/la:@PitarBordo je vođa pljuvača!
Sve sto se pljuvalo se pokazalo tačnim...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jos samo treba kakav pacijent da izvali da smo ovo jedva docekaliPantelija je napisao/la:Časno branimo svoje pozicijeHigh je napisao/la:@PitarBordo je vođa pljuvača!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trebalo bi uredno navesti na spisku najveće pljuvače, da heroji budu, jer ostalim oči otvoriše!Pantelija je napisao/la:Časno branimo svoje pozicijeHigh je napisao/la:@PitarBordo je vođa pljuvača!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Frajko danima pisao kako kasne plate, šatro on svojim očima vidio, a onda ravno dva mjeseca kasnije kaže neće da kenja, on voli klub drži ne daj.
Ne možeš biti ofirniji.
April

Maj

Juli

Hajde de.
Ne možeš biti ofirniji.
April

Maj

Juli

Hajde de.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ekipa nije loša, istina, ali ako se pojača sa 3 igrača za prve postave i još jedno 2 igrača za rotacije, trenutna je preloša jer nema glavu i rep, nema širinu, nema konstantnost a bez tog se ne može. Napraviš izmjenu i umjesto da podigneš nivo igre, mi padnemo još gore i to i bi. Juče ganjamo rezultat a napadača nijednog nemamo. Kod nas svaki igrač ima 2-3 pozicije (Mihojević - stoper, zadnji vezni, Ivetić - zadnji vezni, stoper, lijevi bek, Kovačević dok je bio igro je i na zadnjem veznom i na stoperu, Duljević - krilo, desetka, Ahmetović igra sve samo nije u šesnaestercu, Crnkić - krilo, napadač, Hebibović nam bio bek, Hodžića - bek, krilo, Anđušić - krilo, desetka..) nije ni čudo što se pogube..
Nema vodje istinskog na klupi,a ni na terenu. Uprava goli qrac jer su u zatocenistvu žutog. Valjaju se u vlastitim **** i mekusci izvlace ono sto se izvuci da u licnu korist. Njima svima je ovo samo radno mjesto iz kojeg izvlace sve moguce benefite. Pa u ovakvoj firmi biti zaposlen prava je idila. Sad lagano na godisnji,a ovdje budale nek' sisaju vlastita muda.
Žuti sjetim ti se kompletne familije zenskog roda.
Žuti sjetim ti se kompletne familije zenskog roda.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
A mozda nekada dodemo i na vlast i eto nam povlastene penzijeHigh je napisao/la:Trebalo bi uredno navesti na spisku najveće pljuvače, da heroji budu, jer ostalim oči otvoriše!Pantelija je napisao/la:Časno branimo svoje pozicijeHigh je napisao/la:@PitarBordo je vođa pljuvača!
- muhamedhulk
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/spallet ... era/243771
Kod nas bi onda 90% bilo otjerano sa 'objektivnog Istoka'
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sta bi dobili time sto bi otjerali Mehmeda ? Koga bi mogao dovesti kao zamjenu ?Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
Da su u Unitedu radili ovako kao u FKS, nikad SAF ne bi bio 25 godina trener
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- PitarBordo
- Kontakt:
Još frajko trebao hladno titulu da uzme, ali neko uvijek mora odgovarati za loše. Jedino kod nas se daju slobodni plaćeni dani i niko ne odgovara nizašta.Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
Samo Saraj'vo.
Malo pozitive i onanije nakon ispadanja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Stavilo bi se do znanja da brukanje kluba nosi posljedice. To izlizano pitanje "koga bi mogao dovesti kao zamjenu" mi je totalno nonsens. Evo uzmi ove pare što ćeš dobiti od Evrope i možeš naći trenera kakvog želiš za našu ligu i dugoročni plan.Mokes je napisao/la:Sta bi dobili time sto bi otjerali Mehmeda ? Koga bi mogao dovesti kao zamjenu ?Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
A ta paralela sa Unitedom ti je pravo blijeda. Neću reći ništa teže jer ćeš se onda inatiti sto godina jer sam te uvrijedio.
Samo Saraj'vo.
Da pogadam. Treba dovesti Husrefa, on je garancija dugorocnog uspjeha. Ili KodraPitarBordo je napisao/la:Stavilo bi se do znanja da brukanje kluba nosi posljedice. To izlizano pitanje "koga bi mogao dovesti kao zamjenu" mi je totalno nonsens. Evo uzmi ove pare što ćeš dobiti od Evrope i možeš naći trenera kakvog želiš za našu ligu i dugoročni plan.Mokes je napisao/la:Sta bi dobili time sto bi otjerali Mehmeda ? Koga bi mogao dovesti kao zamjenu ?Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
A ta paralela sa Unitedom ti je pravo blijeda. Neću reći ništa teže jer ćeš se onda inatiti sto godina jer sam te uvrijedio.
Bolan ne mozes napraviti nikakav dugorocan plan da ti dode ne znaam ti kakav trener. Pa kod nas je jedan poraz katastrofa, nista ne valja, treba sve tjerati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Šta poraz, remi!
objektivni istok je sinoc imao oko 5000 navijaca sa 10 km uulaznicom sto znaci da su dali klubu 50 000 maraka, plus sokovi i ostalo sto sse kupovali (sokic od 20 feninga marka ili marka i pol kako kod kojega), zatim su davali podrsku 120 min, bez i jednog zvizduka, navijal dobar dio utakmice, aplauz su dobijali igracii i za greske, a zauzvrat su dobili tablete za smirenje, glavobolje, nesanicu, stid i sram, brukanje imena kluba, jad i čemer, a to je samo sinoc, necu se vracati unazad dvije sezone,...muhamedhulk je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/spallet ... era/243771
kako rade u klubu i sta rade, onih sinoc 12 000 je i previse,... prekucavanje!
daj ba , salis se jel tako? prvo u istu recenicu stavljas fergusona pa onda janjosa... bozeMokes je napisao/la:Sta bi dobili time sto bi otjerali Mehmeda ? Koga bi mogao dovesti kao zamjenu ?Zagor je napisao/la:Trener Zete dobio otkaz nakon ispadanja od kona. Kod nas izgubis finale kupa, ispadnes od 10 puta slabije ekipe u EL, najveci uspjeh ti je što si zajebo najljuceg protivnika u BiH u borbi za titulu, i na kraju ostajes na klupi. Mislim ne znam.
drugo, ferguson je sa aberdeen uzeo titulu iako se niko nije tome nadao, stvorio pobjednicku ekipu, pitaj ljude iz aberdeena kakav je bio trener
man utd kada je dsoao ferguson je bio prosjecan klub u engleskoj bez titula u to vrijeme (ne kazem ukupno)
dakle dosao je sa preporukom ito vrlo dobrom jer su neki drugi klubovi vlaali tada skotskim fudbalom .... a on je uzeo titulu
e onda je dolaskom u man utd pokazao da vrijedi
mehmed jasnojs ima izgubljenu titulu 98 sa 4x jacom ekipom od protivnicke, ima uzasnu sezonu 2009, ima uzasne epizode u olimpicu i osrednje u jedinstvu, i ti takvog GUBITNIKA poredis sa fergusonom ... uzas
Vidi tog istog je Ćala dobio na sred pecare u Kupu mislim na utakmici i provukli su se kasnije su dobili na penale znamo svi kako a igra Širokog prošle sezone je za **** i onda.... Sad je Široki doveo nekoliko igrača odma se vidi i po igri a i rezultatu ali ne treba trčati pred rudu sačekajmo još malo.Pa ovo nije do trenera nego do uprave-skauta i dovođenja igrača i tjeranja igrača.Po meni za sad je izgleda Široki dobar posao odradio ali vidjet će se sve ne treba žuriti.ElCartel11 je napisao/la:Ja i dalje stojim da imamo dobre igrace za ligu, uz jos 2-3 pojacanja i nogiranje Crnkica, Bekica, Hebibovica.muhamedhulk je napisao/la:Nista ovo nije alarmantno, osim da smo ostali kratki za koju stotinu hiljada eura od drugog pretkola. Igra je bila ekstra u 3/4, steta sto nije bila dobra procjena protivnika u prvom poluvremenu, prve tekme. Previse respekta smo im pokazali.
Ja i dalje ocekujem pojacanje u sredini i stopera za rotaciju. I ova ekipa je spremna za ligu.
Nama je problem strucni stab! A kao da gledam kad bi Cala otisao ovi nasi vi dovelu Musemica ili jos gore Dzemicu Berberovica kao razlog rastura sa djecom![]()
Siroki nam treba biti uzor za izbor trenera. Mlad, skolovan, moderan, takticni izuzetno potkovan. Ali nema od toga nista, bice Cala dok ne napravi zaostatak od 6-7 bodova i onda ce doci neki od gore pomenutih ili jos gori.
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Sjedio sam u svlačionici nakon susreta, kada je, ni sam ne znam kako, grupa od desetak navijača Vojvodine tamo ušla. Kako im je to pošlo za rukom – ne znam jer riječ je o prostoru u koji niko, osim samih igrača i funkcionera kluba, ne može da uđe. Predvođena Slobodanom Milutinovićem, međutim, ova grupa je, dakle, ušla u našu svlačionicu, a Slobodan me je uhvatio za vrat i počeo da me gura. Optužio me je da sam se raspravljao sa navijačima iako nikom ni reč na terenu nisam rekao. Potom me je drugi od njih, mislim da je reč o Milutinovićevom bratu, udario pesnicom u glavu. Tom prilikom mi je rečeno da navijači više neće da me trpe u timu, da više neću igrati, da se na tome neće završiti i da ću ‘vidjeti po povratku u Novi Sad”, kazao je Trujić, prenosi "Dnevnik".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, Jadnimi, OzmoodPinglewood, PingoFTW, ubipara i 44 gosta.